×
اقتصادی
شناسه خبر : 195302
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/01 ساعت 20:25

آغاز به کار اولین المپیک فناوری کشور

نخستین المپیک فناوری در ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین رقابت فناوران و مخترعان امروز در پارک فناوری پردیس افنتاح شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مجتبی جباری‌پور معاون توسعه نوآوری پارک پردیس در ابتدای این مراسم گفت: المپیک فناوری با شعار رقابت برای تعالی اجرا می‌شود. چند ویژگی دارد یکی این که در داخل کشور رقابت فناوری در این سطح کم‌نظیر است و دیگر این که اولویت‌گذاری‌ها بر اساس فناوری‌های آینده جوامع را شکل و توسعه می‌دهند.

به گفته جباری‌پور یکی دیگر از ویژگی‌های این رویداد ورود به حوزه‌های به اصطلاح فناوری‌های برافکن و آینده ساز جوامع است و شرکت‌کنندگان آن نیز در حوزه‌های فناوری با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی افزود: طبق آمار حدود ۷ هزار نفر در مراحل اولیه شرکت کردند و در مراحل نهایی هم حدود ۲ هزار نفر حضور دارند. بیشترین مخاطب ما شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و مخاطب اصلی این رویداد استعدادها هستند.

جباری‌پور عنوان کرد: این المپیک دو نیاز ما را برآورده می‌کند یکی عملکرد پارک و دیگری استراتژی‌. عنصر اصلی که روی آن باید تمرکز کنیم استعدادها هستند که در شرکت‌های دانش‌بنیان عنصر مهمی است.

وی افزود: کشورهایی که بتوانند از استعدادها استفاده کنند پیشرو خواهند بود. این دلایل ما را به سمت توسعه فناوری و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان می‌برد‌. در به‌کارگیری استعدادها مسیرهای مختلفی مثل فریلنسری، کارآفرینی و توسعه شغلی است.

مسابقات خودروهای خودران در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی

در ادامه این مراسم سروش صادق‌نژاد دبیر اجرایی بخش رباتیک و پهپادی گفت: از سال ۹۲ این بخش ایران به فدراسیون فیرا پیوست. ترویج علم رباتیک اولین موردی است که این فدراسیون دنبال می‌کند.صادق‌نژاد اظهار کرد: فیرا یک سازمان بین‌المللی است که از سال ۱۹۹۵ میلادی فعالیت‌های خود را در کشورهای دنیا آغاز کرد و ایران از سال ۱۳۹۲ به این سازمان پیوست.

وی افزود: موضوع بعدی آموزش است که سعی می‌کنیم با شبکه‌سازی از حضور محققین استفاده شود. سوم توسعه کسب‌وکارها و چهارم برگزاری رویدادهای مختلف مثل المپیک فناوری است.

صادق‌نژاد اظهار کرد: روز پنجشنبه ۳ آبان رقابت ۱۴ لیگ بخش رباتیک و ۳ لیگ پهپادی آغاز می‌شود و در طی آن تیم‌های دانش‌آموزی و دانشجویی آخرین توانمندی‌های خود را به نمایش خواهند گذاشت.

وی افزود: در بخش رباتیک این مسابقات در دو حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی در بخش‌های مختلفی برگزار می‌شود.

صادق‌نژاد عنوان کرد: مسابقات در بحث خودروهای خودران نیز در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی برگزار می‌شود.

وی افزود: نوآوری و کسب‌وکار و نوآوری و خلاقیت بر اساس نیازسنجی بازار انجام شده و سعی می‌شود محصولات حاصل به محصولات واقعی مورد نیاز بازار تبدیل شود.

صادق‌نژاد عنوان کرد: در بخش پهپادها سرعت ربات‌ها و امداد در ربات‌های پرنده است. بحث شبیه‌سازی را نیز در این رقابتها خواهیم داشت.

وی افزود: از علاقه‌مندان درخواست کرده بودیم مدارک ارسال کنند. ۱۱۶ تیم ارسال کردند. در نهایت ۱۱۰ گروه انتخاب شد حدود ۲۷۶ نفر هستند. در بخش پهپادی ۱۰ گروه حاضر هستند.

صادق‌نژاد خاطرنشان کرد: دو روز رقابت مقدماتی بعد نیمه‌نهایی و در نهایت رقابت فینال را خواهیم داشت و سه تیم برتر انتخاب خواهد داشت.

تیم‌ها باید به زیرساخت‌های تیم‌های دیگر حمله کنند

مصطفوی دبیر برگزاری رقابت امنیت سایبری در ادامه این مراسم گفت: ۳۹۲ تیم در این حوزه حاضر بودند که رکورد جدید در کشور در مسائل هکری و امنیتی محسوب می‌شود.

وی افزود: ۱۶۴ تیم توانست چالش حل کند و امتیاز بگیرد. یعنی تنها ۱۶ درصد موفق بودند.

مصطفوی‌ اظهار کرد: ۱۰ تیم انتخاب می‌شوند و تیم‌ها باید به زیرساخت‌های تیم‌های دیگر حمله کنند و هرتیم که موفق شود برنده است.

یزدانی دبیر برگزاری رقابت ربات جنگجو، در ادامه مراسم گفت: در طول سال مسابقات مختلفی در حوزه‌های مختلف فناوری برگزار می‌شود تفاوت این رویداد این است که یک چکیده از تمام افرادی است بهتربن‌های فناورانه در این رویداد حضور دارند و برگزارکننده هستند.

وی افزود: در ارتباط با لیگ ربات‌های جنگجو رویداد بسیار مهیج رباتیک را شاهد خواهیم بود. بالغ بر ۱۰ سال است مسابقات ربات‌های جنگجو را برگزار می‌کنیم. اولین مسابقه ملی سال ۸۲ کلید خورده است و سال ۹۱ آغاز شده است.

مصطفوی در ادامه گفت: مسابقات در سه لیگ دانش‌آموزی، سبک‌وزن و سنگین‌وزن برگزار می‌شود. تفاوت با سایر رقابت‌های این حوزه المان‌های مختلفی است که در این زمین تعبیه شده است. هرچه در مسابقات مطرح جهانی می‌بینیم در این رویداد در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سه لیگ ذکر شده ما منتخب خواهیم داشت. در لیگ دانش‌آموزی ۱۵ تیم در سبک‌وزن ۱۵ تیم و در سنگین‌وزن ۴ تیم حضور دارند که بالغ بر ۷۰ تیم پایش شدند.

سئوالات برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی، عملی است

تبریزی دبیر برگزاری رقابت‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی در بخشی این مراسم گفت: ما در نیروهای کار حوزه آی تی در آینده به دلیل بحران جمعیت چالش‌های زیادی خواهیم داشت.

وی افزود: ما دو بخش هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی را به عهده گرفتیم. بخش‌های مختلفی دارد. در مسابقات برنامه‌نویسی چهار رشته داشتیم.

تبریزی عنوان کرد: سمت هوش مصنوعی در چهار حوزه مختلف تعدادی شرکت‌کننده داشتیم. ۲۰۰ نفر برتر از هر حوزه انتخاب شدند.سئوالات تستی و تشریحی نیست و عملی است و سپس بتاتست می‌شود و بعد از آن داورهای حرفه‌ای انتخاب می‌کنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش تند عربستان به اظهارات اخیر نتانیاهو
مومنی: افزایش چشمگیر بازگشت زائران اربعین تا 4 روز آینده
ایران‌خودرو طرح فروش خودرو با نرخ‌های جدید را متوقف کرد
وزیر خارجه فرانسه: درخواست تعلیق موقت تحریم‌های ایران را برای فرصت مذاکرات دادیم
قالیباف به نتانیاهو: در برابر درایت ملت ایران بیچاره و پریشان شده‌اید
انجمن داروسازان ایران از زمان توزیع سراسری واکسن آنفولانزا خبر داد
زمان و مکان خاکسپاری استاد فرشچیان اعلام شد
آیا مراکز معاینه فنی در ایام اربعین تعطیل خواهند بود؟
نظارت استراتژیک بر ایران؛ آمریکا برای نظارت بر ایران پایگاه نظامی می سازد
دومین عامل قتل محیط‌بان گلستان دستگیر شد
مجری مشهور به خارج مهاجرت کرد
80 هزار فرصت شغلی برای معلولان تا پایان سال به واقعیت می‌پیوندد؟
ترامپ رسانه‌ها را به کارشکنی در دیدار با پوتین متهم کرد
افزایش حقوق کارکنان دولت و شهرداری‌ها به مرحله نهایی رسید
چند درصد از بدهی میلیاردی بابک زنجانی تسویه شد؟
اردن: اظهارات خطرناک و تحریک آمیز نتانیاهو را به شدت محکوم می‌کنیم
مازندران در معرض خطر سیل؛ هشدارهای جدی به مردم اعلام شد
پسران بسکتبال ایران به فینال لیگ جوانان آسیا راه یافتند
دیدار نماینده ویژه روسیه با عراقچی
دادگاه کانادا حکم جدیدی درباره حادثه هواپیمای اوکراینی صادر کرد
طالبان دوباره خبرساز شد؛ اعدام بی‌رحمانه نوجوان افغان به‌خاطر بازی با موبایل
سناریوهای احتمالی جنگ بعدی میان اسرائیل و ایران چگونه خواهد بود؟
جزئیات آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد؛ استخدام 600 نفر قطعی است
اطمینان فرمانده مرزبانی: هیچ خلأ امنیتی در مرزهای اربعین وجود نداشت
بازار مسکن در مسیر نزولی؛ قیمت هر متر خانه در شمال تهران 30 تا 50 میلیون تومان کاهش یافت
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
اعلام یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت 19 امروز
پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند
دیدار سخنگوی دولت با کارگردان مطرح سینما، پوران درخشنده
لاریجانی: مقاومت سرمایه ملی لبنان است/ ما طرحی برای لبنان نیاورده‌ایم
برق مشترکان پرمصرف تهرانی، به طور هوشمند محدود شد
نجات معجزه‌آسا: کودک پاکستانی در مرز شلمچه از گرمای مرگبار در امان ماند
پُرمصرف‌ترین داروها کدامند؟
نیمیتز پس از 5 سال در بحرین؛ واشنگتن بدنبال چیست؟
آمریکا چین را با تراشه هایش زیرنظر گرفت
سنگر ساختن از نام کوروش برای شلیک به روان مردم ایران
تصویرسازی اربعین و رهایی از تلهٔ آینده‌های پیش‌فرض
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 22 مرداد 1404 +جدول
تجربهٔ «مشایهٔ» اربعین
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار‎شنبه 22 مرداد 1404
آغاز دوره‌ای جدید در مدیریت آبی‌ها/چه کسی مدیرعامل جدید استقلال می شود؟
5 کشته و 57 مصدوم در حادثه اتوبوس زائران اربعین + اسامی
رایزنی میانجی‌گرایانه وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی
جدیدترین حراج شمش طلا هفته آینده برگزار می شود+ جزئیات
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 22 مرداد 1404 +جدول
امروز ؛ آخرین روز فروش ارز اربعین/زائران اربعین چقدر دینار خریدند؟ + جزئیات
پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات
سایپا فروش ویژه خودروهای وارداتی را کلید زد
ارسال نامه تروئیکای اروپایی درباره مکانیسم‌ ماشه به سازمان ملل/خطر اعمال دوباره تحریم‌ها
بورس باز عقب نشینی کرد
X
آگهی تبلیغاتی