×
بین الملل
شناسه خبر : 195195
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/30 ساعت 22:40

گوترش خواستار آتش بس فوری در غزه شد

معاون سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد تلفات مداوم و گسترده در غزه از جمله در حملات هوایی اسرائیل به بیت لاهیا را که منجر به کشته شدن (شهادت) ده ها فلسطینی از جمله زنان و کودکان شد، به صراحت محکوم می کند و خواستار ایجاد آتش بس فوری در غزه است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: غیرنظامیان باید همیشه مورد احترام و محافظت باشند.

این سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: دبیر کل سازمان ملل «همچنان از وضعیت درحال تغییر و رو به وخامت غیرنظامیان در شمال غزه، از جمله آوارگی دسته جمعی و فقدان وسایل ضروری برای بقا، نگران است. دبیرکل خواستار دسترسی فوری و بدون مانع تیم های امداد و بشردوستانه جهت نجات جان افراد است.»

فرحان حق ادامه داد: «حملات اخیر به بیمارستان‌ها در شمال غزه، یک بحران انسانی وخیم را تشدید کرده و جان ده‌ها هزار نفر را در معرض خطر جدی قرار داده است. بیماران و کادر پزشکی باید محافظت شوند. بیمارستان ها نباید هدف قرار بگیرند. دسترسی به مراقبت‌های پزشکی و لوازم ضروری باید در اولویت قرار گیرد تا از تلفات بیشتر جلوگیری شود.»

معاون سخنگوی سازمان ملل گفت: «نقض قوانین بین المللی بشردوستانه که ما در غزه شاهد آن توسط همه طرف های درگیری هستیم غیرقابل قبول است. پاسخگویی در قبال هر جنایت بین المللی که توسط هر یک از طرفین انجام شده، ضروری است.»

او تصریح کرد: «دبیرکل سازمان ملل متحد بار دیگر خواستار آتش بس فوری و آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان ها در غزه است.»

ارتش رژیم اشغالگر قدس اعلام کرده که حملات خود را در اوایل اکتبر در شمال غزه تشدید کرده است تا از سازماندهی مجدد حماس جلوگیری کند.

وزارت بهداشت غزه روز یکشنبه اعلام کرد که در حمله روز شنبه این رژیم  به بیت لاهیا در شمال غزه، در مجموع ۸۷ نفر در زیر آوار کشته یا مفقود شدند. ارتش اسرائیل نیز اعلام کرده که در حال بررسی گزارش‌های مربوط به این حادثه است که یکی از بالاترین تلفات در ماه‌های اخیر را بر جای گذاشته است.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی، جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهد.

حملات اسرائیل که با حمایت‌های نظامی و امنیتی واشنگتن، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است و همچنین ۹۹ هزار و ۵۴۶ نفر هم مجروح شده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی