×
بین الملل
شناسه خبر : 195078
تاریخ انتشار :

نیویورک‌تایمز:

تحولات خاورمیانه به نفع اسرائیل نیست

در شرایطی که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر درباره پروژه موهوم خود برای خاورمیانه جدید صحبت می‌کند، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که خاورمیانه شاهد تحولات زیادی خواهد بود، اما نه به نفع اسرائیل.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک رسانه آمریکایی با اشاره به همگرایی ایران و کشورهای عربی در منطقه و در راس آن عربستان، اعلام کرد که تحولات زیادی در خاورمیانه در راه است اما این تحولات به نفع اسرائیل و طبق خواسته‌های نتانیاهو نخواهد بود و قراردادهای سازش هم صرفا ظاهری است.

 در شرایطی که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر درباره پروژه موهوم خود برای خاورمیانه جدید صحبت می‌کند، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که خاورمیانه شاهد تحولات زیادی خواهد بود، اما نه به نفع اسرائیل.

این رسانه آمریکایی روز گذشته در یک مقاله تاکید کرد که تحولات جدید خاورمیانه به نفع اسرائیل نخواهد بود و برخلاف چیزی است که نتانیاهو می‌خواست.

همگرایی ایران و کشورهای عربی درحال تقویت است

در این مقاله آمده است: عربستان سعودی قبل از 7 اکتبر 2023 در حال آماده سازی برای امضای قرارداد عادی‌سازی روابط با اسرائیل بود؛ قراردادی که می‌توانست منجر به تغییر شکل ریشه‌ای خاورمیانه شود و در راستای انزوای ایران باشد. اما بعد از 7 اکتبر، توافق عادی‌سازی عربستان و اسرائیل دورتر از هر زمان دیگری شده است؛ زیرا ریاض اخیراً برای بهبود روابط با تهران تلاش می‌کند و هرگونه توافق عادی‌سازی با اسرائیل را مشروط به تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی کرده است.

نیویورک تایمز افزود که همچنین در این ماه، وزرای خارجه تعداد زیادی از کشورهای حوزه خلیج فارس با همتای ایرانی خود دیدار کردند و آقای «عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران نیز به کشورهایی مانند عربستان، سلطان نشین عمان، عراق، اردن و مصر و دیگر کشورهای منطقه در راستای بهبود روابط و کاهش تنش‌ها سفر کرده است.

این رسانه آمریکایی خاطرنشان کرد: در حالی که نتانیاهو همچنان تشکیل کشور فلسطین را رد می‌کند، مقامات سعودی در گفتگو با رسانه‌ها و سخنرانی‌های عمومی خود تاکید کرده‌اند که باید راهکار دو دولتی روی میز گذاشته شود. همچنین جنایات اسرائیلی‌ها علیه مردم فلسطین موجب شد تا مقامات عربستان نتوانند تحولات مربوط به مسئله فلسطین را نادیده بگیرند.

جنگ غزه مانع از ادغام اسرائیل در منطقه شد

در این زمینه «علی الشهابی» تاجر سعودی نزدیک به درباره سلطنتی عربستان در گفتگو با نیویورک تایمز گفت که اتفاقی که در غزه افتاد، مانع از هرگونه ادغام اسرائیل در منطقه شد. عربستان بر این باور است که هرگونه ارتباط با اسرائیل مسموم‌تر از هر زمانی شده؛ مگر اینکه اسرائیلی‌ها مواضع خود را تغییر دهند و تعهد واقعی نسبت به تشکیل کشور فلسطین داشته باشند. این در حالی است که اسرائیل کاملا تشکیل کشور فلسطین را رد می‌کند.

وی افزود: تا زمانی که ایرانی‌ها قصد همگرایی و همکاری با ریاض دارند، مقامات عربستان تعامل مثبتی با ایران در این زمینه خواهند داشت و این مسئله می‌تواند کارت‌ها را در خاورمیانه مجدداً تنظیم کند. در این میان محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان نسبت به افکار عمومی جهان حساسیت بالایی دارد و بنابراین موضع وی در قبال اسرائیل از سال گذشته تاکنون سخت‌تر شده است.

در توافق‌های عادی‌سازی چیزی به نام صلح دائمی وجود ندارد

الشهابی خاطرنشان کرد: همچنین توافق‌های موسوم به توافق «ابراهیم» که میان تعدادی از کشورهای عربی با اسرائیل امضا شده، یک توافق ظاهری بوده و هیچ چیز اساسی در این توافق‌نامه‌ها در رابطه با صلح واقعی و دائمی منطقه‌ای وجود نداشت. اینکه برخی از کشورهای عربی چنین توافقی را با اسرائیل امضا کرده‌اند، به دلیل آن است که آنها اسرائیل را راهی برای نفوذ در واشنگتن می‌دانند.

نیویورک تایمز در ادامه مقاله خود تاکید کرد: ادعای نتانیاهو درباره انعقاد یک معامله مهم با عربستان موجب شد تا مقامات سعودی چندین بار مخالفت خود را با این معامله اعلام کند.

از سوی دیگر، روزنامه انگلیسی فایننشنال تایمز نیز در گزارشی به همین منظور اعلام کرد که عربستان سعودی به آمریکا درباره اغراق اسرائیل در خصوص احتمال امضای قرارداد عادی‌سازی هشدار داده و اعلام کرد که استراتژی عربستان بعد از جنگ غزه در قبال اسرائیل تغییر کرده است.

به گزارش تسنیم، موسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که تلاش‌ها برای پیشبرد عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل، در سایه فشار افکار عمومی و خشم و مخالفت ملت‌های عربی، با موانع قابل توجهی مواجه است.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آزادی در انتظار آبی‌پوشان؛ جباری و مأموریت دشوار برابر آلومینیوم +ترکیب احتمالی استقلال
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
جولان مرگبار سگ‌های ولگرد در دماوند
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
X
آگهی تبلیغاتی