×
بین الملل
شناسه خبر : 194734
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/28 ساعت 12:00

رسانه‌های عبری گزارش کردند؛

اسرائیل خوشحال نباشد؛ السنوار اسطوره شد

رسانه‌های عبری گزارش دادند که آخرین لحظات مربوط به مرگ (شهادت) سنوار که با زخم‌های فراوان و تا آخرین قطره خون خود جنگید، او را تبدیل به یک اسطوره و قهرمان بزرگ کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تحلیلگران و مقامات پیشین صهیونیست هشدار دادند که آخرین لحظات مربوط به شهادت یحیی سنوار از او برای همیشه یک قهرمان و اسطوره خواهد ساخت.

یحیی سنوار بدترین روز تاریخ را برای اسرائیل رقم زد

«حنان گیون» فرمانده سابق یگان اطلاعاتی 8200 رژیم صهیونیستی که بزرگترین مرکز جاسوسی این رژیم به شمار می‌رود، گفت که توانایی یحیی سنوار در گمراه کردن اسرائیل و محرمانه نگه داشتن عملیات طوفان الاقصی بسیار شگفت انگیز است.

وی افزود: یحیی سنوار بدترین روز تاریخ را برای اسرائیل در 7 اکتبر 2023 رقم زد.

حماس بعد از یحیی سنوار به توسعه خود ادامه خواهد داد

«عینات هوخبرگ» کارشناس ژئوپلیتیک و بحران‌ها در مرکز مطالعاتی رژیم صهیونیستی با ابراز نگرانی درباره پیامدهای شهادت یحیی سنوار، نسبت به تشدید تنش‌ها و وقوع انتفاضه سوم فلسطین هشدار داده و تاکید کرد: ترور سنوار هرگز نمی‌تواند به معنای نابودی حماس باشد.

«گیل تماری» تحلیلگر امور سیاسی در شبکه 13 رژیم صهیونیستی هم گفت: حماس به عنوان یک جنبش ایدئولوژیک همچنان باقی خواهد ماند و به رشد خود ادامه می‌دهد و خیلی سریع پیشرفت خواهد کرد.

از طرف دیگر، افسران اطلاعاتی فعلی و سابق آمریکا اذعان کردند که جنبش حماس هنوز هزاران نیروی نظامی در میدان دارد و بر اساس آنچه که شبکه آمریکایی ام بی سی نیوز گزارش داد، این جنبش بعد از یک سال کامل جنگ، بر تقویت توانایی‌های خود متمرکز خواهد شد.

تحلیلگران صهیونیست هم با اشاره به اینکه ترور یحیی سنوار، دستاورد راهبردی برای اسرائیل ندارد، تاکید کردند در دهه‌های گذشته ترور رهبران گروه‌های ضد اسرائیلی در غزه یا هر جای دیگر، تنها مزیت‌های موقتی برای اسرائیل به همراه داشت؛ بدون اینکه موجب شکست دائمی این گروه‌ها و یا تغییر محاسبات شود.

«الیور لوی» سردبیر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در امور فلسطین در این زمینه اعلام کرد: تصاویری که ما از مرگ یحیی سنوار می‌بینیم، چیزی نیست که حماس، جهاد اسلامی، حزب الله و حامیان آنها می‌بینند. آنها یحیی سنوار را به عنوان مرد قهرمانی می‌بینند که تا آخرین لحظه و آخرین قطره خون خود و حتی زمانی که زخمی بود، جنگید.

وی افزود: صحنه‌هایی که یحیی سنوار در حال درگیری با نیروهای اسرائیلی در رفح دیده می‌شود، در حالی که بسیار زخمی است، او را به یک اسطوره و قهرمان تبدیل کرد و به شخصیتی بسیار بزرگ تبدیل شد.

این خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست تصریح کرد: ترور یحیی سنوار او را برای نسل‌های آینده فلسطین به یک قهرمان بزرگ تبدیل کرد و اسرائیل هرگز نمی‌تواند حماس و ابعاد آن را درک کند.

در همین زمینه «گای آویگاد» کارشناس و تحلیلگر رژیم صهیونیستی در امور حماس گفت که این جنبش قادر خواهد بود دوباره ساختار سازمانی خود را احیا کند. یحیی سنوار یک مقام بسیار بلندپایه حماس بود اما در نبرد طولانی میان اسرائیل و فلسطینی‌ها، به عنوان یک سرباز جنگید و همین امر پیام‌های زیادی دارد.

وی تاکید کرد: هنوز هزاران نفر از نیروهای مسلح حماس و دیگر سازمان‌های فلسطینی در نوار غزه هستند. گروه‌های ضد اسرائیل (محور مقاومت) مانند ققنوس هستند که دوباره رشد می‌کنند و هر بار غافلگیری‌های جدیدی دارند. همانطور که دیدیم بعد از ترور عماد مغنیه که واقعاً یک مقام ارشد حزب الله بود، ساختار این جنبش بسیار قوی‌تر از قبل شد.

«دویر کریپ» یکی از مقامات سابق سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) گفت که اسرائیل بعد از ترور یحیی سنوار باید با دقت فکر کند و اکنون زمان شادی نیست و باید به سمت مذاکرات برای تبادل اسرا برویم.

به گزارش تسنیم، روز گذشته «خلیل الحیة» یکی از رهبران حماس خبر شهادت «یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس در غزه را رسما تائید کرد.

وی تاکید کرد: شهید یحیی السنوار تا آخرین لحظه در حال قیام بود و در غزه ثابت قدم باقی ماند و الهام بخش روحیه پایداری بود. شهادت السنوار و رهبران دیگر فلسطین حرکت و مقاومت ما را از لحاظ قدرت، استواری و اراده برای ادامه راه آن‌ها افزایش می‌دهد.

الحیه خطاب صهیونیست‌ها گفت که اسرای صهیونیست هرگز آزاد نخواهند شد؛ مگر اینکه تجاوزات متوقف شود، اشغالگران از نوار غزه کاملا عقب نشینی کنند و اسرای فلسطینی آزاد شوند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اطمینان فرمانده مرزبانی: هیچ خلأ امنیتی در مرزهای اربعین وجود نداشت
بازار مسکن در مسیر نزولی؛ قیمت هر متر خانه در شمال تهران 30 تا 50 میلیون تومان کاهش یافت
24 ساعت خشونت؛ بیش از 560 شهید و زخمی در حملات صهیونیستی به غزه
اعلام یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت 19 امروز
پزشکیان: نتانیاهو به جای دلسوزی دروغین، به جنایاتش در غزه نگاه کند
دیدار سخنگوی دولت با کارگردان مطرح سینما، پوران درخشنده
لاریجانی: مقاومت سرمایه ملی لبنان است/ ما طرحی برای لبنان نیاورده‌ایم
برق مشترکان پرمصرف تهرانی، به طور هوشمند محدود شد
نجات معجزه‌آسا: کودک پاکستانی در مرز شلمچه از گرمای مرگبار در امان ماند
پُرمصرف‌ترین داروها کدامند؟
نیمیتز پس از 5 سال در بحرین؛ واشنگتن بدنبال چیست؟
آمریکا چین را با تراشه هایش زیرنظر گرفت
سنگر ساختن از نام کوروش برای شلیک به روان مردم ایران
تصویرسازی اربعین و رهایی از تلهٔ آینده‌های پیش‌فرض
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 22 مرداد 1404 +جدول
تجربهٔ «مشایهٔ» اربعین
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار‎شنبه 22 مرداد 1404
آغاز دوره‌ای جدید در مدیریت آبی‌ها/چه کسی مدیرعامل جدید استقلال می شود؟
5 کشته و 57 مصدوم در حادثه اتوبوس زائران اربعین + اسامی
رایزنی میانجی‌گرایانه وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی
جدیدترین حراج شمش طلا هفته آینده برگزار می شود+ جزئیات
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 22 مرداد 1404 +جدول
امروز ؛ آخرین روز فروش ارز اربعین/زائران اربعین چقدر دینار خریدند؟ + جزئیات
پاسخ توییتری فرزند پزشکیان به جلیلی درباره مذاکرات
سایپا فروش ویژه خودروهای وارداتی را کلید زد
ارسال نامه تروئیکای اروپایی درباره مکانیسم‌ ماشه به سازمان ملل/خطر اعمال دوباره تحریم‌ها
بورس باز عقب نشینی کرد
ماجرای بسته‌شدن جاده فیروزکوه توسط چند خودروی لاکچری چه بود؟
راز مرگ دختر 7 ساله با اعتراف نامادری فاش شد
پزشکیان: گام‌های اولیه برای رفع ناترازی با انرژی خورشیدی برداشته شد
پادشاه بی‌رقیب پرش با نیزه بار دیگر تاریخ‌ساز شد
مساله‌ تندروها
مدال‌آوران المپیاد هوش مصنوعی و حکمرانی از کنکور معاف شدند
ترافیک سنگین در جاده های شمال
رئیس صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد
رئیس کل گمرک: نفوذ تجهیزات دشمن از گمرک‌ها صحت ندارد
گاوصندوق منزل از شدت انفجار به حیاط همسایه پرتاب شد
اسرائیل؛ اولین گرفتار بحران آب در منطقه
مذاکرات برای اجرای طرح بین‌المللی کنترل سلاح در غزه
اقتصاد سیاسی بازار سرمایه
دلیل افزایش 28 درصدی قیمت آب اعلام شد
دولت به قولش عمل کرد؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا زیر تیغ انتقاد عراقچی
نقشه قدرت آسیا منتشر شد ؛ تراکتور در کنار غول‌های غرب قاره
اربعین؛ محک صداقت و آینه مسئولیت
نتانیاهو: مردم اسرائیل تصمیم خواهند گرفت که این آخرین دوره نخست‌وزیری من باشد یا خیر
پرونده مبهم اسرای اسرائیلی؛ بن‌بست در مذاکرات با حماس
روایت موشک‌های ایرانی در جنگ 12 روزه؛ خرمشهرها در پیش است!
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 22 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
سیاست‌نامه | ماموریت لاریجانی برای به‌روزرسانی راهبرد امنیت ملی
X
آگهی تبلیغاتی