×
بین الملل
شناسه خبر : 194182
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/24 ساعت 13:48
پهپادهای حزب‌الله، بلای جان اسرائیل

روایت رسانه آمریکایی «هیل»؛

پهپادهای حزب‌الله، بلای جان اسرائیل

تارنمای «هیل» با اشاره به حمله پهپادی موفق حزب‌الله لبنان به پایگاه تیپ گولانی اسرائیل نوشت: با اینکه اسرائیل سال‌ها بر تقویت سیستم‌های دفاع هوایی خود برای حفاظت در برابر راکت و موشک تمرکز کرده، اما در رهگیری پهپادهای حزب‌الله ناتوان بوده و بهای سنگینی پرداخت کرده‌ است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش این پایگاه خبری وابسته به کنگره آمریکا، ‌اسرائیل، طی سال‌ها، آرایه‌های دفاع هوایی خود را برای ایجاد حفاظت گسترده در برابر شلیک راکت‌های کوتاه‌برد و موشک‌های میان‌برد و دوربرد تقویت کرده است، اما با این وجود کارشناسان هشدار داده‌اند که سامانه‌های هوایی اسرائیل نفوذناپذیر نبوده و بسیاری از پهپادها توان داخل شدن به حریم هوایی آن را دارند.

هیل با اشاره به تعداد تلفات اسرائیل در ۱۰ روز گذشته بر اثر هواپیماهای بدون سرنشین نوشت: حمله حزب الله به پایگاه تیپ گولانی، دومین حمله مرگبار هواپیماهای بدون‌سرنشین به اسرائیل طی دو هفته اخیر بود که گفته می شود ۴ کشته بر جا گذاشته است. به گزارش رسانه های اسرائیلی، اوایل ماه جاری نیز، یک هواپیمای بدون سرنشین که از عراق پرتاب شد، دو سرباز اسرائیلی را کشت و ۲۲ نفر را زخمی کرد. در ماه ژوئیه (تیر) یک پهپاد پرتاب شده از یمن حدود ۲۷۰ کیلومتر از منتهی الیه جنوبی اسرائیل (سرزمین های اشغالی) تا تل آویو را طی و بدون رهگیری توسط سامانه های دفاعی اسرائیل، ‌به ساختمانی در مرکز شهر برخورد کرد و یک نفر را کشت.

یک مقام امنیتی اسرائیل گفت که شناسایی پهپادها به چند دلیل دشوارتر است: نخست آن که آن‌ها آهسته پرواز می کنند و اغلب شامل قطعات پلاستیکی هستند و نسبت به موشک‌های قدرتمند رد حرارتی ضعیف‌تری برای سیستم های راداری به جا می گذارند. از سوی دیگر ردیابی مسیر پهپادها نیز سخت تر از موشک است، چرا که پهپادها می‌توانند از مسیرهای پروازی دایره‌ای برخوردار بوده و از هر جهتی به پرواز در آیند، پایین‌تر و نزدیک تر به سمت زمین پرواز کرده و - چون بسیار کوچک‌تر از موشک‌ها هستند - گاهی با پرندگان اشتباه گرفته می شوند.

هیل به نقل از این مقام نظامی اسرائیل نوشت: اسرائیل سال‌ها بر تقویت سیستم‌های دفاع هوایی خود برای بهبود حفاظت در برابر راکت و موشک تمرکز کرده است. اما هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان اولویت اصلی این رژیم در نظر گرفته نشدند. این بدان معناست که در ادامه نبرد کنونی، توانایی اسرائیل در شناسایی و رهگیری پهپادها به اندازه توانایی هایش در مقابله با راکت ها و موشک ها موفق نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، این گزارش در پایان با اشاره به موفقیت حزب الله در پیشبرد اهداف مختلف خود از طریق پهپادهای بدون سرنشین اذعان کرد: حزب‌الله همچنین از طریق کوبیدن پهپادها به باتری‌ها و زیرساخت‌هایی که برای سرنگونی آن‌ها استفاده می‌شوند، برای از بین بردن قابلیت‌های دفاع هوایی اسرائیل اقدام کرده است. اوایل سال جاری، حزب الله اعلام کرد که از یک پهپاد انفجاری موسوم به «ابابیل» برای سرنگونی بالون رصدی اسرائیل، که بخشی از پدافند هوایی اسرائیل است، استفاده کرده است. این گروه ضد اسرائیلی شامگاه دوشنبه، ویدئویی منتشر کرد که در آن تعدادی از اعضای خود را در انباری پر از پهپاد نشان می‌داد. این ویدئو پهپادها را روی پرتابگرها نشان داده و در انتها عنوانی با این مضمون مشاهده شد: «قابلیت‌های ما هنوز دست نخورده است».


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کرملین: درباره نفت روسیه از دمواضع هلی‌نو تبعیت می‌کنیم
وزیر کشور: در انتخابات تناسبی شوراها صدای همه شنیده می‌شود
غرب با تحریم نفت روسیه، اقتصاد خود را مختل کرد
اسرائیل به نیروهای امدادی ترکیه اجازه ورود به غزه را می‌دهد
ساپینتو: قول می دهم که استقلال قهرمان لیگ می شود
افزایش قیمت نفت پس از تعهد هند به توقف خرید از روسیه
خطیب‌زاده: اسرائیل به دنبال صلح در منطقه نیست
قهرمانی کشتی ایران در جهانی 2015 پس از 10 سال قطعی شد
حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان در فصل برداشت زیتون
پزشکیان: اگر به مردم تکیه کنیم هر کاری شدنی است/ از اختلافات داخلی می‌ترسم نه از آمریکا
نجات لکورنو از رأی عدم اعتماد پارلمان فرانسه
کشته شدن 64 عضو طالبان توسط ارتش پاکستان
بزرگ‌ترین شبکه قاچاق سوخت شمال کشور متلاشی شد
نقشه استقبال ایرانیان از کتابخانه های عمومی کشور
سفر دونالد ترامپ به کره جنوبی در اوایل آبان
زنگ هشدار هوای تهران به صدا درآمد
عامل جنایت عنبرآباد پس از 6 سال دستگیر شد
ثبت‌نام 99 هزار نفر در آزمون وکالت سال 1404
پیام تسلیت عراقچی در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
درخواست آلمان برای استفاده از دارایی‌های روسیه
لاوروف: روسیه هرگز با آمریکا علیه چین متحد نمی‌شود
سردار افشار از یادگاران خوش‌نام دفاع مقدس بود
نتانیاهو: تمامی اهداف جنگ غزه را محقق خواهیم کرد
بازگشت سعید آقاخانی به تلویزیون با «اسباب زحمت»
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 24 مهر + جدول
30 کشته و زخمی درآتش‌سوزی تانکر نفت
آمریکا خواستار توقف محدودیت‌های چین شد
کاهش حضور دولت در اقتصاد، گامی مؤثر در اعتمادسازی مردم
تولد نوزاد عجول در آمبولانس
اعتراف اسیر اسرائیلی آزادشده به رفتار انسانی حماس
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 23 مهر 1404
پالایشگاه‌های نفت هند تسلیم آمریکا شدند
مخالفت چین با درخواست آمریکا برای توقف خرید نفت روسیه
سالم الدوساری مرد سال فوتبال آسیا شد
ذخیره سه برابری گازوئیل برای زمستان
خبر خوش برای مشاغل خانگی و کارآفرینان
پزشکیان: مدرسه هدف نیست، میدان پرورش آینده است
فهرست 28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026+ 20 سهمیه باقی ماند
ماجرای مسمومیت‌ها استنشاقی در شهر ری چیست؟
پیروزی در جنگ 12 روزه نماد تحقق وعده الهی بود
عملیات دولت غزه برای نابودی باندهای جنایتکار
نوشابه‌های گازدار ریفلاکس را تشدید می‌کنند
مادورو: آمریکا به‌دنبال کودتا در ونزوئلاست
احضار سفیر لهستان به وزارت خارجه
ایران در مسیر میزبانی بازی‌های کشورهای اسلامی 2029
قم در انتظار نگاه توسعه‌محور
بدرقه ناصر تقوایی با سنج و دمام؛ سفیدپوشی به احترام ناخدا خورشید
بیانیه حماس در نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار
خطر بزر گی که آوارگان بازگشته به غزه را تهدید می‌کند
شهرآورد تهران به شیراز منتقل شد
X
آگهی تبلیغاتی