×
بین الملل
شناسه خبر : 194182
تاریخ انتشار :

روایت رسانه آمریکایی «هیل»؛

پهپادهای حزب‌الله، بلای جان اسرائیل

تارنمای «هیل» با اشاره به حمله پهپادی موفق حزب‌الله لبنان به پایگاه تیپ گولانی اسرائیل نوشت: با اینکه اسرائیل سال‌ها بر تقویت سیستم‌های دفاع هوایی خود برای حفاظت در برابر راکت و موشک تمرکز کرده، اما در رهگیری پهپادهای حزب‌الله ناتوان بوده و بهای سنگینی پرداخت کرده‌ است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش این پایگاه خبری وابسته به کنگره آمریکا، ‌اسرائیل، طی سال‌ها، آرایه‌های دفاع هوایی خود را برای ایجاد حفاظت گسترده در برابر شلیک راکت‌های کوتاه‌برد و موشک‌های میان‌برد و دوربرد تقویت کرده است، اما با این وجود کارشناسان هشدار داده‌اند که سامانه‌های هوایی اسرائیل نفوذناپذیر نبوده و بسیاری از پهپادها توان داخل شدن به حریم هوایی آن را دارند.

هیل با اشاره به تعداد تلفات اسرائیل در ۱۰ روز گذشته بر اثر هواپیماهای بدون سرنشین نوشت: حمله حزب الله به پایگاه تیپ گولانی، دومین حمله مرگبار هواپیماهای بدون‌سرنشین به اسرائیل طی دو هفته اخیر بود که گفته می شود ۴ کشته بر جا گذاشته است. به گزارش رسانه های اسرائیلی، اوایل ماه جاری نیز، یک هواپیمای بدون سرنشین که از عراق پرتاب شد، دو سرباز اسرائیلی را کشت و ۲۲ نفر را زخمی کرد. در ماه ژوئیه (تیر) یک پهپاد پرتاب شده از یمن حدود ۲۷۰ کیلومتر از منتهی الیه جنوبی اسرائیل (سرزمین های اشغالی) تا تل آویو را طی و بدون رهگیری توسط سامانه های دفاعی اسرائیل، ‌به ساختمانی در مرکز شهر برخورد کرد و یک نفر را کشت.

یک مقام امنیتی اسرائیل گفت که شناسایی پهپادها به چند دلیل دشوارتر است: نخست آن که آن‌ها آهسته پرواز می کنند و اغلب شامل قطعات پلاستیکی هستند و نسبت به موشک‌های قدرتمند رد حرارتی ضعیف‌تری برای سیستم های راداری به جا می گذارند. از سوی دیگر ردیابی مسیر پهپادها نیز سخت تر از موشک است، چرا که پهپادها می‌توانند از مسیرهای پروازی دایره‌ای برخوردار بوده و از هر جهتی به پرواز در آیند، پایین‌تر و نزدیک تر به سمت زمین پرواز کرده و - چون بسیار کوچک‌تر از موشک‌ها هستند - گاهی با پرندگان اشتباه گرفته می شوند.

هیل به نقل از این مقام نظامی اسرائیل نوشت: اسرائیل سال‌ها بر تقویت سیستم‌های دفاع هوایی خود برای بهبود حفاظت در برابر راکت و موشک تمرکز کرده است. اما هواپیماهای بدون سرنشین به عنوان اولویت اصلی این رژیم در نظر گرفته نشدند. این بدان معناست که در ادامه نبرد کنونی، توانایی اسرائیل در شناسایی و رهگیری پهپادها به اندازه توانایی هایش در مقابله با راکت ها و موشک ها موفق نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، این گزارش در پایان با اشاره به موفقیت حزب الله در پیشبرد اهداف مختلف خود از طریق پهپادهای بدون سرنشین اذعان کرد: حزب‌الله همچنین از طریق کوبیدن پهپادها به باتری‌ها و زیرساخت‌هایی که برای سرنگونی آن‌ها استفاده می‌شوند، برای از بین بردن قابلیت‌های دفاع هوایی اسرائیل اقدام کرده است. اوایل سال جاری، حزب الله اعلام کرد که از یک پهپاد انفجاری موسوم به «ابابیل» برای سرنگونی بالون رصدی اسرائیل، که بخشی از پدافند هوایی اسرائیل است، استفاده کرده است. این گروه ضد اسرائیلی شامگاه دوشنبه، ویدئویی منتشر کرد که در آن تعدادی از اعضای خود را در انباری پر از پهپاد نشان می‌داد. این ویدئو پهپادها را روی پرتابگرها نشان داده و در انتها عنوانی با این مضمون مشاهده شد: «قابلیت‌های ما هنوز دست نخورده است».


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
در آستانه دور چهارم مذاکرات، آمریکا به دیپلماسی تهدید روی آورده است
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
پایان تراژیک در کوچه‌ای بی‌صدا؛ پرونده‌ای جنایی در آمل گشوده شد
پوستر اولین بازی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی
ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!
تحلیلگر شبکه فاکس نیوز: حوثی ها مسبب سقوط جنگنده آمریکایی هستند + فیلم
منافع ملی، خط قرمز است
آیا تکاپوی دولت‌های اروپایی، حاکی از نزدیک بودن توافق ایران و آمریکاست؟
بحران پنهان در خانه بازنشستگان؛با حقوق فعلی فقط می‌شود زنده ماند!
تشدید تنش به سبک آمریکایی: وقتی پنتاگون بر میز مذاکره سایه جنگ می‌افکند
توصیه پلیس فتا به حجاج برای سفر ایمن
«طرحی نو» لازم است
سازمان هواپیمایی با شرکت های متخلف برخورد خواهد کرد
پایان مأموریت مخفی موساد در ایران؛ از اعترافات تا اجرای حکم اعدام
خسارت های ناشی از زمین لرزه در رشتخوار
زمان و شیوه تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد +فیلم
وقتی تولید ثروت کمتر از دود سیگار مالیات می‌دهد!
پیشکسوت نامدار ملوان بندر انزلی درگذشت + فیلم
پیام متاثرکننده جناب خان در پی حادثه بندر رجایی + فیلم
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جزییات شناسایی مفقودین و پرداخت دیه
کالابرگ 1404؛ تداوم یا توقف؛اعتبار جدید چه زمانی شارژ می شود؟
پیش‌فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در اردیبهشت +جزییات و لینک ثبت نام
تبریک سفارت روسیه به دوستان ایرانی
رقابت برای آینده: کنکور نوبت اول از صبح امروز آغاز شد!
وضعیت اب و هوا امروز 11 اردیبهشت + وضعیت استانها
برنامه مسابقات امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
در حسرت یک قرارداد دائم
اعلام جزئیات کامل هزینه نقل و انتقال خودرو در سال 1404
لامین یامال تاریخی ظاهر شد: ستاره بارسلونا با گل رؤیایی مقابل اینتر
توافق با ایران بسیار مهم است/ گفت‌وگوها به برخی جزئیات فنی رسیده‌
وزیر کار تکلیف کالابرگ را مشخص کرد
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
یمن: علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا حمله پهپادی انجام دادیم
عکس های منتخب جهان، 30 آوریل 2025
شکست ناباورانه النصر مقابل کاوازاکی: پیروزی 3-2 برای تیم ژاپنی در نبرد آسیایی
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404
پایان فوتبال تماشایی ستارگان و درخشش یامال؛ بارسلونا (3) - اینتر (3) + خلاصه بازی
نورنما | طبیعت خشن و بسیار زیبای آبشار کردیت (کردی)
اعترافات تکان دهنده جاسوس موساد که امروز اعدام شد+ فیلم
تبیین راهبرد ایران در مورد ساخت سلاح هسته ای از سوی دبیر شورای عالی امنیت ملی+ فیلم
حوادث مجدد برای سرویس مدارس؛ مصدومیت چندین دانش آموز
ایلان ماسک از کاخ سفید رفت؟
نورنما | 11 اردیبهشت روز جهانی کار و کارگر گرامی باد
اعلام زمان پرداخت ارز زیارتی به حجاج+مبلغ مصوب
کار بزرگ وزیر تعاون در هفته کارگر
جزییات جلسه شبانه داوران لیگ برتر برای هماهنگی بازی های حساس
اصلی ترین محرومان هفته 28 لیگ برتر
تشریح جزئیات پرونده‌های قضایی جنجالی ؛از بندر شهید رجایی تا بابک زنجانی و کوروش کمپان
آتش در قلب بازار تفلیس؛
X
آگهی تبلیغاتی