شنبه 4 مرداد 1404 | ساعت 23:23
شنبه 4 مرداد 1404 | ساعت 23:23
×
اجتماعی
شناسه خبر : 193708
تاریخ انتشار :

سلحشور تاکید کرد؛

کمبود نیروی انسانی متخصص در پزشکی قانونی

معاون آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی گفت: سال گذشته در آزمون استخدامی 20 درصد از مشاغل پزشکی قانونی حتی یک داوطلب نیز شرکت نکرد و از طرفی با توجه به بازنشسته شدن تعداد زیادی از همکاران این سازمان هم اکنون با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه هستیم.

نورنیوز- گروه اجتماعی: بابک سلحشور معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور امروز شنبه ۲۱ مهر ماه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی استان خراسان جنوبی گفت: پزشکی قانونی یکی از بازوان پرتلاش دستگاه قضائی برای حل و فصل پرونده‌های ارجاعی است و نظرات کارشناسی که توسط همکاران من در سراسر کشور صادر و برای مراجع قضائی ارسال می‌شود، گره گشای بسیاری از پرونده‌هاست.

رسیدگی به بیش از ۲ میلیون پرونده در سال

وی با اشاره به اینکه یکی از خدمات پزشکی قانونی مربوط به حوزه معاینات بالینی است، اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود سازمان پزشکی قانونی سالانه به بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار پرونده در حوزه معاینات بالینی رسیدگی می‌کند که کاری سخت و طاقت فرساست.

سلحشور وجود نیروی انسانی مناسب را یکی از ابزارهای ارائه خدمت به مردم عنوان و تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی کشور خوشبختانه از نیروی انسانی متعهد و دلسوزی برخوردار است اما از آنجا که با گذشت سی سال از تأسیس سازمان بسیاری از همکاران و کارشناسان ما در حال بازنشستگی هستند سازمان در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود دچار مشکل خواهد شد.

کمبود 

وی ادامه داد: این در حالی است که تعداد ورودی به این سازمان به هیچ عنوان کافی و پاسخگوی نیازهای ما نیست دلیل اصلی آن هم سختی و صعوبت کار در پزشکی قانونی و پایین بودن حقوق و مزایا در مقایسه با دیگر دستگاه‌ها است.

سال گذشته در آزمون ۲۰ درصد مشاغل پزشکی قانونی حتی یک نفر هم شرکت نکرد

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان با تأکید بر اینکه پزشکی قانونی هیچ مراجعه کننده خوشحالی ندارد و عمده مراجعین آن از درد و یا مشکلی در رنج هستند، افزود: در سال گذشته و در آزمون استخدامی برگزار شده برای جذب ۱۲۰ نفر همکار جدید، در ۲۰ درصد مشاغل هیچ داوطلب و یا شرکت کننده‌ای وجود نداشت.

وی با اشاره به اخذ مجوزهای لازم برای تأسیس دانشکده پزشکی قانونی گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته مجوز راه‌اندازی این دانشکده، ذیل دانشگاه علوم قضائی صادر شد که با فعالیت آن و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمان، بخشی از نگرانی‌ها در خصوص تأمین نیروی انسانی در بخش‌های تخصصی مرتفع خواهد شد.

مجلس به پزشکی قانونی توجه بیشتر داشته باشد

سلحشور با تأکید مجدد بر سختی کار و نیازهای این سازمان خواستار توجه بیشتر مسئولان از جمله مجلس شورای اسلامی به ارتقای حقوق و مزایای همکاران و ایجاد انگیزه‌های لازم برای ورود به این سازمان شد.

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان همچنین با اشاره به حادثه تلخ و ناگوار معدن زغال سنگ "معدن جوی" طبس و تسلیت به خانواده‌های داغدار این حادثه افزود: در این حادثه تلخ ۵۲ نفر از عزیزان ما جان خود را از دست دادند که در این میان پزشکی قانونی به بهترین شکل ممکن کار شناسایی و تعیین هویت پیکرهای این عزیزان را انجام داد.

وی افزود: در این حادثه نیازی به ارجاع نمونه‌ها به مرکز استان و یا استان‌های همجوار نداشتیم که این موضوع نشاندهنده توانمندی مناسب استان در شناسایی قربانیان این حادثه بوده است.

سلحشور در پایان با اشاره به همکاری مناسب دادگستری خراسان جنوبی با پزشکی قانونی استان که زمینه‌ساز موفقیت‌های مختلف برای اداره کل پزشکی قانونی استان بوده، از خدمات ارزنده دکتر توکلی مدیرکل سابق استان قدردانی و برای غلام عباس عزیزی مدیرکل جدید آرزوی موفقیت کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی