×
اقتصادی
شناسه خبر : 193142
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/17 ساعت 18:06

رئیس سازمان بهره‌وری:

بخش دولتی توان سرمایه‌گذاری برای به‌روزرسانی تجهیزات را ندارد

رئیس سازمان ملی بهره‌وری با تاکید بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در توسعه ماشین‌آلات صنعتی گفت: در بخش دولتی توان لازم برای سرمایه‌گذاری به منظور به‌روزرسانی تجهیزات وجود ندارد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: میرسامان پیشوایی، رییس سازمان ملی بهره‌وری در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی‌های فیزیکی ایران اظهار کرد: در شرایط کنونی منابع مالی خوبی برای سرمایه گذاری نداریم و بودجه موجود صرف مسائل جاری می شود. لذا توان زیادی در بخش دولتی وجود ندارد که نسبت به سرمایه گذاری و تجهیزات اقدام جدی را انجام دهیم. جایزه نت به دلیل بهره‌وری سرمایه اهمیت بالایی دارد.

وی افزود: براساس آمار، میزان تشکیل سرمایه در حوزه ماشین آلات یک پنجم تشکیل سرمایه در حوزه ساختمان بوده است. همچنین محرومیت‌هایی نیز وجود دارد که برای خرید دستمان بسته است.

رییس سازمان ملی بهره‌وری ایران با تاکید بر اهمیت موضوع نگهداری و تعمیرات تصریح کرد: موجود بودن ماشین آلات، در دسترس بودن و آماده بودن شان برای تولید، اهمیت بالایی دارد. بهره وری نیروی کار نیز مهم است که با توجه به موضوع نگهداری و تعمیرات ایجاد می شود.

امکان دسترسی به سامانه داده‌باز بهره‌وری برای عموم فراهم است

به گفته پیشوایی، سامانه داده باز بهره‌وری کشور در هفته گذشته افتتاح شد که برای اولین بار دادها در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در نظام اعتباربخشی در سازمان اهدافمان از جوایز این است که آن جایزه یک نهاد جریان‌ساز برای کمک به گفتمان‌سازی و الگونمایی در آن حوزه و در نهایت ارتقای بهره وری است، لذا کیفیت جوایز برای ما بسیار مهم است.

در ادامه این رویداد، نوید نصر ـ دبیر جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی ایران با بیان آنچه مدیران ارشد درباره تعالی نگهداشت باید بدانند به چالش‌های امروز مدیران ارشد در صنایع اشاره کرد و گفت: برنامه عملکرد و بودجه سازمان، عمدتا از خروجی درآمدی و عملکردی سازمان به جمع بندی می رسد لذا ناگزیر هستیم خطوط تولید را در دسترس داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید بتوان برنامه تولید و عملکردی خود را به صورت صددرصدی محقق کنیم افزود: اولین دغدغه یک مدیر ارشد باید برنامه تولید و عملکرد را محقق کند این موضوع به عنوان چالش نخست مطرح است. چالش دوم این است که با توجه به سرعت تکنولوژی، نیازهای مشتریان و ذینفعان به لحظه تغییر می کند لذا باید به بهترین شکل پاسخگوی این خواسته ها باشیم.

دبیر هفتمین دوره جایزه نگهداری تصریح کرد: باید خطوط تولید به روز داشته باشیم یا سیستم های تولید را به سیستم های انعطاف پذیر تبدیل کنیم. باید به مقوله توسعه پایدار توجه ویژه داشته و به دنبال بزرگ کردن نقش دارایی ها و تجهیزات باشیم.

نصر اشاره کرد: در عمده صنایع ایرانی به دلیل تحریم‌ها نتوانستیم خطوط به روز داشته باشیم و تجهیزاتمان برای گذشته است برای افزایش نرخ تولید باید به نرخ خرابی ها هم توجه کنیم لذا باید برای سطح و تناسب فعالیت های نگهداری و تعمیرات و سیاست گذاری دارایی، یک برنامه منسجم داشته باشیم.

برای رفع ناترازی انرژی راهی جز مصرف بهینه نداریم

به گفته وی در مقوله ناترازی انرژی هیچ گریزی جز مدیریت بهینه مصرف انرژی نداریم؛ برای تحقق برنامه های عملکردی باید به فکر تامین منابع پایدار باشیم لذا باید به نقدینگی توجه کنیم.

نصر بیان کرد: در بیش از ۸۰ ارزیابی که انجام دادیم، متوجه شدیم برای مطالبه گری مناسب نیازمند زیرساختی با عنوان منابع اطلاعاتی هستیم. حضور نیرو و سرمایه کار جدید، ‌چالش هایی را ایجاد می کند؛ حفظ و نگهداشت نیروی انسانی یک چالش است باید نظام های انگیزشی را تعویض کنیم و تغییر دهیم.

وی گفت: نگهداشتی ارزش دارد که کیفیت محصول را بالا ببرد و در طرح ریزی فعالیت ها ریسک ایمنی دارایی ها را نشان دهد تا بازدهی بیشتری از نرخ سرمایه گذاری بگیریم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی