×
اجتماعی
شناسه خبر : 192944
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/16 ساعت 18:22

اماکن پرخطر پایتخت شناسایی و رده‌بندی می‌شود

معاون پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: با هدف ارتقای ضریب ایمنی در شهر تهران اماکن پرخطر پایتخت شناسایی و رتبه‌بندی می‌شوند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سیدعلی شریفی روز دوشنبه اظهار کرد: به دنبال ضرورت ساماندهی مراکز خطرآفرین شهری و بر اساس وظایف تعیین شده در دستورالعمل ساماندهی مراکز پرخطر شهری مصوب کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور، نخستین جلسه هم‌اندیشی در این زمینه با حضور نمایندگان سازمان پدافند غیرعامل، استانداری تهران و حوزه‌های مختلف شهرداری پایتخت برگزار شد.

وی ادامه داد: ارائه گزارش درباره دستورالعمل ساماندهی مراکز خطرزا، تشریح ضرورت و فرآیند تهیه این دستورالعمل از سوی مدیر طرح‌های شهری سازمان پدافند غیرعامل کشور، تعیین وظایف شهرداری‌ها، نحوه تعیین مراکز خطرزا از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

معاون پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اضافه کرد: با توجه به اعلام سازمان پدافند غیرعامل شهرداری تهران مبنی بر در دستور کار بودن تدوین و ابلاغ شیوه‌نامه درجه‌بندی مراکز خطرزا، مقرر شد پس از ابلاغ شیوه‌نامه، شناسایی و رده‌بندی مراکز خطرزای متعلق به شهرداری در دستور کار قرار گیرد.

اهمیت افزایش ایمنی پایتخت

دهمین جلسه کمیته تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) ذیل کمیته اندیشه‌ورز سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با هدف ارتقای آگاهی و دانش در زمینه مدیریت مخاطرات و ریسک‌ها و همچنین مدیریت تغییرات عوامل سازمانی و محیطی برگزار شد.

سرپرست دبیرخانه سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این باره گفت: با توجه به رشد روز افزون دانش در حوزه‌های تخصصی و تغییرات اجتناب‌ناپذیر در محیط شهری، دهمین جلسه کمیته تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست برای دستیابی به اهداف و تامین حداکثر بازدهی در فعالیت‌های این حوزه با حضور اساتید برجسته دانشگاه‌ها و متخصصان این حوزه در صنایع برگزار شد.

سیدسجاد موسوی افزود: بهره‌گیری از مشاوره و تجربیات افراد متخصص و صاحبنظر و در نتیجه توسعه آگاهی و دانش مدیریت مخاطرات و ریسک‌های موجود از جمله اهداف برگزاری این کمیته بود. کمیته تخصصی سلامت، ایمنی و محیط زیست با روش بهره‌گیری از طوفان فکری و تحلیل پروژه‌های حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست و با تجمیع نظرات و پیشنهادات اساتید این حوزه و با استفاده از اطلاعات و گزارش‌های تحلیلی درست و دقیق و با کیفیت نسبت به تعریف برنامه‌های آینده و در نتیجه مدیریت تغییرات شدید عوامل و متغیرهای سازمانی و محیطی اقدام می‌کند.

وی ادامه داد: از این رو دهمین جلسه کمیته تخصصی (HSE) با حضور مدعوین حوزه‌های تخصصی حقیقی و حقوقی در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با طرح موضوعات مربوط به نحوه راهبری کمیته تخصصی، گزارش عملکرد دبیرخانه این کمیته و بررسی خط مشی سلامت، ایمنی و محیط زیست شهرداری تهران برگزار شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا معافیت بندر چابهار را لغو می‌کند
ایران: هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است
حال و هوای فرودگاه امام خمینی(ره) هنگام ورود تیم ملی کشتی آزاد+فیلم
اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت 4 نظامی خود در غزه+تصویر
پوستر باشگاه چادرملو برای بازی فردا مقابل پرسپولیس منتشر شد
زمین‌لرزه بزرگ در روسیه+جزییات
صحبت های پیام احمدی پس از شکست قهرمان جهان
بلاتکلیفی سرویس مدارس با نزدیکی به شروع سال تحصیلی+فیلم
پایان هفته چهارم لیگ آزادگان؛ هوادار در صدر + جدول
جزییات انفجار گاز در تبریز
سیدورف به تهران می آید
نورنما | آتش‌سوزی در پایتخت فیلیپین
نخستین ضربه به طرح «استارمر» برای اخراج مهاجران از انگلیس
سیتی 2-0 ناپولی |کار سخت ناپولی بی‌ دی‌بروینه مقابل هالند+ خلاصه بازی
بارسلونا 2-1 نیوکاسل | درخشش به موقع پسر انگلیسی+خلاصه بازی
اولیانوف: حملات به ایران بزرگترین ضربه به سیستم پادمان‌های آژانس اتمی بود
حمله انتحاری در پاکستان +تعداد کشته شدگان
صعود دختران ایران به فینال کاپ آسیا 2025 مالزی
امضای قرارداد تجاری بی‌سابقه میان انگلیس و آمریکا
دستور رئیس پلیس راهور برای تسریع شماره‌گذاری خودروهای جانبازان
تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+فیلم
خوشحالی علیرضا دبیر پس از فینالیست شدن پیام احمدی+فیلم
ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان برخی استان‌ها چه بود؟+فیلم
بازگشت آقای خاص به فوتبال پرتغال بعد از 25 سال
پزشکیان: بزرگداشت شهریار، بزرگداشت سرآمدان فرهنگ ایرانی و ادب فارسی است
زمان رای گیری درباره فعال سازی اسنپ‌بک مشخص شد
تیم کشتی آزاد قهرمان جهان امشب به ایران می‌رسد
ترامپ: پوتین ناامیدم کرد
اجتماع بزرگ کودکان پاکستانی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی+فیلم
بیانیه مهم شاخه نظامی حماس در خصوص اسرای صهیونیست در غزه
افزایش 2 برابری ترانزیت ریلی در 6 ماه گذشته+فیلم
دور تازه تبادل اجساد نظامیان کشته شده در جنگ روسیه و اوکراین صورت گرفت
زمان آخرین حراج تابستانه شمش طلا اعلام شد
پیام، فرخی و امین میرزازاده 3 فینالیست ایران در روز اول + فیلم
پزشکی در ایران: تناقضی میان مازاد و کمبود
احتمال توافق امنیتی میان سوریه و اسرائیل وجود دارد
رهبر انصارالله: اسرائیل با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان در غزه نسل‌کشی می‌کند
برنامه مرحله نیمه نهایی چهار وزن نخست رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان
تشکیل کارگروها‌ی تخصصی با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و فعالان اقتصادی
تصمیم‌گیری درباره زباله‌سوز تهران تا 2 هفته آینده نهایی می‌شود
اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های بورسیه و شرایط خاص کنکور اعلام شد+لینک
گزارش تصویری | بازدیدکنندگان به استقبال محصولات گروه زر آمدند+فیلم
شهادت یک بسیجی در ایرانشهر
عبدولی چهارمین فرنگی‌کار ایران در نیمه نهایی+فیلم
بن‌فرحان، عراقچی را در جریان توافق دفاعی عربستان و پاکستان قرار داد
واکنش معاون استاندار تهران به احداث آرامستان جدید تهران
پیام با آتش بازی راهی نیمه نهایی شد+فیلم
واکنش روسیه به تمایل پاکستان برای پیوستن به اتحادیه اقتصادی اوراسیا
نگرانی وحید هاشمیان از وضعیت زمین ورزشگاه
تیم ملی فوتبال ایران به مصاف تانزانیا می‌رود
X
آگهی تبلیغاتی