×
بین الملل
شناسه خبر : 192874
تاریخ انتشار :

گروه‌ها و شخصیت‌ها در سالگرد طوفان الاقصی بیان کردند؛

هفتم اکتبر؛ نقطه تحولی تاریخی در مبارزات فلسطین/ طوفان الاقصی نویدبخش زوال رژیم اسرائیل

عملیات طوفان الاقصی به یک سالگی رسیده است. عملیاتی که از سوی گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه صورت گرفت و باعث شد تا بیش از هزار صهیونیست به هلاکت رسیده و صدها نفر دیگر از ساکنان اراضی اشغالی زخمی و یا اسیر شوند. در سالگرد این عملیات مهم پیام‌ها و بیانیه‌های مختلفی صادر شده که همه این عملیات هفتم اکتبر را نقطه تحولی تاریخی در مبارزات ملت فلسطین عنوان کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  «خالد مشعل» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در خارج از فلسطین در نخستین سالروز عملیات طوفان الاقصی درباره این روز مهم و تاریخی سخنرانی کرد که شبکه الجزیره سخنان او را انعکاس داد. 

مشعل در سخنانی گفت: عملیات طوفان الاقصی مرحله جدیدی را در مبارزه با رژیم صهیونیستی رقم زد و نقطه سیاسی در تاریخ این رژیم جعلی باقی خواهد ماند.

خالد مشعل تصریح کرد: عملیات طوفان الاقصی نقطه سیاهی در تاریخ رژیم صهیونیستی و بشارت بخش زوال این رژیم در آینده نزدیک است.

مشعل گفت: رژیم صهیونیستی شکست خورده و ناکام است و گردان های مقاومت حماسه پیروزی را با وجود همه جنایت های رژیم صهیونیستی رقم زدند.

او با اشاره به حمایت و پیشتیبانی محور مقاومت از مقاومت و ملت فلسطین گفت: از برادران خود در لبنان و ایران و یمن و عراق که برای ما جانفشانی کرده و قافله ای از شهدا از جمله رهبران خود و در صدر آن سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله را نثار کردند، قدردانی می کنیم.

مشعل گفت: جنبش حماس رئیس و بسیاری از پرسنل و رزمندگان را برای قدس و سرزمین فلسطین نثار کرد.

او گفت: عملیات طوفان الاقصی تاثیرات راهبردی دارد و افق هایی را باز کرد و در یک سال، نتایج چندین ساله را رقم زد.

مشعل گفت: عملیات طوفان الاقصی امت اسلامی را متحد کرد و آزادسازی سرزمین فلسطین را تسریع بخشید و رژیم اسرائیل را به نقطه صفر بازگردنداند زیرا برای موجودیت خود می جنگد. آمار نظرسنجی های رسانه های صهیونیستی درباره شکست اسرائیل از حماس و فرار اشغالگران از سرزمین فلسطین و ترس آنها از سکونت در اطراف نوار غزه سخن می گوید.

او گفت: طوفان الاقصی چهره واقعی رژیم صهیونیستی را نشان داد. مسئله فلسطین را به کانون توجهات بازگرداند و آن را دوباره احیا کرد. این عملیات نقشه یهودی سازی قدس را خنثی کرد.

مشعل گفت: خسارت های ما تاکتیکی و خسارت های اشغالگران راهبردی است. رژیم صهیونسیتی به سوی زوال و نابودی خود می رود.

حماس: از مردمان آزاده می‌خواهیم در نبرد طوفان الاقصی شرکت کنند

جنبش حماس هم در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات «طوفان الاقصی» این عملیات را یک لحظه تاریخی در زمینه مبارزه با رژیم صهیونیستی توصیف کرد و آمریکا را مسئول تداوم جنگ نسل‌کشی علیه ملت فلسطین دانست.

در بیانیه جنبش حماس آمده است: هفتم اکتبر یک لحظه تاریخی مبارزه و پاسخی طبیعی به نقشه‌های صهیونیست‌ها برای نابودی مسئله ملی ما بود. از هفتم اکتبر و در طول یک سال، دشمن نازی مرتکب فجیع‌ترین جنایات و کشتارها شده و جنگ نسل کشی را علیه مردم ما آغاز کرده است.

حماس اضافه کرد: استواری و مقاومت ملت بزرگ ما در نوار غزه و حمایت آنها از مقاومت به منزله سنگی است که تمام نقشه‌های اشغالگران به آن برخورد کرده است.

در این بیانیه تاکید شد: جنایات ترور ناجوانمردانه‌ای که اشغالگران علیه رهبران و نمادهای مقاومت انجام داده‌اند، ما را قویتر و استوارتر خواهد کرد.

حماس تاکید کرد: جنبش حماس تلاش‌های زیادی برای توقف تجاوز و پایان دادن به رنج مردم انجام داده و خواهد داد. ما به همه ابتکارعمل‌های پیشنهادی پاسخ مثبت داده و به توقف دائمی تهاجم و عقب نشینی کامل پایبند بوده‌ایم.

در ادامه این بیانیه آمده است: گسترش دایره تجاوزات دشمن صهیونیستی به کشورهای عربی و اسلامی ثابت می‌کند که تهدیدی واقعی برای امنیت و ثبات منطقه است. ما از توده‌های مردم خود در کرانه باختری، قدس، مناطق اشغالی و اردوگاه‌های آوارگان می‌خواهیم تا همه اشکال مقاومت را تشدید کنند.

حماس ادامه داد: ما به تمام جهان اطمینان می‌دهیم که هیچ سازشی درباره حق مشروع ملت ما برای مقاومت در برابر اشغالگری وجود نخواهد داشت. ما دولت آمریکا را مسئول ادامه جنایات و نسل کشی می‌دانیم و از آن می‌خواهیم که سیاست تعصب و جانبداری خود را از رژیم اشغالگر متوقف کند.

حماس همچنین تاکید کرد: ما از نیروهای امت و مردمان آزاده می‌خواهیم که در نبرد طوفان الاقصی شرکت کنند تا افتخار دفاع از قدس و مسجد الاقصی را به دست بیاورند.

بیانیه اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین به مناسبت سالروز عملیات طوفان الاقصی

اتاق مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین هم بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات طوفان الاقصی صادر کرد و نوشت: عملیات هفتم اکتبر و آنچه پس از آن اتفاق افتاد، نقطه تحولی تاریخی در مبارزات ملت فلسطین و امت بود که در تاریخ ثبت خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: ای فرزندان ملت بزرگ فلسطین و امت اسلامی و عربی، یک سال از آغاز نبرد طوفان الاقصی که روز هفتم اکتبر از غزه آغاز شد و به سراسر نقاط جهان گسترش یافت، گذشت و همه ملت‌های آزاده جهان هر کدام آنگونه که در توان داشته، مقاومت کرده است، برخی با دادن سلاح به مقاومت و مبارزه با آن حمایت کرده و برخی نیز با تظاهرات‌های مردمی و حمایت‌های سیاسی که این پایین‌ترین مرحله ایمان است.

در ادامه این بیانیه آمده است: عملیات هفتم اکتبر و آنچه پس از آن اتفاق افتاد، نقطه تحولی تاریخی در مبارزات ملت فلسطین و امت بود که در تاریخ ثبت خواهد شد و پوزه دشمن را به خاک مالید و یک بار برای همیشه نظریه بازدارندگی آن را که از زمان تاسیس به دنبال تحمیل آن بود، در هم شکست و راه را به روی مجاهدان آزاده امت جهت ملحق شدن به مجاهدان فلسطین به عنوان گامی در مسیر آزادسازی فلسطین به دست آزادمردان گشود.

اتاق مشترک گروه‌های مقاومت افزود که نبرد طوفان الاقصی و اینکه چگونه یک ملت صاحب حق که سالیان متمادی تحت محاصره بوده و با کمترین امکانات توانسته اینگونه پوزه دشمن را در غزه به خاک بمالد و لشکر غزه را در هم بشکند، دشمن اشغالگر و سران آن و نهادهای اطلاعاتی این رژیم را شوکه و سردرگم کرد و به یاری خداوند هنوز آثار و پیامدهای مهم و استراتژیک زیادی طی روزها، ماه‌ها و سالیان آینده در انتظار این رژیم است.

در این بیانیه آمده است که خشم ملت و مقاومت فلسطین در روز هفتم اکتبر سال گذشته همزمان با تشدید تجاوزات دشمن علیه مسجد الاقصی، طرح‌های یهودی سازی و تقسیم زمانی و مکانی این مسجد، تشدید محاصره نوار غزه، جنایات علیه اسرای فلسطینی و تلاش دشمن برای شهرک سازی در کرانه باختری و الحاق اراضی فلسطینی در این منطقه و دیگر تجاوزات و جنایات این رژیم، به اوج رسید و ملت و مقاومت فلسطین به مقابله با دشمن اشغالگر برخواستند و با اینکه می‌دانستند که بهای آزادی بسیار سنگین است، با  هر آنچه که در اختیار داشتند، وارد نبرد و مبارزه با این رژیم شدند.

این بیانیه می‌افزاید که وحدت مجاهدان مقاومت در میدان طی یک سال نبرد قهرمانانه در برابر دشمن و رویارویی با نیروها و ادوات جنگی آن صحنه‌های عظیمی را رقم زد و قدرت مقاومت را دو چندان کرد و به دشمن ثابت کرد که مقاومت تنها گزینه ملت‌های تحت اشغال و حقی مقدس است و در صورتی که پایداری مثال زدنی ملت فلسطین در برابر دشمن و مخالفت قاطع با طرح‌های کوچاندن فلسطینیان از غزه نبود، مقاومت نیز قادر به ایستادگی در برابر دشمن نمی‌بود، بنابراین دشمن در سایه ناتوانی در میدان در برابر مقاومت به قتل و کشتار و نسل‌کشی در غزه روی آورد و هزاران فلسطینی بی‌گناه را به خاک و خون کشید به امید اینکه بتواند ملت را از مقاومت دور کند، اما بر خلاف آنچه دشمن به دنبال آن بود، ملت فلسطین بیش از پیش به حمایت از مقاومت برخواست و در این نبرد مقدس شرکت کرد.

اتاق مشترک گروه‌های مقاومت بیان کرد که کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی 1948 نیز پا به پای غزه به مقابله با اشغالگران برخواسته و دست به عملیات‌های قهرمانانه زیادی زدند و همچنان خود را برای وارد کردن ضرباتی بیشتر و سخت‌تر به دشمن آماده می‌کنند.

اتاق مشترک مقاومت پشتیبانی مقاومت در یمن، لبنان و عراق از مقاومت و ملت فلسطین و حملات قاطعانه جمهوری اسلامی ایران به دشمن صهیونیستی و اعلام حمایت از ملت و مقاومت فلسطین و تقدیم شهدا در راه قدس در تمامی این جبهه‌ها را مایه فخر و مباهات دانست و تاکید کرد که این بیانگر وحدت هدف، خون و سرنوشت است و اینکه فلسطین تنها نیست و این نبرد که از غزه آغاز شده، چهره منطقه را تغییر خواهد داد و راه را برای آزادسازی فلسطین و در هم شکستن و بیرون راندن اشغالگران فراهم خواهد کرد.

در این بیانیه آمده است که رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین به خون پاک شهدا و درد و رنج‌های آوارگان، اسرا و فلسطینیان تحت ظلم و ستم وفادار خواهد ماند و به دفاع از ملت با قاطعیت تمام ادامه می‌دهد و بر توقف جنگ و جنایت علیه ملت حریص خواهد بود و هرگز از حقوق مشروع این ملت چشم پوشی نخواهد کرد.

حکیم: فلسطین قضیه اسلامی و عربی خواهد ماند و از آن دست نخواهیم کشید

پیام رهبر جریان حکمت ملی عراق  هم به مناسبت سالروز عملیات «طوفان الاقصی» پیامی صادر کرد و گفت که فلسطین قضیه اسلامی و عربی خواهد ماند و از آن دست نخواهیم کشید

سید عمار حکیم بر تلاش عراق برای پایان جنگ در نوار غزه و لبنان و آتش بس در آن تاکید کرد و گفت: فلسطین قضیه اسلامی و عربی خواهد ماند و از آن دست نخواهیم کشید

عمار حکیم در این پیام افزود: ما شاهد نخستین سالروز حماسه طوفان الاقصی هستیم که یک سال کامل از فداکاری‌های بزرگ در راه قضیه عادلانه و پروژه حق یک ملت عرب مسلمان است که در معرض آوارگی، تبعیض و کشتار جمعی در مقابل پروژه‌ای اسرائیلی قرار گرفته که به دنبال تبدیل قضیه فلسطین، به قضیه ملتی بی‌سرزمین و هویت به نحوی خودسرانه است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق، خاطرنشان کرد که طوفان الاقصی جداکننده بین دو دوره بود، اول «سیاست امر واقع» بر ملت آزاده فلسطین با آهن و آتش است و دیگری این است که میدان سطح آمادگی بالا برای دفاع از حق سلب شده و شناساندن بیش از پیش حقیت ملت فلسطین بر سرزمین آبا و اجدادی خود به جامعه بین المللی را ثابت کرده؛ حقی که ملت فلسطین هر قدر شرایط سخت باشد نمی‌تواند از آن کوتاه بیاید.

حکیم در این پیام گفت: به این مناسبت بر همبستگی و حمایت خود از دو ملت فلسطین و لبنان و حمایت مرجعیت، دولت و ملت عراق از دو ملت برادر و تلاش برای پایان جنگ و آتش بس و بسیج افکار عمومی در قبال مسائل امت تاکید می‌کنیم.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان ضمن درود به ملت قهرمان فلسطین و شهدا، مجروحان و آوارگانی که جان خود را در راه این قضیه و دفاع از حق گذاشتند، تاکید کرد که فلسطین قضیه اسلامی و عربی خواهد ماند که از آن دست نکشیده و نخواهیم کشید.

جبهه مردمی فلسطین: دشمن صهیونیستی در اهداف خود شکست خورد

جبهه مردمی فلسطین  هم در سالگر این  روز تاریخی تأکید کرد دشمن در تحقق اهداف خود در غزه شکست خورد و سردرگمی و ناکامی آن در غزه، کرانه باختری و لبنان ادامه دارد.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین گفت: دشمن صهیونیستی در اهداف خود از جمله نابودی مقاومت و آزادی اسرا شکست خورد و سردرگمی و ناکامی این رژیم در غزه، کرانه باختری و لبنان ادامه دارد. مقاومت قدرت خود را برای پایداری ثابت کرد و توانست قدرت‌های دفاعی و

هجومی خود را تقویت کند. مقاومت به خواسته‌های اصلی خود شامل عقب نشینی کامل از غزه، توقف تجاوز، بازگشت آوارگان، بازسازی و لغو محاصره پایبند است.

این جبهه بر لزوم بازسازی وحدت ملی فلسطین و ایجاد استراتژی مقاومت فراگیر برای مقابله با چالش‌های بزرگی که رژیم اشغالگر ایجاد می‌کند، تأکید کرد.

این جبهه تأکید کرد: ملت‌های عربی باید زمام امور را برای مقابله با سیاست‌های ارتجاعی نظام‌ها، توقف عادی‌سازی روابط با اسرائیل و آمدن به خیابان‌ها در حمایت از فلسطین و مقاومت در دست بگیرند. تحرکات مردمی جهانی باید با قدرت بیشتر ادامه یابد.

جبهه مردمی تأکید کرد: نبرد طوفان الاقصی نقطه تحول استراتژیکی در مبارزه ما است. مقاومت درهم نمی‌شکند. افزایش مقاومت مسلحانه در کرانه باختری گزینه‌ای استراتژیک و عنصری اساسی در معادله نزاع است.

حزب الله : نصر خدا فرا رسیده است

حزب الله لبنان هم در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات «طوفان الاقصی» تاکید کرد: ما به توانایی مقاومت خود در دفع حملات اطمینان داریم. زمان شکست‌ گذشته است و نصر خدا فرا رسیده است.

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات «طوفان الاقصی»، اعلام کرد: امروز یک سال کامل از عملیات قهرمانانه طوفان الاقصی می‌گذرد و در آن اراده مقاومت فلسطین در برابر حملات رژیم صهیونیستی و ظلم و اشغالگری فلسطین که از سال ۱۹۴۸ شاهد آن بودیم، به نمایش گذاشته شده است.

در این بیانیه آمده است: با وجود جنگ با رژیم صهیونیستی و  فجایع پس از آن و ویرانی‌ها، این عملیات آثار تاریخی و پیامدهای استراتژیک بر وضعیت کلی منطقه تا تحقق عدالت و زوال رژیم صهیونیستی خواهد داشت و مردم فلسطین حق مشروع خود را برای سرزمین آزاد کامل خود از دریا تا رودخانه به دست می‌آورند.

حزب الله در این بیانیه آورده است: در این مناسبت تاریخی وظیفه ماست بر حق کامل مردم فلسطین در مقاومت و بازگرداندن حقوق مشروع خود در برابر اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی تاکید کنیم.

حزب الله گفت: با وجود وحشیگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی که منجر به شهادت ده‌ها هزار فلسطینی و نابودی نوار غزه شده است، این رژیم ظالم و متجاوز ثابت کرده است که موجودی شکننده است و هیچ توانایی برای بقا و تداوم بدون حمایت آمریکا ندارد.

حزب الله لبنان تاکید کرد: رژیم موقت صهیونیستی در منطقه ما و بافت اجتماعی، فرهنگی و انسانی ما هیچ جایی ندارد و حتی اگر مدت زیادی طول بکشد، باید این غده سرطانی از بین برود.

حزب الله با اشاره به اینکه ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش و ابزارهای آن در جهان و منطقه در تجاوزات و جنایات خود علیه ملت فلسطین و لبنان و علیه مردم منطقه با رژیم صهیونیستی شریک جرم هستند، گفت: اینها، مسئول کامل قتل، جنایت، بی عدالتی و تراژدی‌های وحشتناک انسانی در منطقه هستند.

حزب الله در ادامه این بیانیه از استواری مردم فلسطین و مقاومت دلیرانه آنها پس از یک سال صبر و استقامت با وجود مصیبت و درد ناشی از آن  را ستود و همچنین از قدرت و شجاعت برادران مجاهد در جبهه‌های پشتیبانی در یمن عزیز و عراق بزرگ و همچنین تصمیم تاریخی جمهوری اسلامی ایران در شلیک موشک  به عمق اسرائیل در حمایت از ملت فلسطین و لبنان تشکر کرد و گفت: این اقدام آثار و نتایج بزرگی  بر ماهیت این رویارویی آشکار با دشمن صهیونیستی داشت.

حزب الله افزود: تصمیم حزب الله مبنی بر گشودن جبهه پشتیبانی در تشرین الاول برای حمایت از مردم فلسطین و مقاومت شرافتمندانه آنها تصمیمی در حمایت ازحق، عدالت و انسانیت کامل بود و ما باید از لبنان دفاع کنیم.

حزب الله گفت: تصمیم نیروهای  مقاومت در دفاع از لبنان و مردم، باعث شد تا  مقاومت بهای سنگین و پرهزینه ای را در ساختار رهبری خود و در ساختار نظامی و مادی بپردازد و منجر به آوارگی اجباری صدها هزار غیرنظامی امنیتی و تخریب سنگین اموال خصوصی مردم شد. اما به نظر می‌رسد  جنایات و تجاوزات بی حد و حصر رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ما انشالله با قدرت به دفع تجاوزات رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهیم و به صبر و استقامت مردم لبنان نیز اطمینان داریم و تا زوال این ابر تیره ادامه خواهیم داد و می‌دانیم که پس از سختی  آسایش است. زمان شکست‌ها گذشته و نصرالله فرا رسیده است.

اعلام تعطیل رسمی ۷ اکتبر  در یمن

دولت یمن به مناسبت سالروز عملیات «طوفان الاقصی» روز هفتم اکتبر را تعطیل رسمی اعلام کرد.

 کمیته عالی تشریفات یمن اعلام کرد که امروز (دوشنبه) به عنوان سالروز طوفان الاقصی و حوادث هفتم اکتبر، در این کشور تعطیل رسمی است.

این کمیته اعلام کرد که مراسم‌ها و راهپیمایی‌های بزرگی در صنعا و مناطق دیگر یمن برگزار می‌شود و این مراسم‌ها تا ۱۴ اکتبر که شصت و یکمین سالروز انقلاب ۱۴ اکتبر یمن است، ادامه خواهد داشت.

کمیته عالی تشریفات یمن همچنین اعلام کرد که به مناسبت فرا رسیدن سالروز عملیات طوفان الاقصی از عصر امروز کمپین‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی راه‌اندازی می‌شود.

طبق این گزارش طوفان الاقصی عملیات نظامی نیروهای حماس علیه رژیم اسرائیل و در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار فلسطینیان و هتک حرمت مسجدالاقصی. این عملیات در منطقه مرزی میان غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین و در ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲ش (۷ اکتبر سال ۲۰۲۳م) آغاز و تا چندین روز ادامه داشت. در پی این حملات،‌ ابتدا نیروهای حماس برای مقابله با ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی، مناطقی از سرزمین‌های اشغالی را با راکت هدف قرار دادند و پس از آن به صورت زمینی وارد سرزمین‌های اشغالی شدند. گفته می‌شود در پی این عملیات، بیش از ۱۴۰۰ اسرائیلی کشته و ۳۰۰۰ نفر از آنان زخمی شدند. این عملیات شکستی بی‌سابقه برای اسرائیل ارزیابی شد.

 

 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
فیلم کریستیانو رونالدو و عجیب‌ترین 3 دقیقه دوران فوتبالش
فروش سم به جای چلوکباب!
مدیوم شات | خداحافظی با شکوه هنرمند دوران ساز از صحنه و دوربین
نورنما | ضربه دیدنی کنده به رئال از دیدگاه دوربین بارسلونایی ها
مشاهده دو قلاده پلنگ در پارک ملی بمو استان فارس + فیلم
چرایی افزایش تهدیدات آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکره با ایران
حمایت شما یک دنیا ارزش دارد؛ واکنش رونالدو بعد از حذف النصر
فاز دوم آزادراه تهران-شمال چه زمانی افتتاح می شود؟
X
آگهی تبلیغاتی