×
بین الملل
شناسه خبر : 192510
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/14 ساعت 11:54

نیویورک تایمز گزاش داد؛

دودستگی در پنتاگون بر سر اعزام نیروی بیشتر به خاورمیانه

نیویورک تایمز گزارش کرد که همزمان با افزایش حملات زمینی و هوایی اسرائیل در لبنان در بین مقام های ارشد پنتاگون برای افزایش نیروی نظامی در خاورمیانه دو دستگی ایجاد شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه نیویورک تایمز به‌نقل از مقام‌های آگاه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) خبر داد که موضوع تقویت نیروهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه در این وزارتخانه بحث برانگیز شده و عده‌ای بر این باورند که هدف جلوگیری از یک جنگ فراگیر، ممکن است به بی‌پروایی بیشتر تل‌آویو بیانجامد.

 نیویورک تایمز دیشب (۱۳ مهر) گزارش کرد که همزمان با افزایش حملات زمینی و هوایی اسرائیل در لبنان، مقام های ارشد پنتاگون این موضوع را بررسی می کنند که آیا افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه، جلوی یک جنگ فراگیر را می گیرد یا آن را شعله‌ور تر می سازد.

به نوشته این رسانه نزدیک به دموکرات ها، نزدیک به یک سال پس از عملیات طوفان الاقصی حماس علیه اسرائیل و آغاز درگیری این رژیم با یمن، ایران و لبنان، پنتاگون مجموعه‌ای از تسلیحات از جمله ناوهای هواپیمابر، ناوهای موشک انداز، کشتی ‌های تهاجمی آبی خاکی و هواپیماهای جنگنده را به منطقه ارسال کرده است.

پنتاگون چند روز پیش نیز اعلام کرد که "چند هزار" سرباز دیگر به منطقه اعزام می کند و توان هوایی خود را نیز در خاورمیانه دو برابر خواهد کرد.

به گفته جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، تجهیزات و نیروهای بیشتر برای کمک به دفاع از اسرائیل و محافظت از دیگر سربازان آمریکایی مستقر در پایگاه های منطقه است.

با این حال، چند تن از مقام های پنتاگون ابراز نگرانی کردند که اسرائیل با علم به اینکه ناوهای جنگی آمریکایی و ده‌ها هواپیمای تهاجمی آماده کمک به هرگونه واکنش ایران هستند، عملیات علیه حزب ‌الله لبنان را به راه انداخته است.

به گفته مقام های آمریکایی، ژنرال چارلز براون (Charles Q. Brown Jr)، رئیس ستاد مشترک ارتش این موضوع را در جلسات پنتاگون و کاخ سفید مطرح کرده است. ژنرال براون، در گذشته خلبان جنگنده اف ۱۶ بود و فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در خاورمیانه را نیز بر عهده داشت.

وی همچنین تأثیر حضور گسترده در منطقه بر "آمادگی" رزمی نیروهای نظامی آمریکا در واکنش سریع به درگیری با کشورهای دیگر از جمله چین و روسیه را مطرح کرد.

یک مقام ارشد نظامی گفت که ژنرال براون، لوید آستین وزیر دفاع و سایر مقام ها تلاش کرده اند تا تعادل را بین مهار درگیری و جسارت یافتن اسرائیل برقرار کنند. یکی دیگر از مقام ها به نیویورک تایمز گفت: اسرائیل زمانی که بداند "برادر بزرگتر" در کنارش است، با خیال راحت تر دست به حمله می زند.

آنها گفتند که تعامل با اسرائیلی ها برای پنتاگون دشوارتر شده زیرا اسرائیل به صراحت اعلام کرده که پیش از برخورد با تهدیدها به آمریکا هشدار نخواهد داد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
دستور پزشکیان به بنگاه‌ها: برای کارگران مسکن بسازید
رئیس قوه قضائیه : جلسه سران قوا مخصوصِ مقولاتی اضطراری و استثنایی است
نقره با ارزش محمد نژاد در اولین میدان جهانی
قاتل متواری پس از 14 سال در تهران گرفتار شد
بحران تب‌دنگی در هرمزگان
گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و قطر در دوحه
مجوز سازمان استاندارد برای خودروهای سواری وراداتی حذف شد
چهار وزن دوم کشتی بدون مدال طلا
ارسال یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه در نشست دوحه
مرگ کودک 11 ساله در حمله سگ‌های ولگرد
نخودی با شکست برابر حریف یونانی از رسیدن به فینال جا ماند + فیلم
درخواست نماینده دموکرات آمریکا برای توقف کمک‌ها به اسرائیل
توافق ایران با آژانس افتخاری بزرگ برای وزارت خارجه است
ممنوعیت ورود دانشجویان اسرائیلی به کالج سلطنتی بریتانیا
تعلیق یک پزشک بریتانیایی به دلیل حمایت از غزه
20 هزار نظامی صهیونیستی در مراکز توانبخشی بستری شدند
محکومیت یک یهودی اسرائیلی به اتهام همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران
کاخ سفید از تشکیل «اداره جنگ» خبر داد
یک نقره سهم تیم 12 نفره جودو ایران
رایزنی ایران در وین برای تصویب قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
لاپید: کابینه نتانیاهو روابط بین‌المللی ما را نابود می‌کند
برتری قاطع امیرحسین فیروزپور در مقابل آزادکار اسلواکی + فیلم
سخنان رئیس‌جمهور عملی نشود، فرصت بزرگی از دست خواهد رفت
زمان آغاز پیش‌فروش 3 محصول سایپا اعلام شد
درمان حمید هیراد در منزل ادامه دارد
دادستان شیراز: متخلفان مراسم هنجارشکن باغ جنت به دادگاه احضار می شوند
حذف علی مومنی از رقابت های قهرمانی جهان
نخودی به نیمه نهایی صعود کرد
قضاوت داور سریلانکایی در دیدار استقلال و الوصل
نشست امنیتی مهم به ریاست نتانیاهو برگزار می شود
تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد
پایان غیبت علیرضا بیرانوند در ترکیب تراکتور
شکست سنگین یونس امامی مقابل کشتی گیر ژاپنی
منچستر سیتی 2 - منچستر یونایتد صفر - نبرد برای بازگشت به مسیر برد
نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با حضور عراقچی آغاز شد
مهلت انتخاب رشته کنکور تمدید شد
چرا بازی ایران - اروگوئه لغو شد؟
رونمایی از زمین احداث 100 هزار واحد مسکن کارگری با حضور پزشکیان
نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت اصلاح می‌شود+جزییات
افشاگری تازه درباره نفوذ در میان تندروهای اصولگرا
پایان شبهه‌افکنی‌ تندروها با بیانیه مهم «شعام»
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس
ممنوعیت برگزاری نمایشگاه در 2 هفته اول مهر
واشنگتن بی‌نقاب؛ اسرائیل اولویت، اعراب حاشیه
مهلت و زمان برگزاری آزمون وکالت اعلام شد
درخشش امامی و نخودی در مرحله نخست
سه باور نادرست درباره کاهش وزن
X
آگهی تبلیغاتی