شنبه 4 مرداد 1404 | ساعت 11:52
شنبه 4 مرداد 1404 | ساعت 11:52
×
سیاسی
شناسه خبر : 192437
تاریخ انتشار :

اعتراف بی‌بی‌سی به قدرت‌نمایی ایران در سفر وزیر امور خارجه به بیروت + فیلم

خبرنگار بی‌بی‌سی با اشاره به سفر وزیر امور خارجه ایران به بیروت گفت: فکر نمی‌کردیم با این وضع بمباران بخواهند مستقیم از تهران به لبنان بیایند.

نورنیوز-گروه سیاسی: نفیسه کوهنورد، خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی به قدرت‌نمایی ایران در سفر مستقیم وزیر امور خارجه ایران از تهران به بیروت پرداخت و گفت: فکر نمی‌کردیم با این وضع بمباران بخواهند مستقیم از تهران به لبنان بیایند!

 روزنامه‌نگار و مستندساز کشورمان هم در واکنش به سفر رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان به بیروت نوشت: پرواز عباس عراقچی در حالی در فرودگاه بیروت نشست که راننده تاکسی‌ها با ۱۰۰ دلار هم آن سمت نمی‌روند.

 حامد هادیان روزنامه‌نگار و مستندساز که این روزها به بیروت سفر کرده درباره سفر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه‌مان به لبنان در صفحه شخصی خود در پیام رسان ایکس نوشت: پرواز عباس عراقچی در حالی در فرودگاه بیروت نشست که فاصله‌ای با اهداف حمله جنگنده‌های اسرائیلی در ضاحیه ندارد و یک هواپیمای ایرانی هفته قبل با تهدید برگردانده شده بود. راننده تاکسی‌ها با ۱۰۰ دلار هم آن سمت نمی‌روند.

کوثری: سفر عراقچی به لبنان نشان‌دهنده حمایت ایران از حزب‌الله است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: سفر آقای عراقچی به لبنان نشان‌دهنده حمایت به تمام معنای ایران از لبنان و حزب‌الله و قابل تقدیر است.

محمد اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به سفر وزیر امورخارجه به لبنان، گفت: سفر وزیر امور خارجه ایران در این مقطع از زمان که جرثومه فساد رژیم خون‌خوار صهیونیستی در حال جنایت در لبنان است می‌تواند بسیار اثرگذار باشد‌. خصوصاً که وزیر در این برهه از زمان که درگیری شدیدی حاکم بر لبنان است تصمیم به سفر گرفت. این امر قابل تقدیر است.

وی افزود: این سفر نشان‌دهنده حمایت به تمام معنای ایران از لبنان و حزب‌الله است. وزیر امور خارجه برای آن‌که نظرات دولت و حزب‌الله لبنان را بداند در این کشور حاضر شده است.

کوثری با اشاره به اهداف این سفر، گفت: برای رایزنی‌ با کشورهای دیگر و تصمیم‌گیری‌های این سفر لازم بود تا اطلاعات دقیقی از شرایط داشته باشند. علاوه‌بر‌این‌ که این سفر می‌تواند به مردم، مسئولین و حزب‌الله لبنان روحیه دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خاتمه گفت: در این سفر هیئت پارلمانی نیز وزیر را همراهی می‌کند. نظرات این نمایندگان به وزیر کمک می‌کند. ضمن این‌که نظارت وظیفه اصلی مجلس است؛ لذا کمیسیون امنیت ملی مجلس چند نفر از اعضای خود را معمولاً با مسئولین دستگاه‌های اجرایی همراه می‌کند تا گزارش دقیقی برای مجلس و هیئت‌رئیسه آماده کنند.

طبق این گزارش، در شرایطی که تنش‌ها در منطقه به اوج خود رسیده، سفر سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به لبنان که امروز (۱۳مهر) انجام شد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این سفر در فضای پرتلاطم و حساس منطقه صورت گرفت که نشان‌دهنده پویایی دستگاه سیاست خارجی و پیوند عمیق میدان و دیپلماسی است.

وزیر امور خارجه کشورمان درحالی وارد بیروت شد که رژیم صهیونیستی تهدید کرده بود هر هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت را مورد هدف قرار خواهد داد.

«دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شده بود: در پی فرود یک هواپیمای ناشناس در فرودگاه بیروت، جنگنده‌های نیروی هوایی اسرائیل اکنون درحال گشت زنی در منطقه فرودگاه هستند و ما اجازه انتقال سلاح از این فرودگاه را نخواهیم داد.

این ادعا از این رو از سوی صهیونیست‌ها صورت گرفته بود تا بهانه کافی برای برخورد با هواپیماهای ایرانی که مسئولیت سیاسی و یا امدادی را برعهده دارند انجام شود.

با وجود این شرایط این سفر با دستور و تأکید رئیس‌جمهور انجام شد تا علاوه بر شکست حصر سیاسی و حضور یک مقام عالی‌رتبه سیاسی در لبنان، حصر امدادی این کشور نیز شکسته شود و ۱۰ تن مواد غذایی و دارویی به عنوان کمک‌های بشردوستانه در اختیار مردم لبنان قرار بگیرد.

رژیم صهیونیستی تلاش داشت تا در سالگرد عملیات بزرگ طوفان ‌الاقصی با نمایشی از پیروزی‌های تاکتیکی، شکست‌های راهبردی خود را پنهان نماید. انفجار پیجرها و ترور دبیرکل حزب الله لبنان و عملیات‌های محدود برای ورود زمینی به لبنان در همین راستا طرح ریزی و اجرایی شد.

اما در روزهای اخیر جبهه مقاومت اجازه نداد این دستاوردسازی برای رژیم صهیونیستی تثبیت شود. عملیات استشهادی حماس در یافا و هلاکت و زخمی شدن بیش از بیست صهیونیست، حمله موشکی سنگین جمهوری اسلامی ایران به مراکز نظامی و امنیتی و همچنین تحولات زمینی در لبنان و تلفات سنگین صهیونیست‌ها در برابر نیروهای حزب الله، موازنه را به ضرر رژیم صهیونیستی تغییر داد.

اگرچه نتانیاهو قصد داشت تا در یکسالگی جنگ علیه غزه کمی از تلخی عملیات هفتم اکتبر برای اشغالگران ساکن اراضی اشغالی بکاهد اما اکنون برتری موشکی ایران در عملیات وعده صادق۲ و مانور اقتدارآمیز دستگاه دیپلماسی کشور در کنار آب‌های مدیترانه بر مشکلات کابینه جنگی اسرائیل افزوده و موازنه را به نفع محور مقاومت تغییر داده است.

در مجموع، سفر وزیر خارجه ایران به لبنان در این برهه زمانی، نشان‌دهنده اهمیت استراتژیک روابط ایران با محور مقاومت و پایان خویشتن‌داری ایران در برابر دشمنی‌ها و در دست داشتن ابتکار عمل توسط دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است.

00:00
Download

نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد فیزیک 2025 درخشیدند
لایحه‌ای برای رواج خلاف‌گویی
وام 50 میلیونی بازنشستگان به زودی برای مشمولان واریز می‌شود
توضیحات عراقچی درباره اقدامات ایران برای جلوگیری از جنایات اسرائیل در غزه
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
رئیس‌جمهور لبنان: روند مذاکره درباره مسئله سلاح حزب‌الله مثبت است
نگذارید غزه از گرسنگی و تشنگی بمیرد
کاربران موبایل در جهان؛ آمارها شگفت‌زده می‌کنند
جزئیات حمله تروریستی گروهک جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان؛ 3 تروریست هلاک شدند +عکس و فیلم
استوارنامه سفیر جدید ایران در چین تقدیم رئیس‌جمهور این کشور شد
ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته + فیلم
هشدار گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا درباره وخامت اوضاع در نوار غزه
پیشنهاد مشروط اروپا برای تعویق مکانیسم ماشه به ایران
روایت یک نظامی آمریکایی از جنایت صهیونیست‌ها در توزیع کمک‌ها به غزاوی‌ها
بازار کار ایران بدون مهاجران افغان: رکود یا رونق؟
برای احمد توکلی و میراث او/ اصلاح از درون شدنی است
پزشکیان: اگر در چهارچوب سیاست‌های کلی حرکت کنیم کار جلو می‌رود
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 4 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
اتفاق عجیب در بازار مسکن؛ نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرده است +جزئیات
رجزخوانی محمد رسولی شاعر، این بار علیه جنایاتت نتانیاهو در غزه +فیلم
غزه؛ اردوگاه مرگی که جهان نمی‌خواهد ببینید! +فیلم
کشف بیش از 2 هزار تن برنج احتکار شده در بازرسی‌های پلیس
ادعای جدید اسرائیل: با ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشکلی نداریم!
احیای آخرین شب جمعه ماه محرم در بین‌الحرمین
آیت‌الله سیستانی: صحنه‌های گرسنگی در غزه نباید اجازه دهد انسانی در آرامش غذا بخورد
پروازهای مسافری به فرودگاه بین‌المللی پیام برگشت
78 درصد خانوارهای تهرانی بیش از دو برابر حد مجاز آب مصرف می‌کنند
وال استریت ژورنال: هیچ پیشرفت یا شکست بزرگی در مذاکرات امروز رخ نداد
دادگاه عالی فرانسه حکم بازداشت بشار اسد را لغو کرد
قانون 8 ثانیه برای دروازه‌بان‌ها کلید خورد؛ تاخیر مساوی با کرنر!
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره بحران انسانی در غزه
X
آگهی تبلیغاتی