×
سیاسی
شناسه خبر : 192302
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/12 ساعت 20:59

پزشکیان در دیدار ایرانیان مقیم قطر:

تلاش دشمنان کشاندن ایران به جنگ و درگیری است

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز دشمنان خیلی تلاش می‌کنند که ایران را به جنگ و درگیری بکشانند، تصریح کرد: متأسفانه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان ما را به درگیری کشاندند تا از رشد و توسعه کشور باز بمانیم؛ دشمنان در همان ابتدای انقلاب هشت سال جنگ با ملت دوست و برادر عراق را به ما تحمیل کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: پزشکیان در دیدار ایرانیان مقیم قطر گفت: مسخره است، رژیمی که همه هویت او ۷۰ سال جنایت است بخواهد به ملت ایران با تمدن چندین هزار ساله رهنمود دهد.

 مسعود پزشکیان شامگاه پنجشنبه در آخرین بخش از برنامه‌های سفر به قطر، در دیدار با ایرانیان مقیم این کشور، با بیان اینکه قصد ما از سفر به کشورهای مختلف به خصوص کشورهای همسایه تقویت وفاق، وحدت و انسجام است، تصریح کرد: در صحبت‌هایی که با امیر عزیز قطر داشتم نیز تاکید کردم که بلاهایی که امروز رژیم صهیونیستی بر سر مردم کشورهای منطقه می‌آور ناشی از وجود اختلاف و چند دستگی در میان ماست و اگر ما با هم بودیم همان عظمت و اقتداری که به خودی خود با وحدت ما ایجاد می‌شد، مانع از آن بود که حتی فکر تجاوز از ذهن هر متجاوزی عبور کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز دشمنان با ایجاد اختلاف، ما را با هم دعوا می‌اندازند و دیگر حتی لازم نیست خودشان سراغ ما بیایند، چرا که ما خودمان به جان هم می‌افتیم، افزود: ما امروز در داخل ایران نیز تلاش می‌کنیم این آگاهی و ذهنیت را مسلط کنیم که ایران برای همه ایرانیان است و نه یک دسته، گروه و تفکر؛ ما با آداب، فرهنگ و سنت‌های مشترک هزاران سال در یک سرزمین کنار هم زندگی کرده‌ایم و این مهمترین عامل حفظ ما کنار هم بوده و خواهد بود.

پزشکیان با اشاره به اینکه خیلی مسخره است که یک رژیم که همه هویت او ۷۰ سال جنایت و تجاوز است بخواهد به ملت ایران با تمدن درخشان چندین هزار ساله رهنمود و پیام بدهد، اظهار داشت: ما قادریم با همکاری و همدلی عزت و سربلندی ایران را احیا کنیم و این را کاملاً در توان خودمان می‌بینیم.

رئیس جمهور منیت‌ها را عامل اصلی گرفتاری و اختلافات دانست و گفت: خداوند می‌فرماید که هیچ‌کس بر دیگری برتری رجحان ندارد، الا به تقوا؛ تقوا نیز به معنی حرکت، تفکر و باور بدون خطا و یا حداقل کم خطا است. تقوا یعنی اینکه من در زمینه فعالیت خودم بهترین عملکرد را داشته باشم، در زمینه تفکر بهترین راه را برای پیمودن انتخاب کنم و در باور نیز عمل من خالص برای خدا باشد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه ما هر چه از دست‌مان برآید برای حل مشکلات و رفع موانع از پیش پای شما انجام خواهیم داد، و تلاش خواهیم کرد رفتار، ساختار و نگرش‌مان را اصلاح کرده و ارتقا دهیم، اظهار داشت: ما می‌توانیم این کار را انجام دهیم و انجام خواهیم داد.

پزشکیان با اشاره به اینکه امروز دشمنان خیلی تلاش می‌کنند که ایران را به جنگ و درگیری بکشانند، تصریح کرد: متأسفانه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان ما را به درگیری کشاندند تا از رشد و توسعه کشور باز بمانیم؛ دشمنان در همان ابتدای انقلاب هشت سال جنگ با ملت دوست و برادر عراق را به ما تحمیل کردند و امروز نیز رژیم صهیونیستی را به جان فلسطین و لبنان انداخته‌اند که شاید فردا به دیگر کشورها هم حمله کند.

رئیس جمهور تاکید کرد: امیدوارم صرف‌نظر از هر مشکلی که پیش بیاید بتوانیم راه عزت و خداگونه شدن را با قدرت طی کنیم؛ ما با ملت‌های منطقه پیوندهای عمیق چند هزار ساله برادری و خویشاوندی داریم و باید دست به دست هم جامعه اسلامی را به عزت و سربلندی برسانیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
X
آگهی تبلیغاتی