×
سیاسی
شناسه خبر : 191851
تاریخ انتشار :

دکتر پزشکیان در چهاردهمین همایش ملی نخبگان:

کشور برای برون‌رفت از چالش‌ها به توانمندی نخبگان نیاز دارد

رئیس جمهور گفت: امروز کشور برای برون‌رفت از چالش‌ها به توانمندی شما نخبگان نیاز دارد و اگر واقعا خود را نخبه می‌دانید، باید بمانید و برای مشکلات کشور چاره‌اندیشی کنید.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در چهاردهمین همایش ملی نخبگان با اشاره به دوران جوانی و تحصیل خود، تصریح کرد: پس از دوران دبیرستان وقتی برای گذراندن خدمت سربازی به زابل رفتم، با بسیاری واقعیت‌های تلخ اجتماع آشنا شدم و دریافتم که باید جور دیگری زندگی و برای رفع مشکلات مردم و کشورم تلاش کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه برای کمک به حل بخشی از مشکلات مردم تصمیم گرفتم در رشته پزشکی تحصیل و کسب تخصص کنم، افزود: تلاش برای حل مشکلات مردم و کشور را از همان دوران دانشجویی دنبال کردم و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ابتدا برای خدمت به مردم به روستاها رفتیم و با آغاز جنگ، به جبهه‌ها رفتیم و به عنوان پزشک همواره همراه لشکر عاشورا بودم.

دکتر پزشکیان با اشاره به اینکه بنده در تمام دوران تحصیل و کار، فقط به دنبال خدمت به مردم و رفع مشکلات کشور بود، اظهار داشت: بنده هیچ‌گاه به دنبال تاسیس مطب یا داشتن سهام در بیمارستان‌های خصوصی نبودم و درد و دغدغه بنده همیشه این بود که نباید در مملکتی زندگی کنیم که خودمان نتوانیم مشکلات مردم آن را حل کنیم و همین دغدغه پای بنده را به عرصه سیاست باز کرد.

رئیس جمهور گفت: بنده دیدم که اگر چه به عنوان یک پزشک می‌توانم مشکلات برخی از مردم را حل کنم، اما به عنوان یک نماینده و مسئول می‌توانم مشکلات عموم مردم را حل کنم و لذا پا به عرصه سیاست گذاشتم. در برنامه توسعه سوم و چهارم بنا بر این گذاشته شده بود که سلامت مردم به بازار واگذار شود که در نتیجه آن هر کس پول نداشت از خدمات بهداشت و سلامت بی‌بهره می‌شد.

دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه سلامت از نظر علمی غیرقابل واگذاری به بازار است و جان مردم قابل معامله نیست، خاطرنشان کرد: مگر می‌شود به کسی که پول ندارد بگوییم نمی‌شود تو را عمل کرد، لذا از همان جایگاه نمایندگی مجلس به دنبال اصلاح قوانین رفتم که البته در برخی زمینه‌ها موفق شدیم و در برخی زمینه‌ها موفق نشدیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه غرض بنده از بیان این سخنان این است که بگویم قرار نیست کسی دیگر برای مشکلات مملکت ما راه چاره بیابد و خودمان باید این کار را بکنیم، گفت: اگر کسی به این نکته واقف باشد و آن را بفهمد، اراده می‌کند و راه چاره می‌یابد و اگر هم راه نیابد، راهی می‌سازد تا مردم را از وضعیتی که در آن گرفتار هستند، نجات دهد.

دکتر پزشکیان افزود: انجام این کار مهم از عهده کسانی بر می‌آید که ذهنی خلاق، پویا و ناآرام داشته باشند، اگر نه کسانی که در یک قالب خاص می‌روند و نمی‌توانند از آن دربیایند، نمی‌توانند در این عرصه نیز کاری کنند؛ آدم‌هایی می‌توانند ما را از این وضعیت نجات دهند که وضعیت موجود را نمی‌پذیرند و دنبال راه برای خروج از آن می‌روند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هنر آن نیست که کشور را رها کنیم و برویم، بلکه هنر آن است که بمانیم و به رغم مشکلاتی که ممکن است برای ما ایجاد کنند، به مردم و کشورمان خدمت کنیم، تصریح کرد: باید بمانیم و ادامه دهیم و بجنگیم تا مشکلات مملکت را حل کنیم.

دکتر پزشکیان بر ضرورت تغییر و اصلاح روش‌ها در نظام آموزشی کشور تاکید کرد و گفت: تنها با علم مشکل حل نمی‌شود، بلکه باید مهارت و انگیزه برای حل مشکل هم داشته باشیم.

رئیس جمهور در ادامه کار تیمی، حل مسئله، برقراری ارتباط، نگاه ساختارمند به مسئله و مدیریت را پنج مهارت ضروری برای آموزش به دانش‌آموزان برشمرد و افزود: برای اینکه فرزندان ما بتوانند با هم و به صورت تیمی کار کنند، با هر اختلاف نظر و سلیقه ای قهر نکنند و به صورت انفرادی عمل نکنند، نیازمند تغییر رفتار با ابزار فرهنگ در دوره نوجوانی هستیم.

دکتر پزشکیان اظهار داشت: امروز کشور برای برون‌رفت از چالش‌ها به توانمندی شما نخبگان نیاز دارد و اگر واقعا خود را نخبه می‌دانید، باید بمانید و برای مشکلات کشور چاره‌اندیشی کنید.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما باید با رفتار خود، چگونه بودن و چگونه زیستن را به دیگران یاد دهیم، نه با زور و خارج کردن و اقدامات سلبی، افزود: قطعا اگر ما الگویی از انسان خلاق، عالم و توانمند را به جامعه معرفی کنیم، دیگران هم دوست دارند همانند او شوند، اما با زور و دستور نمی‌شود در جامعه تحول ایجاد کرد.

دکتر پزشکیان با اشاره به گفتگوی خدای متعال با ملائکه در هنگام خلقت انسان در قرآن کریم، تصریح کرد: فرشتگان و ملائکه به خدا گفتند، آیا می‌خواهی موجوداتی خلق کنی که بر روی زمین فساد و خونریزی کنند؟ همانند آنچه که امروز رژیم سفاک و خونریز صهیونیستی در غزه و لبنان در حال ارتکاب آن است، یا آمریکایی که با ابزارهای مختلف در حال جنایت علیه بشریت هستند، اما خداوند متعال در پاسخ فرمود که من چیزی می‌دانم که شما نمی‌دانید و آن بهره‌منده ساختن انسان از علم و دانایی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه علم و دانایی نجات دهنده بشر است، اظهار داشت: همه ملائکه نیز به علم و دانایی انسان سجده کردند جز ابلیس و کسانی که در مقابل علم سر خم نکنند همانند شیطان‌اند.

دکتر پزشکیان با اشاره به حدیثی مبنی بر اینکه حیات زمین به انسان، حیات انسان به علم، حیات علم به عمل و حیات عمل به اخلاص است، تصریح کرد: اگر امروز جوانان یک جامعه چنین نگرش و باوری داشته باشند، آن جامعه ممکن نیست به فقر و گرفتاری مبتلا شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات کشور باید به دنبال کسانی برویم که می‌دانند، می‌توانند و می‌خواهند، چرا که هرجا اراده باشد، راه وجود دارد، گفت: این کشور برای شماست و باید برای حل مسائل آن چاره‌اندیشی کنید، برای ایرانمان بمانید و تلاش کنید و سربلندی آن را به رخ دنیا بکشید.


پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فروش ویژه ایران خودرو در اردیبهشت؛تارا و دنا برای پرجمعیتها! +لینک ثبت نام
نبرد پیچیده ساحلی بازان ایران و پرتغال ؛ برد، یعنی بازی با برزیل! پخش زنده از ساعت 20
حسین یزدانی با دو مدال؛ ایران بر قله وزنه‌برداری
رئال مادرید با برد سلتاویگو به استقبال الکاسیکو رفت+ خلاصه بازی و جدول
آغاز نشست مطبوعاتی سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه
وقت گردگیری ویترین ملّی کتاب است
دو فوریتی | «شوگرها»به میدان می آیند هم «ددی» و هم «مامی»
زباله‌گردی در پایتخت زیر ذره‌بین مدیریت شهری قرار می گیرد
هدیه رفاه به کارگران و بازنشستگان
کارمزد کارت به کارت چقدر افزایش یافت؟
اعلام جزییات متناسب سازی، پرداخت حقوق و معوقات در اردیبهشت ماه
صرفه جویی تابستانی؛ ساعت ادارات تغییر می کند
تصادف مرگبار در سحرگاه «امام علی»
برنامه مسابقات ورزشی و فوتبال امروز 15 اردیبهشت + پخش زنده
تاریخ جدید انتشار GTA 6 اعلام شد
وضعیت آب و هوا امروز 15 اردیبهشت +وضعیت استانها
جنگنده‌های آمریکایی جنوب صنعاء را هدف قرار دادند +فیلم
ایدئولوژی، بروکراسی و شطرنج قدرت
وکالتی‌ها، پیش‌فروش پاییزی ایران‌خودرو آغاز شد
جهانی شرمسار گرسنگان غزه!
انفجارهای کندرو
یمن در اقدامی کم سابقه آسمان اسرائیل را بست!
غیر حضوری شدن مدارس 14 شهرستان به علت گرد و غبار
ترمز خودروهای وارداتی با عوارض 2.4 برابری کشیده شد
سوپرگل آنتونی به اسپانیول در دقیقه 90+فیلم
پاسخ معنادار وزیر دفاع به تهدیدات واشنگتن؛ همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف مشروع است
رونمایی از موشک قاسم بصیر، کابوس سامانه تاد + فیلم
سایپا در جاده ایران خودرو!
گزارش تصویری | فاجعه انسانی در غزه
اسراییل بار دیگر ایران را تهدید کرد؛ نتانیاهو: ایران مسئول حملات حوثی ها است
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ خسارت 200 هزار میلیاردی به خودروها
نورنما | هنرمندان شیرازی،تیشه نزدند بر ریشه اش دمیدند روحی نو در پیکرش
سی‌وچهارمین قهرمانی بایرن؛ هری کین بالاخره جام گرفت!
فرانسه علیه برنامه موشکی ایران
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
پایان فرار یک متهم در اشکنان
طوفان در کمین پایتخت؛ هشدار هلال احمر برای تهران، قم و البرز
پادکست | مادرانه ها؛ نقش محوری مادر در شکل گیری شخصیت
نیش زنبورها به قلب شیاطین سرخ/ منچستر یونایتد 3-4 برنتفورد+ خلاصه بازی
آغاز برخورد با مقصران انفجار بندر شهید رجایی؛ دو مدیر خاطی بازداشت شدند
نقد فواد ایزدی نسبت به پیام صلح رییس ستاد کل نیروهای مسلح!
ترامپِ مدعی ضدجنگ با بودجه جنگی؛ آیا پنتاگون کاخ سفید را بلعیده است؟
پشت پرده شایعه تغییر فرمانده کل سپاه
کمدی «صددام»، نامی پرحاشیه را دوباره به پرده سینما آورد
فرصت طلایی برای دریافت وام بدون تشریفات اداری؛ فقط تا پایان تیرماه
الاهلی عربستان، رکورد سالها قبل استقلال را تکرار کرد
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
سایپا در جاده ایران خودرو!
جزییات نحوه پاک شدن نمره منفی رانندگان متخلف+ فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی