×
سیاسی
شناسه خبر : 191424
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/07 ساعت 22:19

آیت الله آملی‌لاریجانی: نیروی‌های مقاومت منطقه در کنار حزب‌الله هستند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی با تسلیت شهادت سید حسن نصرالله نوشت: رژیم صهیونیستی تصور می کند با سیاست شکست خورده خود در غزه می تواند به ساختار مردمی و مستحکم حزب الله آسیب وارد کند، اما قطعاً همه‌ نیروی های مقاومت منطقه در کنار حزب‌الله و پشتیبان آن خواهند بود و باذن الله تعالی این غده سرطانی را از منطقه محو خواهند کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور پیامی شهادت سید حسن نصرالله را تسلیت گفت و افزود: شهادت دبیر کل حزب الله لبنان برای امت اسلامی و همه آزادگان جهان غمی جانکاه است.

 آیت الله صادق آملی لاریجانی در این پیام افزود: شهادت اسطوره مقاومت شهید سرافراز و پرافتخاراسلام «سیدحسن نصراللهم در جنایت اخیر رژیم سفاک صهیونیستی گر چه برای او رسیدن به آرزوی دیرین و وصال به ساحت نورانی معبود بود و لکن برای امت اسلامی و همه آزادگان جهان غمی جانکاه است.

وی ادامه داد: جنایت های رژیم سفاک صهیونیستی با حمایت همه جانبه آمریکا و غرب، این بار علیه مردم بی دفاع لبنان در حالی صورت می گیرد که سازمان های به اصطلاح بین المللی و حقوق بشری با بی توجهی وسکوت خود بر ادامه جنایت ها مهر تایید می زنند.

آملی لاریجانی خاطر نشان کرد: سران این رژیم جعلی بر این خیال باطل اند که با کشتار و ترور می توانند درخانه عنکبوتی خویش در آرامش باشند اما قطعا تجاوزگری های این رژیم خون آشام در یکسال گذشته علیه زنان، کودکان و مردم بی دفاع غزه و جنایت های اخیر در لبنان، موجب بیداری آزادی خواهان و ظلم ستیزان و تقویت بیش از پیش محور مقاومت تا نابودی کامل این رژیم خواهد شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این پیام افزود: رژیم صهیونیستی تصور می کند با سیاست شکست خورده خود در غزه می تواند به ساختار مردمی و مستحکم حزب الله آسیب وارد کند، اما قطعاً همه‌ نیروی های مقاومت منطقه در کنار حزب‌الله و پشتیبان آن خواهند بود و باذن الله تعالی این غده سرطانی را از منطقه محو خواهند کرد.

آملی لاریجانی تاکید کرد: اینجانب با تبریک و تسلیت شهادت "سید مقاومت، عزیز جهان اسلام سیدحسن نصرالله" به حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی، ملت مقاوم لبنان و بویژه همرزمان محور مقاومت و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان، تردیدی ندارم که راه این شهید عزیز پر قدرت تر از گذشته ادامه خواهد یافت و مسیر نابودی رژیم خونخوار صهیونیستی هموارتر خواهد شد و از مردم مسلمان و آزاده کشورهای جهان و بویژه کشورهای اسلامی نیز انتظار است که با وحدت خود و کمک همه جانبه به جبهه مقاومت مانع ادامه توحش این جریان اسلام ستیز شوند. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جنایات رژیم اشغالگر با حمایت مستقیم آمریکا صورت می‌گیرد
اردوغان: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار می شود
ترامپ: زلنسکی به توافق با روسیه مجبور خواهد شد
شاخص بورس با افزایش قیمت جهانی طلا نزولی شد
ادامه واریز بخشی از حقوق بازنشستگان لشکری به بانک تجارت
اینترنت فیبر نوری در بلخ قطع شد
واریز یارانه نقدی شهریور 1404 +دهک های مشمول
حمله هوایی اسرائیل به بندر الحدیده + فیلم
بحران کاغذ رفع می شود
لاریجانی در ریاض دنبال چیست؟
هنوز به مردم هدف واقعی مدیریت انرژی توضیح داده نشده است+ فیلم
پرواز مشکوک هواپیمای جاسوسی انگلیس نزدیک مرز روسیه
شرایط صدور معافیت نظام وظیفه برای دانشجویان اعلام شد
صورتجلسه همکاری راه‌آهن ایران و پاکستان امضا شد + فیلم
پیگیری قطعنامه منع حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران ادامه دارد
دیدار امیر قطر و وزیر خارجه آمریکا
رابرت ردفورد، ستاره سینما، دارفانی را وداع گفت+علت فوت
اقدامات اسرائیل در قطر باعث بی‌ثباتی منطقه و تهدید صلح جهانی است
تجاوز اسرائیل به قطر تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و جهانی است
جاده چالوس یک‌طرفه شد
راهبرد برای دوره بعد چیست؟
پای یک اوکراینی به پرونده مرموز نورد استریم باز شد
دیدار سفیر جدید ایران در ساحل عاج با عراقچی
سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شد
واکنش دوباره تند لندن و متحدانش به حمله اسرائیل به قطر
نتانیاهو: باید به انزوای اقتصادی روی بیاوریم
واکنش وزارت بهداشت به اخبار تحریف‌شده درباره سقط جنین و سندروم داون
فشارهای سیاسی مانع حمایت کشورهای بیشتر از قطعنامه ایران شده است
خروج بی سابقه قانونگذاران از کنگره پیش از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا
دستور عجیب طالبان: اینترنت بلخ برای جلوگیری از «منکرات» قطع شد!
شرط روسیه برای دیدار سه‌جانبه با آمریکا و اوکراین
از تکرار تحقیر سازی تا خیانت لندنی‌ها به اروپا
حمله هوایی اسرائیل به اطراف بیمارستان الشفا غزه
هدیهٔ 48 میلیون تومانی دولت به مادران
مرد مرده‌ای که زنده در جهرم فارس دستگیر شد
قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در جهان را تبریک گفت
آغاز حملات زمینی ارتش صهیونیستی برای اشغال کامل غزه
نماینده سینمای ایران در اسکار انتخاب شد
سکوت سازمان ملل، عامل جسارت اسرائیل در حمله به ایران
فصل جدید همکاری راه‌آهن‌های ایران و پاکستان
عارف: زمینه بازگشت ایرانیان به ویژه هنرمندان فراهم شود
جزئیاتی جدید از سفر مهم پزشکیان به آمریکا
رشد قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 25 شهریور 1404+ جدول قیمت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 23 شهریور 1404
آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده برخورد ماموران شهرداری قزوین با دستفروشان
پزشکیان: با بهره‌وری بالا می‌توان هزینه‌های درمان را کاهش داد
نورنما | وضعیت نپال سه روز بعد از اعتراضات سراسری در کشور
پیگیری اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونی در دادگاه‌های بین المللی
مکتب زندگی، مذهب عزا؟
از فریب اینستاگرامی تا گروگان‌گیری در مرکز تهران
X
آگهی تبلیغاتی