×
بین الملل
شناسه خبر : 191169
تاریخ انتشار :

نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل هو شد + فیلم

نمایندگان شمار زیادی از کشورها هنگام سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل سالن را ترک و در مخالفت با جنایت‌های نتانیاهو علیه فلسطین و لبنان، او را هو کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری قدس، همزمان با سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، هیئت‌های شمار زیادی از کشورها سالن را ترک کردند و عده‌ای هم در مخالفت با جنایت‌های نتانیاهو علیه ملت فلسطین سوت زدند و او را هو کردند.

بر اساس گزارش‌ها، اعضای هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران هم هنگام سخنرانی نتانیاهو که با یاوه‌گویی و لفاظی علیه تهران همراه بود، سالن مجمع عمومی را ترک کردند.

«اسرائیل» در حال دفاع از خود علیه ایران در هفت جبهه است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه حماس همچنان قادر به کنترل نوار غزه است، ادعاها علیه ایران را تکرار کرد و گفت که تل‌آویو در حال دفاع از خود در مقابل ایران در هفت جبهه جنگ است.

به گزارش الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل که با خالی شدن سالن و اعتراض هیئت‌های نمایندگی کشورهای زیادی همراه شد، بار دیگر به لفاظی و یاوه‌گویی درباره موضوعات مختلف پرداخت.

«بنیامین نتانیاهو» در سخنرانی برای صندلی‌های خالی در سازمان ملل گفت: اسرائیل در حال جنگ است و برای بقا تلاش می‌کند. اسرائیل به دنبال صلح است، اما ما با دشمنی سرسخت روبرو هستیم که می خواهد ما را نابود کند و ما باید از خود دفاع کنیم.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: هزاران نیروی حماس با حمایت ایران در ۷ اکتبر به اسرائیل حمله کردند و ما تا زمانی که همه اسیران را آزاد نکنیم، آرام نخواهیم گرفت. اسرائیل در جنگ هفت جبهه از خود در برابر ایران دفاع می کند.

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در بخش دیگری از لفاظی‌های خود گفت: پیام من به ایران است که اگر به ما ضربه بزنید، ما به شما ضربه خواهیم زد و هیچ جایی در ایران نیست که دست اسرائیل به آن نرسد. اگر حملات ایران متوقف نشود، همه کشورهای خاورمیانه را تهدید خواهد کرد. برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم. کشورهای جهان باید برای توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران متحد شوند و سازشکاری جهان با ایران باید پایان یابد.

نتانیاهو تصریح کرد: حزب الله از ۸ اکتبر بیش از ۸۰۰۰ موشک به سمت ما شلیک کرده است. اسرائیل باید حزب الله لبنان را شکست دهد. بیش از 60 هزار اسرائیلی در مرز شمالی به دلیل حملات حزب الله مجبور به فرار شدند. تا زمانی که شهروندان ما سالم به خانه‌های خود در شمال بازنگردند، آرام نخواهیم گرفت. انبارهای عظیم موشک های حزب الله را که با حمایت مالی ایران ساخته بود، نابود کردیم.

وی ادامه داد: حدود 90 درصد از زرادخانه موشکی حماس را نابود کردیم. ما در تلاش هستیم تا آنچه از قابلیت‌های جنگی حماس باقی مانده است را نابود کنیم، اما با وجود تلاش‌های ما برای کاهش قدرت نظامی حماس، آنها همچنان قادر به کنترل غزه هستند. اگر حماس اسیران را آزاد نکند، تا رسیدن به پیروزی همه جانبه می جنگیم. اگر حماس در قدرت بماند، حملات خود علیه ما را تجدید و تکرار خواهد کرد. حضور حماس را در غزه پس از پایان جنگ نمی پذیریم و می‌خواهیم غزه غیرنظامی شود.

نتانیاهو همچنین گفت: ما در تلاش برای ایجاد شراکت برای صلح با همسایگان عرب خود و در عین حال مبارزه با نیروهای تروریسمی هستیم که این شراکت را تهدید می کنند. ما باید طرحی را که در توافقنامه ابراهیم آغاز کردیم، از جمله دستیابی به یک توافقنامه صلح تاریخی بین اسرائیل و عربستان سعودی ادامه دهیم.


قدس
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تهران بارانی می شود
آخرین خبرها از تصویب آیین‌نامه جدید نظام رتبه‌بندی و ارتقا معلمان
حملات پی در پی آمریکا به بندر نفتی راس عیسی یمن+فیلم
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
خبر خوش برای بازنشستگان؛ جزییات نحوه خرید اقساطی کالا و سفرهای یارانه ای
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
سگهای دماوند نگهبان گله نیستند، گرگ گله اند!+ فیلم
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیکو بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
X
آگهی تبلیغاتی