×
اجتماعی
شناسه خبر : 190827
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 21:15

استفاده از گوشی هوشمند در مدارس کالیفرنیا ممنوع شد

سیاستمداران ایالت کالیفرنیای آمریکا قانونی را تصویب کردند که استفاده از گوشی هوشمند را در مدارس این ایالت برای دانش‌آموزان ممنوع یا محدود می‌کند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: گاوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا لایحه‌ای را امضا کرد که در آن به مسئولان مدارس اجازه داده می شود که استفاده از تلفن های همراه هوشمند در مدارس را ممنوع یا محدود کنند.

براساس این گزارش، این لایحه با 76 رای موافق بدون رای مخالف به صورت مطلق در کنگره ایالتی و با 38 رای موافق در برابر تنها یک رای مخالف در سنای این ایالت تصویب شد و براساس آن مدیران مدارس یا دیگر مقامات دولتی می توانند سیاستی را برای محدودکردن یا ممنوع کردن استفاده از تلفن همراه در محوطه مدارس را از اول جولای 2026، اتخاذ کرده و این سیاست را هر 5 سال یکبار به روز رسانی کنند.

نیوسام در بیانیه ای اظهار کرد ما می دانیم که استفاده بیش از حد از تلفن همراه خطر عصبانیت، افسردگی و دیگر بیماری های روحی را افزایش می دهد اما ما می توانیم از این موضوع جلوگیری کنیم. این قانون جدید به دانش آموزان کمک می کند تا بر روی موضوعات آموزشی و رشد اجتماعی تمرکز کرده و اینکه وقتی در مدرسه هستند، جهان روبروی آنهاست نه در صفحه های هوشمند تلفن های همراهشان.  

براساس اعلام نشریه «اجوکیشن ویک» سیزده ایالت دیگر آمریکا در سال جاری استفاده از تلفن های همراه هوشمند را در مدارس ممنوع یا محدود کرده یا به مسئولان آموزشی محلی پیشنهاد دادند این کار را انجام دهند.

بر این اساس، کالیفرنیا با حدود 5/9 میلیون دانش آموز، پس از لس آنجلس که یکی از شهرهای آن است و در ماه ژوئن استفاده از تلفن همراه را در مدارس برای 429 هزار دانش آموز خود ممنوع کرد، این اقدام را انجام داده است.

براساس این گزارش، مسئولان آموزشی کالیفرنیا با هدف مبارزه با استفاده بیش از حد جوانان و نوجوانان از تلفن های همراه و افزایش خطر بیماری های ذهنی و ناتوانایی های یادگیری این قانون را تصویب کردند.

در همین حال نتایج نظرسنجی گالوپ نشان می دهد نوجوانان به طور متوسط روزانه حدود 5 ساعت از زمان خود را در شبکه های اجتماعی می گذارند.

پیشتر کنگره ایالتی فلوریدا که تحت کنترل جمهوری خواهان است، طرح ممنوعیت استفاده افراد زیر 16 سال از رسانه‌های اجتماعی بدون رضایت والدین را تصویب کرد.

حامیان این طرح هدف از این اقدام را حفاظت از سلامت روانی افراد زیر 16 سال در برابر خطرات فضای مجازی عنوان کرده‌اند، زیرا کودکان از چنین شبکه هایی بسیار زیاد استفاده می کنند و ممکن است دچار عصبانیت، افسردگی و دیگر بیماری های ذهنی شوند.

در همین حال منتقدان این طرح می گویند این لایحه حفاظت از آزادی بیان در متمم اول قانون اساسی آمریکا نقض کرده و والدین باید درباره حضور فرزندانشان در شبکه های اجتماعی تصمیم گیری کنند و دولت نباید در این باره کاری انجام دهد.

براساس ارزیابی های صورت گرفته، ایالت یوتا در مارس سال 2023 نخستین ایالت در آمریکا بود که دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی را محدود کرد و پس از آن ایالت های آرکانزاس، لوئیزیانا، اوهایو و تگزاس اقدام مشابهی را انجام دادند. بسیاری از ایالت های دیگر نیز در حال تدوین قانون مشابهی هستند.

گفتنی است تعداد دیگری از ایالت‌های آمریکا نیز در حال بررسی ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند توسط دانش‌آموزان در محیط مدرسه هستند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
X
آگهی تبلیغاتی