چهارشنبه 22 مرداد 1404 | ساعت 5:55
چهارشنبه 22 مرداد 1404 | ساعت 5:55
×
بین الملل
شناسه خبر : 190397
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/31 ساعت 18:16

طبق نظرسنجی‌‌ها؛ هریس پیشتاز انتخابات آمریکا

نظرسنجی های انتخابات آمریکا حاکی از این است که کاملا هریس با اختلافی 2.6 درصدی و کسب 48.5 درصد کل آرای احتمالی، از دونالد ترامپ پیشی گرفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: طبق تازه‌ترین نظرسنجی‌های برگزار شده از سوی پایگاه‌های افکارسنجی غربی، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، پیشتازی بیشتری نسبت به رقیب جمهوری‌خواه خود کسب کرده است.

تنها ۴۵ روز تا روز رأی‌گیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، یعنی پنجم نوامبر (۱۵ آبان) باقی‌مانده است. با توجه به میزان اهمیت نتیجه انتخابات آمریکا در بسیاری از مسائل جامعه‌جهانی، رقابت تنگاتنگ «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات و معاون رئیس جمهور کنونی آمریکا و «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه توجه بسیاری به خود جلب کرده است.

در همین راستا، عصر امروز، نشریه انگلیسی «گاردین»، نتیجه نظرسنجی ۱۰ روزه اخیر خود را منتشر کرد.

طبق این نظرسنجی که از ۱۰ الی ۱۹ سپتامبر برگزار شده است، هریس با اختلافی ۲.۶ درصدی و کسب ۴۸.۵ درصد کل آرای احتمالی، از ترامپ پیشی گرفته است.

اختلاف بین هریس و ترامپ افزایش یافت

گاردین در تحلیل خود با اشاره به سوءقصد صورت گرفته علیه ترامپ، نوشت: «با وجود تلاش برای ترور رئیس جمهور پیشین آمریکا و تأثیر مثبت آن در اذهان عمومی آمریکا نسبت به ترامپ، رقیب دموکرات او همچنان در نظرسنجی‌ها پیشتاز است.»

به‌طوریکه، با وجود موفقیت ترامپ در جذب بیشتر اذهان عمومی آمریکا در پی جان سالم به‌در بردن از سوءقصد صورت گرفته اخیر علیه خود، هریس با شیب فزاینده ۰.۹ درصدی، پیشتازی خود بر رئیس جمهور پیشین آمریکا را افزایش داده است.

طبق نظرسنجی‌ گاردین، همچون دیگر نظرسنجی‌های برگزار شده در هفته‌های اخیر، بسیاری هریس را پیروز مناظره اخیر خود علیه ترامپ می‌دانند و به باور آنها، ترامپ در مناظره خود به سیاست «خودتخریبی» و «ارائه ادعاهای دروغ» روی آورد که به مساله‌ای علیه او تبدیل شده است.

از طرفی، طبق نظرسنجی «نیویورک‌تایمز»، «فیلادلفیا اینکوایرر» و «کالج سینا» که روز پنج‌شنبه منتشر شد، هر ۲ نامزد با کسب ۴۷ درصد آرا در شرایطی برابر قرار داشتند. اما در نظرسنجی برگزار شده پیشین این سه پایگاه افکارسنجی، هریس یک درصد از رقیب جمهوری‌خواه خود عقب‌تر بود.

در نظرسنجی «مورنینگ کانسالت» نیز که اخیرا منتشر شده است، نامزد حزب دموکرات با کسب ۵۱ درصد آرا و اختلافی ۶ درصدی از رقیب جمهوری‌خواه خود پیشی گرفته است. این اختلاف، بزرگترین اختلاف شکل گرفته بین هریس و ترامپ پس از کناره‌گیری «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در ماه ژوئیه و ورود معاون او، به رقابت‌های ریاست جمهوری است.

اختلاف بین هریس و ترامپ افزایش یافت

نشریه گاردین همچنین در گزارش خود، پیرامون دیدگاه کلی شهروندان آمریکا نسبت به کامالا هریس نوشت: «به باور بسیاری، هریس فردی شادتر، محتاط‌تر و خون‌گرم‌تری به نظر می‌رسد.»

هریس در ایالت‌های کلیدی موسوم به ایالت‌های «میدان نبرد» که نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تعیین می‌کنند نیز در مقایسه با ترامپ، عملکرد بهتری داشته است. به‌طوریکه طبق نظرسنجی نیویورک‌تایمز، هریس در ایالت‌ «پنسیلوانیا» که به اذعان تحلیلگران به یکی از مهم‌ترین ایالت‌های انتخابات جاری آمریکا تبدیل شده است، با اختلافی چهار درصدی و کسب ۵۰ درصد آرا از ترامپ پیشی گرفته است.

در نظرسنجی «دانشگاه کوئینیپیاک» نیز هریس با اختلافی ۶ درصدی و کسب ۵۱ درصد آرا در ایالت پنسیلوانیا از ترامپ جلوتر است.

البته، طبق نظرسنجی کوئینیپیاک، هریس در ایالت‌های کلیدی «میشیگان» و «ویسکانسین» نیز به ترتیب با اختلافی پنج و یک درصدی پیش است.

در صورت پیروزی هریس در هر سه ایالت مذکور، او می‌تواند صرف‌نظر از نتیجه انتخابات در «کارولینای شمالی»، «جورجیا»، «نوادا» و «آریزونا»، چهار ایالت کلیدی که هر ۲ نامزد در آنها برابر هستند، پیروزی کوچکی کسب کند.

«نیت کوهن» تحلیل‌گر ارشد نیویورک‌تایمز نیز در همین راستا گفت: «در ماه گذشته، خانم هریس در بسیاری از نظرسنجی‌های برگزار شده در سطح ملی پیشتاز و در ایالت‌های شمالی نیز عملکرد بسیاری بهتری داشته است.»

از طرفی، طبق گزارش گاردین، اختلاف بین ۲ نامزد در مساله اقتصاد نیز کاهش یافته و اکنون، هریس که در این موضوع بسیار از رقیب جمهوری‌خواه خود عقب‌تر بود، اکنون با او برابری می‌کند.

اقتصاد یکی از مهم‌ترین موضوعات برای شهروندان آمریکایی است. اکنون، طبق تازه‌ترین نظرسنجی «آسوشیتدپرس» که روز جمعه منتشر شده است، ترامپ فقط با اختلافی ۲ درصدی و کسب ۴۳ درصد آرا از معاون رئیس جمهور جلوتر باقی‌مانده است.

از طرفی، طبق دیگر نظرسنجی‌های برگزار شده، همچون نظرسنجی «فایننشال تایمز»، هریس با اختلافی اندک از ترامپ در مساله اقتصاد نیز پیشی‌ گرفته است.

در همین راستا، «سوفیا  بیگ» اقتصاددانی مطرح به گاردین گفت: «هریس با موفقیت خود را از شکست‌های اقتصادی بایدن جدا کرده و حمایت رأی‌دهندگان را کسب کرده است.»

او در ادامه افزود: «در طول رقابت‌های انتخاباتی آمریکا، بسیاری، رئیس جمهور پیشین آمریکا را در موضوع اقتصاد، مورد اعتمادتر می‌دانستند و اکنون، هریس این اختلاف را از بین برده است.»

پیشتازی هریس در نظرسنجی‌ها درحالی است که او اخیرا، در گردهمایی به طرفداران خود گفت: «من در تلاش برای انجام مناظره‌ای دیگر هستم».

ترامپ و هریس در تاریخ ۱۰ سپتامبر در اولین مناظره انتخاباتی خود شرکت کردند. این مناظره توسط شبکه «ای بی سی نیوز» به طور زنده پخش شد.

«سی ان ان» در نظرسنجی اعلام کرد که ۶۳درصد از تماشاگران این مناظره باور داشتند که هریس توانسته در این مناظره عملکرد بهتری از خود نسبت به ترامپ نشان بدهد.

همانطور که پیشتر ذکر شد، انتخابات آمریکا پنجم نوامبر برگزار می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از جنگ 12 روزه تا احیای دیپلماسی هسته‌ای
پول‌های جدید از چه تاریخی در معاملات استفاده می‌شوند؟
داستان تلخ مرگ شیدا کاردگر 15 ساله در بابل/ چه کسی او را کشت؟
رویارویی آبی‌پوشان با رونالدو تحقق می یابد؟
مرکز آمار: با افزایش تورم، نرخ زاد و ولد هم کاهشی شد
«پیرپسر» با رقمی کم سابقه دومین فیلم پرفروش سال شد
حمایت گسترده شماری حقوقدان ایرانی از گزارشگر ویژه سازمان ملل
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
توافق سرمربی پرسپولیس با جذب بازیکن خارجی برای خط حمله
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است
بیانیه بی‌سابقه 27 کشور غربی درباره بحران انسانی در غزه
میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهران روز اربعین تعطیل است
طارمی مشتریان جدیدی از قطر، امارات و فرانسه پیدا کرد
کاظمی خبر داد؛ جذب بیش از 2800 استعداد برتر در دانشگاه فرهنگیان
اژه‌ای: برای فردی که لغزش کرده فضای توبه فراهم کنیم/نسبت به مقامات باید صیانت بیشتری داشت
عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم
آغاز پیش فروش بلیت قطار شهریورماه از فردا + جزئیات
نام اسرائیل در آستانه ورود به فهرست هشدار خشونت جنسی سازمان ملل
مشاورانتان را عوض کنید
X
آگهی تبلیغاتی