چهارشنبه 8 مرداد 1404 | ساعت 9:40
چهارشنبه 8 مرداد 1404 | ساعت 9:40
×
بین الملل
شناسه خبر : 190323
تاریخ انتشار :

کنترل‌های مرزی جدید به اقتصاد آلمان آسیب می‌زند

یک بررسی جدید شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ‎ترید" نشان می‌دهد که گسترش کنترل‌های مرزی در آلمان ممکن است پیامدهای منفی قابل توجه در مقیاس میلیاردها یورویی برای اقتصاد و به طور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: ‎یک بررسی جدید شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ‎ترید" نشان می‌دهد که گسترش کنترل‌های مرزی در آلمان ممکن است پیامدهای منفی قابل توجه در مقیاس میلیاردها یورویی برای اقتصاد و به طور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد.

‎بر اساس گزارش جدید  شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ترید" (Allianz Trade)، گسترش کنترل‌های مرزی در آلمان ممکن است پیامدهای منفی قابل توجه در مقیاس میلیاردها یورویی برای اقتصاد و به طور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد.

‎این گزارش با اشاره به این که "زمان‌های انتظار اضافی در مرزها باعث ایجاد یک واکنش زنجیره‌ای می‌شود" می‌افزاید که زیان‌های وارده به تولید ناخالص داخلی در پی قوانین جدید کنترل مرزی "ممکن است به مبلغی دو رقمی در مقیاس میلیاردها یورو برسد."

این شرکت بیمه اعتباری در ادامه با اشاره پیامدهای منفی این تصمیم جدید دولت آلمان، پیش‌بینی می‌کند که "زمان‌های انتظار اضافی در مرزها می‌تواند هزینه‌های حمل‌ونقل و کالاها برای واردات را حدود ۱.۷ درصد افزایش دهد و به این ترتیب هم حجم تجارت کلی و هم رقابت‌پذیری را کاهش دهد."

‎یاسمین گرشل یکی از اقتصاددانان ارشد این شرکت در همین زمینه یادآور می‌شود که کاهش سطح رقابت‌پذیری‌ در شرایطی رخ خواهد داد که این میزان "در حال حاضر نیز برای تولیدکنندگان آلمانی در سطحی پایین قرار دارد."
‎این گزارش با اشاره به این که این کنترل‌ها به زنجیره‌ای از واکنش‌ها منجر می‌شود می‌افزاید حجم تجارت در پی برنامه جدید دولت آلمان، "ممکن است تا سقف ۱.۱ میلیارد یورو در سال زیان ببیند."

‎شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ترید" در ادامه با اشاره به این که این وضعیت می‌تواند "ریسک‌های رکود را تقویت کند" پیش‌بینی کرده است که برنامه جدید کنترل مرزی ممکن است "به زیان‌ در تولید ناخالص داخلی تا ۱۱.۵ میلیارد یورو منجر شود."

‎آلمان از روز دوشنبه ۱۶ سپتامبر (۲۶ شهریور)، کنترل‌های مرزی خود را که پیش‌تر در شرق و جنوب کشور برقرار بود، به تمامی مرزهای زمینی گسترش داده است. هدف از این کنترل‌ها "محدود کردن مهاجرت غیرقانونی و کاهش جرم و جنایت" اعلام شده است. نانسی فزر، وزیر کشور آلمان، پیش از این وعده داده بود که اختلالات عمده در ترافیک برای مسافران روزانه در این مرزها پیش نخواهد آمد.

کند شدن ترافیک در مرزها

‎بر اساس گزارش شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ترید"، گذر از مرزها در محدوده شنگن، در شرایط عادی به طور میانگین ۳.۳۴ دقیقه زمان می‌برد. انتظار می‌رود با اعمال این کنترل‌ها شرایط، مشابه با شرایط حاکم بر مرزهای خارجی شنگن شود که در آن، عبور از مرز با کنترل‌های تصادفی ممکن است زمان سفر در مسیرهای ترانزیت را تا ۲۰ دقیقه افزایش دهد.

‎گرشل می‌گوید: «ما نه تنها انتظار داریم که هزینه‌ها افزایش یابد، بلکه انتظار داریم که اختلالاتی در زنجیره تامین و کاهش واردات به آلمان به میزان تقریبا ۸ درصد را نیز شاهد باشیم.»

‎از آنجا که حدود دو سوم واردات آلمان از طریق مرزهای زمینی صورت می‌گیرد، این به معنای کاهش سالانه تا سقف ۱.۱ میلیارد یورویی واردات است. به گفته او "با از دست رفتن این واردات، ممکن است تولید برخی محصولات نهایی کاهش یابد یا شرکت‌ها مجبور شوند ذخیره‌سازی بیشتری انجام دهند که هزینه‌های بالاتری دارد، زیرا توان تولید به موقع در بخش صنعتی محدود می‌شود."

این تحلیل با تقسیم‌بندی پیامدهای این برنامه جدید کنترل مرزی برای صنایع مختلف، نشان می‌دهد که بخش مواد غذایی احتمالا با افزایش ۲.۶ درصدی هزینه‌های تجاری و از دست دادن وارداتی به ارزش ۶۲ میلیون یورو مواجه خواهد شد. در خدمات تجاری این میزان ۲.۴ درصد افزایش هزینه و ۵۵ میلیون یورو از دست رفتن واردات خواهد بود، و در بخش حمل‌ونقل، افزایش هزینه‌ها ۱.۸ درصد و از دست رفتن واردات ۵۱ میلیون یورو برآورد شده است.

‎این گزارش همچنین نشان می‌‌دهد که در بخش‌های مهندسی مکانیک و صنایع شیمیایی و دارویی، افزایش هزینه‌ها به ترتیب ۱.۲ و ۲.۳ درصد کمتر است، اما به دلیل حجم بالای تجارت، کاهش واردات در این بخش‌ها به ترتیب ۱۴۷ میلیون و ۱۴۲.۱ میلیون یورو خواهد بود.

‎افزون بر این، بخش آموزش و صنایع سرگرمی به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. محدودیت‌هایی که منجر به ایجاد ترافیک می‌شود، ممکن است استفاده از خدمات تفریحی مانند سفرهای یک‌روزه یا سفرهای آخر هفته را که مستلزم عبور از مرز است، کاهش دهند.
 


دویچه وله
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از رنجی که می‌بریم
قیمت جدید نان تافتون، بربری و لواش اعلام شد
قصاص، فرجام جنایت کودک‌کشی
صف‌های طولانی و سامانه‌های غیرفعال؛ مشکل کارت بانکی بازنشستگان
زلزله 8.8 ریشتری روسیه به 5 کشور هشدار سونامی داد! +عکس و فیلم
لیست کانال‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر شد
بازنشستگان کشوری می‌توانند فیش حقوقی تیرماه خود را دریافت کنند
چه کسانی نمی‌توانند ارز اربعین 1404 بخرند؟
نوراینفو | چگونه به عادت بدِ غذایی کودکانمان «نه» بگوییم
فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه متوقف شد
بارش‌ها در ایران 40 درصد کاهش داشته است
تعطیلی‌ها به مزاق دولت خوش نیامد!
جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش آخر هفته
بلومبرگ: تعرفه‌های ترامپ 2 تریلیون دلار به اقتصاد جهان ضرر می‌رساند
آینده‌ شغلی در تله هوش مصنوعی: فرصت یا تهدید؟
اسرائیلی‌ها خطاب به سرنشینان کشتی حنظله: «فلسطین وجود ندارد!» +جزئیات بدرفتاری صهیونیست‌ها
مجازات اجاره کارت بانکی اعلام شد؛ توقیف حساب در انتظار متخلفان
اولین فیلم از درگیری تروریست‌ها با مردم عادی داخل دادگستری زاهدان +عکس
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
«دیبا کارت» چه تاثیری روی اقتصاد زندگی خانواده‌های ایثارگر خواهد گذاشت؟
خسارت 1.5 میلیارد دلاری ایران به اسرائیل تایید شد
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(59) «بزمان»
سخنگوی دولت: استرداد لایحه فضای مجازی مصوب شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
فروش ویژه ایران‌خودرو با سه محصول جدید آغاز شد +لینک سایت
خطای سیستمی در سامانه ارز اربعین ؛ زائران با پیام خطا مواجه شدند
واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
زن فلجی که با ذهنش نوشت؛ انقلابی در فناوری نورالینک و خواندن ذهن + عکس
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
X
آگهی تبلیغاتی