×
بین الملل
شناسه خبر : 190298
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/30 ساعت 21:05

جنایتی که کمیته‌ای برای آن تشکیل نمی‌شود

در میان خبرهایی همچون نسل‌کشی در غزه و جنگ اوکراین، خبری از جنس حقوق بشر افکار عمومی را معطوف به خود ساخت و آن جنایتی بود که در قلب اروپا ، فرانسه روی داد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل:  رسانه‌های غربی در خبری کوتاه که البته چندان نیز از سوی این رسانه‌ها مورد پردازش قرار نگرفت عنوان کردند:« مردی که در فرانسه به اتهام تجاوز دسته جمعی محاکمه می‌شود، برای اولین بار در دادگاه شهادت داد.

دومینیک پلیکو ۷۱ ساله متهم است که در طول سالیان متمادی به همسرش، ژیزل، بارها مواد مخدر خورانده و در حالی که همسرش بیهوش بود به اتفاق مردان دیگر به او تجاوز می‌کردند.دومینیک پلیکو همچنین ۵۰ مرد همدست خود را به مشارکت آگاهانه در تجاوز متهم کرد.متهمان  بین ۲۶ تا ۷۴ ساله هستند.»

این گزارش هولناک را می‌توان تنها گوشه‌ای کوچک از وضعیت بحرانی زنان در فرانسه دانست که هرگز از سوی دولتمردان و دستگاه قضا جدی گرفته نشده و حتی سیاست‌های دولت فرانسه زمینه تشدید این وضعیت بحرانی شده است.

آمارهای رسمی در فرانسه نشان می‌دهد که از میان 300000 تجاوز جنسی در هر سال در فرانسه، 60 درصد از آنها قربانیان زیر 11 سال هستند.در میان قربانیان تجاوز جنسی، تجاوز یا آزار جنسی در سنین زیر 18 سال، بیش از سه چهارم زنان هستند. 7.3 درصد از افراد دارای معلولیت گزارش دادند که در دو سال گذشته خشونت فیزیکی و یا جنسی را در مقایسه با پنج درصد افراد توانمند تجربه کرده‌اند.

این روند طی سالهای متمادی ادامه داشته است چنانکه در سال 2021، پلیس فرانسه بیش از 67500 مورد خشونت جنسی علیه زنان را ثبت کرده است. تقریبا نیمی از این حوادث مرتبط با خشونت جنسی، بیش از 45 درصد تجاوز جنسی و پنج درصد آزار جنسی بوده است. در مورد تجاوز جنسی، تقریباً 47 درصد از قربانیان در زمان وقوع حادثه زیر 15 سال سن داشتند.

در سال 2019، 86 درصد از قربانیان تجاوز جنسی یا اقدام به تجاوز جنسی ثبت شده توسط نیروهای مجری قانون فرانسه زنان بودند. همچنین در سال 2019، 27 درصد از دانش‌آموزان دختر در فرانسه گزارش دادند که تجاوز جنسی را تجربه کرده‌اند.در سال 2020 میلادی نیز، 27927 نفر توسط مقامات مجری قانون فرانسه به اتهام خشونت جنسی متهم شدند.در سال 2020 همچنین، از هر پنج زن 14 تا 24 ساله ای که در فضای عمومی مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند، تقریباً چهار نفر (یعنی 99 درصد از زنان در این سن) برای اولین بار در زیر سن قانونی مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.

طبق گزارش فرانس 24، در سال 2021، تعداد قربانیان قتل های مربوط به خشونت خانگی به 143 نفر رسید که از میان این جرائم، 85 درصد علیه زنان انجام شده است.  نگاهی بر آمارها به خوبی وضعیت بحرانی زنان در فرانسه را آشکار می‌سازد که البته باید به آن محدودیت‌ها و نقض حقوق شهروندی زنان مسلمان به جرم داشتن حجاب را نیز افزود.

از زاویه‌ای دیگر، رسانه‌های حاکمیتی و بزرگ غربی رسما در این وضعیت بحرانی زنان نقشی اساسی دارند چرا که از یک سو به خواست دولتمردانشان و مافیای قاچاق زنان و کودکان بر این وضعیت بحرانی سرپوش می‌کذارند و از سوی دیگر با داستانسرایی تصویری خیالی از خوشبختی و آسایش برای زنان در غرب به نمایش می‌گذارند که نتیجه نهایی آن می‌شود فاجعه‌ای نظیر آنچه برای زن فرانسوی روی داده است.

به نظر می‌رسد آنچه امروز جهان برای امنیت بیشتر از جمله در حفظ جایگاه و حقوق شهروندنی و انسانی زنان، به آن نیاز دارد، برداشته شدن نگاه تک قطبی نهادهای مدعی حقوق بشر و سازمان ملل از پاک و مبرا سازی غرب و متهم سازی و پرونده سازی علیه کشورهای غیر غربی است.

همانطور که لازم است جهان بازنگری کلی در باب وضعیت اقتصادی، سیاسی، امنیتی، تروریستی جهان و نقش غرب در فجایع روی داده در این عرصه‌ها داشته باشد که نمود آن را در یک سال اخیر در غزه و همراهی غرب با نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی که از 40 هزار شهید 70 درصد را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، می‌توان مشاهده کرد، در حوزه حقوق بشر از جمله در قبال زنان نیز این بازنگری لازم است چرا که شواهد امر نشان می‌دهد کشورهای غربی نه تنها صلاحیت سخن گفتن از حقوق بشر را ندارند بلکه خود به عنوان متهم ردیف اول جنایت علیه بشریت باید مورد بازخواست و مجازات قرار گیرند.

 

 

 

 

 

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوری قزلجه: ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب هستند
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
جنجال بازنشر ویدئو توسط وزیر دفاع آمریکا: چه معنی دارد زنان رای بدهند؟
نورنما | غزه، 92 درصد نابودی
دادستان ارشد اتحادیه اروپا از سطح فساد در کشورهای اروپایی ابراز نگرانی کرد
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: از زمان تشکیل دولت پزشکیان، ایران سه بار در معرض جنگ قرار گرفت + فیلم
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
X
آگهی تبلیغاتی