×
بین الملل
شناسه خبر : 188757
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 10:33

حسن هانی‌زاده*

انصار‌الله و راهبردهای جدید نظامی

همزمان با شکست روند مذاکرات آتش‌بس برای پایان دادن به جنگ غزه انصارا... یمن در یک هماهنگی مشترک با حزب‌ا... لبنان با پرتاب 20 موشک بالستیک نسل جدید عملا وارد جنگ با رژیم صهیونیستی شدند.

نورنیوز -گروه بین الملل: همزمان با شکست روند مذاکرات آتش‌بس برای پایان دادن به جنگ غزه انصارا... یمن در یک هماهنگی مشترک با حزب‌ا... لبنان با پرتاب 20 موشک بالستیک نسل جدید عملا وارد جنگ با رژیم صهیونیستی شدند.

این موشک‌ها برای نخستین بار در طول 11 ماه بحران غزه مورد استفاده قرار می‌گیرند در حالی که حزب‌ا... لبنان نیز از موشک‌های جدیدی برای تغییر معادله جنگ غزه رونمایی کرد. انصار‌ا... یمن با پرتاب 20 موشک بالستیک رادار گریز توانستند تاسیسات راهبردی رژیم صهیونیستی را در شهر بندری یافا و شرق تل‌آویو هدف قرار دهند که این حمله شگفتی ژنرال‌های ارتش اسرائیل را به دنبال داشت. بررسی اولیه بقایای این موشک‌ها ثابت می‌کند که انصارا... یمن و حزب‌ا... لبنان به فناوری جدیدی در تولید سلاح‌های تهاجمی نسل جدید دست یافته‌اند.عبور موشک‌های انصارا... از 6 لایه سامانه دفاع هوایی ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه و اراضی اشغالی نشان می‌دهد که محور مقاومت در حال اتخاذ استراتژی جدید جنگی برای تغییر معادله جنگ غزه است.

20 موشک پرتاب شده به سوی یافا و تل‌آویو اهداف از پیش تعیین شده خود را بدون برخورد با موانعی به دقت وبدون ضریب خطایی منهدم کردند. حزب ا... لبنان نیز به‌صورتی موازی و هماهنگ 60 موشک نسل جدید بومی سازی شده را به سوی تاسیسات جاسوسی و شنود رادیویی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه جولان اشغالی پرتاب کرد و این تاسیسات را منهدم ساخت. پس از این حمله موازی موشکی بود که بیش از 2 میلیون نفر از صهیونیست‌های ساکن تل‌آویو و شهر بندری یافا به پناهگاه‌ها رفتند و کلیه فعالیت‌های اقتصادی، صنعتی و خدماتی در تل‌آویو متوقف شد.

بهره گیری حزب‌ا... لبنان و انصار‌ا... یمن از موشک‌های نسل جدید رادار گریز و نقطه‌زن در حالی صورت می‌گیرد که تلاش‌های منطقه‌ای و جهانی برای پایان دادن به بحران غزه با شکست مواجه شده است. هجده دور مذاکره طی 11 ماه اخیر بین بازیگران بحران غزه و رژیم صهیونیستی در قاهره مصر و دوحه قطر انجام شد اما هیات اسرائیلی هر بار با طرح مسائل حاشیه‌ای و غیر عملیاتی مذاکرات را با شکست مواجه ساخت. شکست مذاکرات آتش بس موجب شده تا محور مقاومت برای جلوگیری از نسل کشی و کشتار مردم بی‌دفاع غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی به‌صورتی جدی و مستقیم وارد صحنه جنگ شود. این استراتژی جدید قطعا ناشی از ناتوانی نهادهای بین‌المللی برای پایان دادن به کشتار مردم غزه طراحی و عملیاتی شده و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مجبور خواهد ساخت به یک آتش بس پایدار در غزه تن در دهد. لذا موشک‌های پرتاب شده از سوی انصارا... یمن وحزب‌ا... لبنان به سمت اراضی اشغالی پیام مهمی برای بنیامین نتانیاهو و ژنرال‌های جنگ طلب اسرائیل به همراه دارد و آن اینکه محور مقاومت بدون هیچگونه ملاحظه کاری قادر به تغییر معادله جنگ غزه است.

*تحلیلگر مسائل بین‌الملل


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انفعال در بحران
ادامه آتش‌سوزی در تالاب هورالعظیم
بین نمایندگان مجلس و عراقچی چه گذشت؟
پزشکیان به قطر رفت
حمله دوباره ارتش یمن به فرودگاه رامون
مصرف گاز مخرب لایه اوزن توسط ایران صفر شد
پیام فوری حماس به نشست کشورهای عربی و اسلامی
فاش شدن مشکل امنیتی میلیون‌ها گوشی هوشمند سامسونگ
زایمان طبیعی در شرایط اورژانسی جان مادر و نوزاد را نجات داد
قیمت جهانی طلا کاهش یافت
نظر ربیعی درباره حذف یارانه پردرآمدها
معاون وزیر ارتباطات: کیفیت شبکه اینترنت را شایسته مردم نمی‌دانیم
غرب به دنبال نمد مال کردن ایران است
از قاهره تا تهران: پل دیپلماسی در میان شکاف‌های استراتژیک
هوای تهران امروز قابل قبول است
قدرت هجومی بارسلونا بدون یامال هم شکست‌ناپذیر بود+خلاصه بازی
هیولای فرونشست در اصفهان دهان باز کرد
چشم های جهان عرب و اسلام به تفاوت اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه
دوفوریتی |《گل 》بود به سبزه نیز آراسته شد!
برنامه کامل روز سوم مسابقات جهانی کشتی آزاد
سایه روشن‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال
خاویر باردم با چفیه‌ای در حمایت از فلسطین در امی حاضر شد
تحقق شرط کلیدی ایران در توافق قاهره با آژانس
عراقچی: ایران در کنار تمامی برادران و خواهران مسلمان ایستاده است
ترامپ: به نتانیاهو گفتم هنگام حمله به دیگران باید محتاط باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری مهرماه آغاز شد
از «اول آمریکا» تا بحران اعتماد؛ ترامپ در تله جنگ خاورمیانه
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
بیش از 90 درصد مردم تجربه آسیب های روانی دارند
انفجار شدید در شهر ایلات اشغالی در جنوب فلسطین
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 6 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
X
آگهی تبلیغاتی