×
بین الملل
شناسه خبر : 188753
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 09:56

جزئیات جدید درباره عامل سوءقصد به دونالد ترامپ

بایدن: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است/ترامپ: روز بسیار جالبی بود!

رسانه‌های آمریکا جزئیات جدیدی از عامل سوء‌قصد به نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 این کشور منتشر کردند. از سوی دیگر بایدن رئیس جمهور امریکاهم به این سوءقصد واکنش نشان داد و گفت: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش سی‌ان‌ان، «رایان واسلی روث» عامل سوءقصد به دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا یک قبضه مسلسل نیمه خودکار کلاشینکف AK۴۷ به همراه داشته و در تلاش برای تصویر برداری از عملیات ترور ترامپ بوده است.

وی یکی از فعالان کمپین‌های انتخاباتی دموکرات‌ها محسوب می‌شود که در گذشته سابقه ۱۹ بار کمک مالی به این کمپین‌ها را داشته است. ریان واسلی روث یک سال پیش در گفت‌وگو با نیویورک تایمز خواستار جنگ با روسیه در حمایت از اوکراین شده بود.

به نوشته سی‌ان‌ان رایان روث، یک بسازبفروش در حوزه مسکن در هاوایی است که در شبکه‌های اجتماعی به بررسی مسائل سیاسی و رویدادهای جاری می‌پرداخت و گاهی از دونالد ترامپ انتقاد می‌کرد.

دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا و رئیس‌جمهور سابق این کشور در واکنش به دومین اقدام برای ترورش اعلام کرد که «من از سرویس مخفی و همه نهادهای انتظامی برای کار فوق‌العاده‌شان در نجات‌دادن جان من قدردانی می‌کنم.»

کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به حادثه سوقصد به جان دونالد ترامپ، رقیب جمهوری‌خواه وی، واکنش نشان داد.

ستاد انتخاباتی ترامپ اعلام کرده است که او از این سوقصد جان سالم به‌در برده و در امنیت است. هریس در واکنش به این حادثه گفت: از گزارش‌های تیراندازی در نزدیکی رئیس جمهور سابق، دونالد ترامپ و ملک او در فلوریدا مطلع شدم. خوشحالم که او در امنیت است. خشونت هیچ جایی در آمریکا ندارد.

مظنون این تیراندازی هم‌اکنون در بازداشت پلیس به‌سر می‌برد و انگیزه او هنوز مشخص نشده است. این حادثه تقریباً دو ماه بعد از ترور نافرجام ترامپ در ایالت پنسیلوانیا رخ داده است. ترامپ و هریس نوامبر امسال برای جانشینی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

 بایدن: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است

رئیس جمهور آمریکا در واکنش به سوءقصد به جان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، از سلامت وی پس از این حادثه ابراز خرسندی کرد.

به گزارش  آکسیوس، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در واکنش به ترور دوباره و نافرجام دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، گفت که تحقیقات دراین‌باره ادامه دارد.

بایدن پس از اطلاع از تیراندازی به ترامپ در باشگاه گلف وی در «وست‌پام بیچ» در فلوریدا گفت: هوشیاری سرویس مخفی و سایر نهادهای اجرایی ذی‌ربط و تلاش آنها برای مصون نگه داشتن رئیس جمهور سابق و اطرافیانش، قابل ستایش است.

وی افزود: از اینکه رئیس جمهور سابق آسیبی ندیده است، آسوده‌خاطر شدم. تحقیقات درباره این حادثه جریان دارد و نهادهای اجرایی در حال جمع‌آوری اطلاعات بیشتر درباره آن هستند.

رئیس جمهور آمریکا که از نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ماه نوامبر کناره‌گیری کرده است، اضافه کرد: همانطور که بارها گفته‌ام، در کشور ما خشونت سیاسی یا هر نوع خشونت دیگر هیچ جایی ندارد و به تیمم دستور داده‌ام تا برای سرویس مخفی تمام منابع و تجهیزات مورد نیازش را فراهم و اقدامات پیشگیرانه را برای حصول اطمینان از تداوم امنیت رئیس جمهور سابق اتخاذ کند.

دو منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند که مظنون به ترور ترامپ که هم‌اکنون در بازداشت نیروهای امنیتی به سر می‌برد، رایان واسلی روث نام دارد. وی متهم به ترور رئیس جمهور پیشین آمریکا است.

پیشتر کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به حادثه سوقصد به جان دونالد ترامپ، رقیب جمهوری‌خواه وی، واکنش نشان داده بود.

واکنش ترامپ به دومین ترور نافرجام علیه او

دونالد ترامپ به دومین ترور نافرجام علیه خود واکنش نشان داد و گفت: من می‌خواهم از همه به‌دلیل نگرانی و آرزوهای خوب تشکر کنم؛ روز بسیار جالبی بود.

 دونالد ترامپ، کاندیدا جمهوری خواه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:  من می‌خواهم از همه به‌دلیل نگرانی و آرزوهای خوب تشکر کنم؛ روز بسیار جالبی بود. من می‌خواهم از سرویس مخفی و نیروهای وطن‌پرست تشکر کنم. من بسیار افتخار می‌کنم که آمریکایی هستم.

نتانیاهو: از خبر تلاش برای ترور ترامپ شوکه شدم

به گزارش تایمز آو اسرائیل، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حادثه تیراندازی در گردهمایی انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در ایالت پنسیلوانیا، اعلام کرد که از این حادثه شوکه شده است.

او طی پیامی در شبکه «ایکس» با اشاره به اینکه از شنیدن گزارش‌ها درباره این حادثه شوکه شده، نوشت که برای سلامتی ترامپ دعا می‌کند.
پول نداری ارز دیجیتال بخری؟ سریع اعتبار بگیر و سرمایه گذاری‌تو شروع کن

«بتزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز در پیامی نوشت: «از سرزمین مقدس برای رئیس‌جمهور ترامپ دعا می‌کنم».

واکنش ایلان ماسک به سوءقصد جدید برای ترامپ: چرا بایدن یا کامالا را ترور نمی‌کنند؟

ایلان ماسک در پاسخ به حساب کاربری که گفته : «چرا می‌خواهند دونالد ترامپ را بکشند؟»، نوشت: «و هیچکس حتی تلاش نمی‌کند بایدن یا کامالا {هریس} را ترور کند».


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
ترکیه: دارایی‌های نظامی اسرائیل در سوریه را هدف قرار ندادیم
قطر آمریکا را به بازنگری در اتحاد امنیتی پس از «خیانت» واشنگتن تهدید کرد
حماس: عملیات طولکرم پافشاری جوانان فلسطین بر مقاومت است
تراشه جدید هوش مصنوعی که با نور کار می‌کند
حزب‌الله تکذیب کرد؛ هیچ‌گونه فعالیتی در خاک سوریه نداریم
رئیس‌جمهور: محله‌ها و مساجد نقش کلیدی در حل مشکلات مردم دارند
تهران در پی صدور هشدار هواشناسی آماده باش شد
محدودیت پرواز پهپادها و هواپیماهای سبک در مرز شرقی لهستان اعمال شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
قیمت دلار امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404
فرزانه توسلی رسماً به تیم استقلال ملحق شد
کیفرخواست 4 نفر از عوامل جاسوسی رژیم صهیونیستی و مرتبط با موساد صادر شد
بحران انسانی در غزه؛ آنروا از قطع کمک‌ها به صدها هزار آواره خبر داد
حمایت نیرو‌های مسلح ایران از قطر
حضور امشب وزیر خارجه در تلویزیون
کمیته انضباطی پرسپولیس و سپاهان را جریمه کرد
پیام قاطع مصر به آمریکا پس از حمله به قطر: تجاوز به کشورمان را تحمل نخواهیم کرد
ممنوعیت تردد از کرج و آزاد راه تهران - شمال به سمت مازندران
آغاز رزمایش مشترک اعضای بریکس با عنوان «اراده برای صلح 2025»
هشتمین اجلاس وزرای گفت‌وگوی راهبردی روسیه و شورای همکاری خلیج فارس در سوچی آغاز شد
سفیر انگلیس در آمریکا برکنار شد
رشد همکاری‌های استراتژیک ایران و چین در اوج روابط دوطرفه
یک شهرک مسکونی اصفهان به دلیل فرونشست تخلیه شد
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
درخشش فیلم کوتاه «رَمی» در جشنواره جهانی فیلم کوتاه آمریکا
برخورد گسترده با قاچاقچیان؛ انهدام 1700 باند موادمخدر در ایران
359 دشت ایران در خطر فرونشست هستند
فون در لاین بر ضرورت محدودیت‌های تجاری و تحریم علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد
سردار اخوان: باید در هوش مصنوعی جزو 10 کشور برتر جهان باشیم
کارزار «شهدای فلسطین برای عدالت» در انگلیس آغاز به کار کرد
تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در میامی+ آمار زخمی‌ها
روند افزایشی قیمت نفت معکوس شد
بودجه سال 1405 بر اساس حذف ردیف‌های کم‌اهمیت تنظیم خواهد شد
سخنگوی کمیسیون انرژی: مجلس قصد تغییر یا اصلاح قیمت بنزین و گازوییل را ندارد
پاسخ به جنایت صنعاء در هر نقطه‌ای که صهیونیست‌ها باشند داده خواهد شد
مومنی: دولت انسداد فیزیکی و الکترونیکی مرزها را پیگیری می‌کند
کیفیت هوای تهران «قابل قبول» اعلام شد
جریمه میلیاردی ایران خودرو توسط سازمان تعزیرات
تخصیص بیش از 6.5 میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
مقابله با تجاوزگری اسرائیل مستلزم اقدام عربی، اسلامی و بین‌المللی است
کره جنوبی: سرمایه‌گذاری در آمریکا بدون تغییر سیستم صدور روادید ممکن نیست
کریستیانو رونالدو بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پرتغال شد
اظهارات تند نخست وزیر قطر درباره خیانت به دوحه و پیامدهای آن
X
آگهی تبلیغاتی