شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 12:35
شنبه 18 مرداد 1404 | ساعت 12:35
×
سیاسی
شناسه خبر : 188374
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/23 ساعت 17:38

لوکاشنکو: به مشورت و اقدام مشترک با ایران نیاز داریم

رئیس‌جمهور بلاروس در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ضمن دعوت از رئیس‌جمهور ایران برای سفر به بلاروس، بر اهمیت روابط تهران-مینسک و تقویت همکاری‌ها در تمامی حوزه‌های مشترک تاکید کرد.

نورنیوزگروه سیاسی: خبرگزاری رسمی بلاروس (بلتا) با انتشار این مطلب گزارش داد که لوکاشنکو به دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: «ملت ایران، اخیرا، مصیبت بزرگی را از سر گذراند، رئیس‌جمهور شما از دنیا رفت. اما شما شجاعانه، رئیس‌جمهور جدیدی انتخاب کردید. من این اتفاق را به شما تبریک می‌گویم و می‌خواهم به رئیس‌جمهورتان ابلاغ کنید که ما اینجا در بلاروس منتظر او هستیم.»
 همچنین لوکاشنکو درباره روابط تهران-مینسک به علی‌اکبر احمدیان گفت: «ما با ایران در وضعیت یکسانی قرار داریم و از این بابت پشیمان نیستیم. آن‌ها (غرب) تلاش می‌کنند در رسانه‌ها به ما افترا بزنند. ما باتجربه‌ایم و متوجه این موضوع هستیم؛ یک مقابله اطلاعاتی، حتی شاید با ابزارهای جنگ اطلاعاتی در جریان است. با این حال، ما در مقابل تحریم‌ها و دیگر فشارها ایستاده‌ایم.»
 رئیس‌جمهور بلاروس همچنین با ابلاغ سلام و آرزوهای صمیمانه خود برای مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور ایران به احمدیان گفت: «لطف کنید و آرزوها و تبریک من را به رئیس‌جمهور، و سلام و تبریکات صمیمانه‌ام را به آقای خامنه‌ای، رهبر ایران ابلاغ کنید.»

 لوکاشنکو همچنین در این دیدار گفت: «در این وضعیت نظامی و سیاسی متشنج در غرب آسیا و در مرزهای بلاروس، در این منطقه از اروپا ما فقط به رایزنی نیاز نداریم، بلکه نیازمند اقدامات مشترک با کشور شما هستیم. ما در حال حرکت به سمت جهانی چندقطبی هستیم. این مسیری بسیار دشوار است. خوشبختانه، هم ایران و هم دیگر کشورها این موضوع را به خوبی درک می‌کنند.»
 او افزود که سازمان‌هایی مانند بریکس و سازمان همکاری شانگهای که بلاروس اخیرا، به عضویت کامل آن درآمده، با جدیت، فعالیت‌های خود را شتاب بخشیده‌اند. لوکاشنکو گفت: «در این زمینه، مایلم از حمایت بزرگ ایران هنگام پیوستنمان به بریکس تشکر کنم.»
 به گفته رئیس‌جمهور بلاروس، در وضعیت دشواری که با وجود تقابل‌ها وجود دارد، مسائل امنیتی در اولویت قرار می‌گیرند.
 او در این راستا به احمدیان گفت: «اما باید موافق باشید که امنیت زمانی موثر خواهد بود که اقتصاد کارآمد باشد و روابط تجاری و اقتصادی میان کشورها بسیار جدی و پویا در حال پیشرفت باشد.»
 الکساندر لوکاشنکو درباره روابط اقتصادی بلاروس با ایران گفت: «ما شاهد افزایس تعاملات تجاری میان 2 کشور هستیم. مهم‌ترین چیز این است که نباید اجازه دهیم وضعیت روابط اقتصادی و تجاری ضعیف شود. چراکه این مبنای اقدامات و روابط ماست.»
 رئیس‌جمهور بلاروس با اشاره به دیدار با رئیس‌جمهور ایران گفت «ضرورت دارد به طور جدی برای نشست‌ها در تمامی حوزه‌ها آماده شویم.» او با اشاره به حوزه‌های همکاری میان ایران و بلاروس گفت: «تا جایی که می‌دانم، هیچ موضوع ممنوعه‌ای میان ما وجود ندارد.»
 لوکاشنکو در این دیدار به دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: «اصلی‌ترین چیزی که مایلم آن را درک کنید، این است که بلاروس، همواره، شریکی قابل‌اعتماد برای ایران بوده است و ما حاضریم با عزت در مسیرمان پیش برویم.»
 خبرگزاری بلاروسی بلتا، در ادامه با اشاره به اظهارات احمدیان در این دیدار نوشت که او سلام صمیمانه «مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور ایران را به لوکاشنکو ابلاغ کرد.»
 
احمدیان همچنین از لوکاشنکو برای مشارکت هیات بلاروسی در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور جدید ایران و پیام‌های تسلیتی که در پی شهادت شهید «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران ارسال شده بود، قدردانی کرد.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از دیدار با لوکاشنکو در جمع خبرنگاران گفت: «ایران و بلاروس همواره دوست بوده‌اند و روابط دوجانبه نزدیک به اتحاد است. در طی این مذاکرات، الکساندر لوکاشنکو بر ضرورت تداوم این روابط و مبنا قرار دادن آن تاکید کرد و ما شاهد قصد او برای تقویت روابط بودیم.»
 
علی‌اکبر احمدیان همچنین ابراز اطمینان کرد که در آینده، تعاملات میان بلاروس و ایران افزایش خواهد یافت.
 


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
پایان عملیات اطفای حریق در مرز مهران؛ یک نفر جان باخت + فیلم
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
جهانگیر: دستور قوه قضائیه به دادگستری‌های مرزی برای تأمین تسهیلات رفاهی زائران ابلاغ شد
تمرکز سلیمی بر تیم ملی؛ رضازاده به فدراسیون بازگشت
آتش‌سوزی مهیب در انبار کالای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه ساوه
جنگ فراترکیبی!
عوامل رژیم صهیونیستی قصد داشتند چه اقداماتی در راهپیمایی اربعین انجام دهند؟
روایت جالب شفای دست استاد فرشچیان توسط امام رضا(ع) + فیلم
آتش جدید در خط حمله استقلال
از 450 مسافر قطار تهران به کرمان، 30 نفر مصدوم شدند
پوتین و ترامپ جمعه آینده در آلاسکا با یکدیگر دیدار می‌کنند
ارزش 200 هزار دینار عراق معادل 11 میلیون تومان برای زائران اربعین
اولین واکنش وزارت خارجه ایران به توافق آذربایجان و ارمنستان و راه‌اندازی کریدور زنگزور
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(66)؛ «بلداجی»
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
X
آگهی تبلیغاتی