×
سیاسی
شناسه خبر : 188339
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/23 ساعت 13:29

در دیدار با نخبگان و عشایر عراق؛

پزشکیان: تفرقه لبه آتش است/ بر اساس اعتقادمان اینجا هستیم

رئیس جمهور با بیان اینکه تفرقه لبه آتش است، هنگامی که با یکدیگر در اختلاف هستیم، درون آتش هستیم، گفت: اگر مسلمانان با یکدیگر برادری کنند، اسرائیل جرأت قتل‌عام نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور گفت: اگر ما مسلمانان با هر باور و اعتقادی با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند مسلمانان را قتل عام کند؟

مسعود پزشکیان ظهر امروز(جمعه) پس از ورود به بصره در دیدار با نخبگان، دانشگاهیان و عشایر عراق حضور یافت و در سخنانی با بیان اینکه حضرت علی(ع) نفرمود مومنین با مومنین برابرند، بلکه فرمودند «مسلمان با مسلمان برابر است»، گفت: اگر ما مسلمانان با هر باور و اعتقادی با هم برادری کنیم، آیا اسرائیل می‌تواند مسلمانان را قتل عام کند؟

وی افزود: تفرقه لبه آتش است، هنگامی که با یکدیگر در اختلاف هستیم، درون آتش هستیم.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: هر روز در نماز می خوانیم و هر روز می‌گوییم «اهدنا الصراط المستقیم»، یعنی ما را هدایت کن، هدایت یعنی وحدت و انسجام، یعنی چنگ زدن به ریسمان خدا. در قرآن صراط مستقیم آمده، صراط مستقیم یعنی وحدت، یعنی ما یکی هستیم همه ما با هم هستیم.

پزشکیان گفت: وقتی نماز می‌خوانیم می‌گوییم همه با هم هستیم؛ خُب وقتی همه با هم هستیم چرا اختلاف می‌کنیم؟

تاکید پزشکیان بر ایجاد وحدت میان مسلمانان از کشورهای مختلف 

وی با بیان اینکه اروپایی‌ها صدها سال با یکدیگر در جنگ بودند اما الان در حفظ مرزهای خود با یکدیگر وحدت کردند، افزود: چرا نباید ما مسلمانان نتوانند از پاکستان و افغانستان سوار قطار شود و به نجف و کربلا و مکه و مدینه بروند؟

رئیس‌جمهور گفت: تجار، دانشگاهیان و علما و صنعتگران و مسلمانان ما باید بتوانند با یکدیگر ارتباط نزدیک داشته باشند.

پزشکیان خطاب به نخبگان و دانشگاهیان عراق،اظهار کرد: به شما اعلام می‌کنم که ما برادران شما هستیم، از این رو براساس باور و اعتقاد و باورمان اینجا هستیم، نه تنها براساس دیپلماسی.

وی تاکید کرد: می‌توانیم با قدرت دست در دست یکدیگر دهیم و در همه زمینه‌های ممکن یکدیگر را ارتقا دهیم و خار چشم دشمنان باشیم.

رئیس‌جمهور گفت: هر وقت نماز می‌خوانم  و «اهدنا الصراط المستقیم» می‌گویم، وحدت و انسجام در ذهنم می‌آید. پزشکیان خطاب به عراقی ها، گفت: از مهمان‌نوازی شما در اربعین حسینی (ع) صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی با بیان این مطلب که ما از نظر اعتقادی و باور و فرهنگ‌های تاریخی با هم برادریم، افزود: دوباره باید به دست به دست هم دهیم. اگر با هم باشیم، اقتصادمان رشد می کنند فرهنگمان تقویت می‌شود و می توانیم علم و فن و دانش را به یکدیگر منتقل کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: برادران و خواهران عزیز! نفع دشمنان در این است که با هم اختلاف و دشمنی کنیم ، هر پیام و صدایی که باعث ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان شود، پیام شیطانی است.

هر راهی که ایران و عراق را به یکدیگر نزدیک کند، خواهیم پیمود

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه مصمم هستم که پیگیری کنم که مسیر قطار شلمچه بصره هر چه سریعتر به سرانجام برسد، گفت: این قدم اول است، هر راهی که کمک کند ایران و عراق به یکدیگر نزدیکتر شوند را پیگیری می‌کنم.

وی افزود: در مسیر دیدم که نوشته بودید ما با ایران همسایه دائمی هستیم، یاد وصیت حضرت علی(ع) افتادم که فرمودند، ما با شما چنان همسایه هستیم که حتی تصور این را داریم که می‌توانیم به یکدیگر ارث دهیم. یک حرف دارم که وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّـهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا.

رئیس‌جمهور گفت: صراط مستقیم یعنی وحدت و انسجام مسلمانان. ان‌شاءالله این وحدت را بیشتر کنیم، راه ها را به روی هم باز کنیم. اقتصاد، علم، صنعت، کشاورزی، هنر و ادبیات را در جامعه خود شکوفا کنیم و به دنیا نشان دهیم ما زینت امامان هستیم.

عشایر و نخبگان بصره در این مراسم به عنوان هدیه، عبای عربی بر تن رئیس‌جمهور کشورمان کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چین تعرفه‌های ترامپ را نمی پذیرد
شرکت ماسک به جریمه محکوم و نقره داغ شد
افشای برنامه ریزی برای حمله به حماس در چت‌جی‌پی‌تی
پلنگ ایرانی، یک صهیونیست را درید
ماجرای «جعفر ول‌کن» چه بود؟
انقلاب در ذخیره‌سازی انرژی پاک
رئیس دوره‌ای شورای امنیت: مکانیزم ماشه علیه ایران هنوز فعال نشده است
بقایی: بیانیه‌ بس است، جهان برای نجات غزه وارد عمل شود
وزیر صمت: توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و پاکستان فردا امضاء می‌شود
وزیر خارجه انگلیس: صلح‌آمیز بودن غنی‌سازی ایران را قبول ندارم
غیبت 9 بازیکن در تمرین تیم امید؛ دو پرسپولیسی اختصاصی دویدند!
نوجوانان والیبال ایران از صعود به فینال بازماندند/رقابت برای برنز
عارف: حتی برای یک لحظه حق غفلت از دشمن نداریم!
پایان روز نخست کشتی نوجوانان جهان؛ صدرنشینی ایران بدون طلا
گزارش تصویری | سفر رئیس جمهور به پاکستان
کارکنان اتحادیه اروپا خواستار شدند؛ روابط دپیلماتیک با تل آویو را تعلیق کنید
وزیر میراث فرهنگی: دولت تمام قد از زیست‌بوم نوآوری و کسب‌وکارهای آنلاین حمایت می کند
غرب به دنبال کنار گذاشتن زلنسکی/ ژنرال زالوژنی گزینه جدید واشنگتن
مدودف ترامپ را تهدید کرد
آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه مشارکت دارد
حماس: تا پایان اشغالگری، سلاح‌ها زمین گذاشته نخواهند شد
افشاگری بی‌سابقه پکن از نفوذ سایبری واشنگتن به اسرار نظامی چین
گرما ادارات سه شهرستان اردبیل را به تعطیلی کشاند
وزارت خارجه: شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌ها، پروژه جنگ روانی صهیونیست‌هاست
وزیر دادگستری: زمین کشاورزی مردم نباید به نام منابع طبیعی ثبت شود
بررسی حقوقی خروج ایران از ان‌پی‌تی در دستور کار است
3 مدال ارزشمند برای کاروان دوومیدانی ایران در قزاقستان
عراقچی: آژانس شیوه جدید همکاری را پذیرفته/ ما فناوری را دارا هستیم/ ما غنی سازی می کنیم
محکوم شدن رئیس‌جمهور سابق کلمبیا به 12 سال حبس خانگی
هند تسلیم نشد؛ پالایشگاه‌های بزرگ هند به خرید نفت روسیه ادامه می‌دهند
هشدار اطلاعات ملی ترکیه؛ اسرائیل به دنبال جذب جاسوس در آنکاراست
سخنگوی دولت: مذاکرات هسته‌ای با اروپا در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد
چالش سالمندی در ایران؛ بحران جمعیت و فرصت راهبردی
سازمان بازرسی به احتکارکنندگان برنج هشدار داد
با استقبال نخست وزیر پاکستان؛ دکتر پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد
ساپینتو در تمرین استقلال حاضر شد
ثبت‌نام‌ یک میلیون و 900 هزار نفر در سامانه سماح + صدور 780 هزار گذرنامه زیارتی
نتانیاهو، ترامپ را به بازدارندگی با ایران سوق می‌دهد
ثبت‌نام سفر حج عمره 1404 آغاز شد +‌جزئیات اعزام و قیمت
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز شنبه 11 مرداد 1404
مجوز رسمی برای فعالیت شبانه‌روزی مهرآباد صادر شد
مجلس وزیر نیرو را استیضاح می‌کند/65 امضا در سامانه مجلس ثبت شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
قیمت خودرو امروز شنبه 11 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
نورنما | معترضان به نتانیاهو با سیم خاردار به خیابان آمدند
هوشمندی حکمرانی
تصاویری از حملات راکتی مقاومت فلسطین به مقر فرماندهی ارتش اسرائیل
نوراینفو | اصول نگه‌داری خودرو در فصل‌های گرم سال
زاکانی: مسکن استیجاری برای 500 خانوار آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه تأمین شد + فیلم
مرغ سیاست تندروها
X
آگهی تبلیغاتی