×
ورزشی
شناسه خبر : 186794
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/09 ساعت 11:44

پرسپولیس و فولاد، امشب به مصاف هم می روند

دیدار سرخ ها با سرمربی محبوب

تقابل سرخپوشان پایتخت با سرمربی سابق و محبوب شان، جذاب ترین بخش دیدار پرسپولیس و فولاد است.

نور نیوز- گروه ورزشی: پرسپولیس در حالی از ساعت ۱۹:۳۰ امشب برابر فولاد، آخرین بازی هفته سوم لیگ برتر را برگزار می کند که هدایت تیم اهوازی را یحیی گل محمدی بر عهده دارد. مربی ای که چهار سال درخشان را روی نیمکت پرسپولیس سپری کرد و با این تیم به سه قهرمانی لیگ برتر، یک قهرمانی جام حذفی و دو سوپرجام رسید و یک بار هم این تیم را به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ رساند اما در پایان نیم فصل اول لیگ گذشته از هدایت قرمزها کناره گیری کرد. او که در نیم فصل دوم لیگ قبل بدون تیم بود، پیش از شروع این فصل مربیگری فولاد را بر عهده گرفت و حالا باید مقابل تیم مورد علاقه خود قرار بگیرد که این یکی از جذاب ترین نکات این مسابقه است. 

اما پرسپولیس که در هفته اول در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک میزبان ذوب آهن بود، حالا باید دومین دیدار خانگی اش را هم دور از تهران و این بار در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین برگزار کند. شاگردان خوان کارلوس گاریدو که در مسابقه اول شان به تساوی ۱-۱ رسیدند، این نتیجه را در بازی هفته دوم خود برابر تراکتور هم تکرار کردند تا با دو امتیاز در رده یازدهم جدول قرار داشته باشند. این در حالی است که اگر درخشش الکسیس گندوز دروازه بان الجزایری پرسپولیس در تبریز نبود، این تیم با شکست سختی این شهر را ترک می کرد. نکته ای که در این بین وجود دارد این است که به نظر می رسد سرمربی اسپانیایی سرخپوشان، همچنان در حال آزمون و خطاست و به ترکیب ایده آل خود نرسیده است. 

در این شرایط، خبر رسیده که گاریدو در بازی با فولاد هم از ترکیب متفاوت و جدیدی استفاده خواهد کرد و احتمال بازی کردن بازیکنانی مانند محمد خدابنده لو و علی علیپور و احتمالا میلاد محمدی در ترکیب اصلی این تیم وجود دارد. در سمت مقابل، فولاد که لیگ را با پیروزی خارج از خانه ۱-۰ برابر نساجی آغاز کرد، در بازی دومش برابر مس رفسنجان با تساوی بدون گل متوقف شد تا با چهار امتیاز در رده چهارم قرار داشته باشد و حالا باید دید شاگردان یحیی در این بازی چه نتیجه ای کسب می کند. خصوصا با شناختی که گل محمدی از پرسپولیس دارد، به نظر می رسد شاهد بازی جذابی از سوی هر دو تیم باشیم. هر چند که گاریدو این را هم به خوبی می داند که به کسب سه امتیاز در این بازی نیاز مبرم دارد و اگر در این بازی هم نتواند به پیروزی برسد، کار او در ادامه سخت تر خواهد شد.
پرسپولیس در این بازی سروش رفیعی را به دلیل اخراج شدن در بازی قبل به همراه نخواهد داشت. ضمن اینکه امید عالیشاه نیز همچنان دوران مصدومیت را سپری می کند و مرتضی پورعلی گنجی هم که آسیب دیده به این بازی نمی رسد.
در طرف مقابل، حضور علی نعمتی مدافع فصل قبل پرسپولیس در ترکیب فولاد و بازیکنان دیگری مانند احسان پهلوان جالب توجه خواهد بود. پرسپولیس و فولاد ، تاکنون ۵۲ بار با هم در لیگ های آزادگان و برتر، جام حذفی و سوپرجام بازی کردده اند که حاصل آن ۲۷ برد برای پرسپولیس، ۱۲ برد برای فولاد و ۱۳ تساوی بوده است. این دو تیم تاکنون ۴۴ بار در لیگ برتر به مصاف هم رفته اند که ۲۱ برد برای پرسپولیس و ۱۱ برد هم برای فولاد به دست آمده و ۱۲ بار هم بازی دو تیم مساوی شده است. آخرین بازی دو تیم با نتیجه ۴-۲ به سود پرسپولیس به پایان رسید و حالا باید دید قرمزها مقابل یحیی می توانند خود را احیا کنند یا خیر.  قضاوت این دیدار که در حضور VAR برگزار خواهد شد را پیام حیدری به همراه کمک‌هایش فرهاد فرهاد پور و دانیال باشنده بر عهده خواهد داشت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند
تفرقه و نزاع در اپوزیسیون در حاشیه سفر رئیس‌جمهور به نیویورک
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان
ایران‌فارما 1404؛ همگرایی جهانی در زنجیره دارو
ابوالغیط: هر گونه سازوکاری درباره غزه باید بر اساس خروج کامل اسرائیل باشد
سیاری: اسرائیل بدون حمایت آمریکا و ناتو توان ادامه جنگ را ندارد
علت صدای انفجار در شیراز / مردم نگران نباشند
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 2 مهر
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
گروه 7: ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد
ترک جلسه هیأت آمریکا بعد از حمایت کلمبیا از فلسطین
گروسی: ایران توانایی بازسازی برنامه هسته‌ای خود را دارد
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های عرب زبان
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 2 مهر+ وضعیت استان ها
هدف واقعی ‎آمریکا اخلال در فعالیت دیپلماتیک ایران در سازمان ملل است
صنعت قیر؛قربانی بانک مرکزی ومکانیسم حراج باز بورس کالا
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
X
آگهی تبلیغاتی