×
ورزشی
شناسه خبر : 186774
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/08 ساعت 23:40

اولین شکست استقلال در شب پر حاشیه

در بازی پر حاشیه استقلال خوزستان و استقلال، شاگردان جواد نکونام، اولین شکست خود در لیگ بیست و چهارم را تجربه کردند.

نور نیوز- گروه ورزشی: استقلال خوزستان و استقلال در حالی برابر هم قرار گرفتند که پیش از انجام این مسابقه، حاشیه های فراوانی به وجود آمد. از مخالفت باشگاه فولاد با برگزاری بازی در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز تا اعلام شدن بدون تماشاگر بودن بازی. البته هم بازی در ورزشگاه شهدای فولاد برگزار شد و هم تماشاگر آمد اما جو خوبی در این بازی حاکم نبود.

نکته دیگر اینکه این بازی قرار بود در حضور VAR برگزار شود اما همکاری لازم گویا از طرف باشگاه فولاد صورت نگرفت تا این بازی بدون کمک داور ویدئویی باشد.

همچنین پیش از این بازی اعلام شد کمیته انضباطی جلوی بازی گوستاوو بلانکو را گرفته اما استقلال نام آرمین سهرابیان را با این دلیل که او مصدوم شده، از لیست خود خارج کرد تا مهاجم آرژانتینی اش مجوز بازی پیدا کند. هر چند که بلانکو در ترکیب اصلی قرار نگرفت.

با این حال، ترکیب استقلال به این صورت بود که جواد نکونام، برای اولین بار سامان فلاح، دیدیر اندونگ و گائل کاکوتا را در ترکیب اصلی قرار داد و  آرش رضاوند بعد از ۴۷۰ روز از ترکیب ثابت خارج شد تا مهره بی جانشین جواد از روی نیمکت بازی را تماشا می‌کند.

در نیمه اول بازی، مالکیت توپ از آن استقلال بود ولی تیم میزبان اجازه نداد شاگردان جواد نکونام کاری از پیش ببرند تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.

با شروع نیمه دوم، سرمربی استقلال، بلانکو را جایگزین رمضانی کرد تا خط حمله اش را تقویت کند. در ادامه هم آرش رضاوند و ابوالفضل جلالی به جای کاکوتا و میلاد زکی پور به میدان آمدند اما این استقلال خوزستان بود که در دقیقه ۸۰ روی ضربه ایستگاهی زیبای تیوی بیفونا به گل رسید تا از حریف خود پیش بیفتد. در ادامه استقلال هر چه تلاش کرد نتوانست به گل برسد تا این بازی با نتیجه ۱-۰ به سود استقلال خوزستان به پایان برسد و شاگردان نکونام، اولین شکست فصل شان را تجربه کنند.

نکته ای که درباره تیم تحت هدایت نکونام باید به آن اشاره کرد این بود که حضور کاکوتا و اندونگ هم نتوانست به بهبود وضعیت فنی این تیم کمک کند و خط هافبک استقلال، فاقد خلاقیت لازم بود. بازیکنی مانند اندونگ بیشتر خطا می کرد و کاکوتا هم در اندازه های نام خود ظاهر نشد‌.

اتفاق حاشیه ای که در طول این بازی متاسفانه رخ داد، پرتاب سنگ و بطری از سوی تماشاگران بود و حتی حضور یک جیمی جامپ در زمین باعث وقفه در بازی شد و باعث شد نیمه دوم این بازی حدود ۱۴ دقیقه وقت اضافه داشته باشد.

در هر صورت، این نتیجه باعث شد فریادهای حیا کن، رها کن علیه نکونام شنیده شود. هر چند که معلوم نبود واقعا از کدام سمت سکوها بود ولی باید دید نکونام چگونه در هفته های بعد کارش را در استقلال پیش می برد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپادها در آسمان لهستان؛ سازمان ملل خواستار خویشتنداری شد
ردیابی و نظارت چین بر کشتی‌های جنگی آمریکا و انگلیس
ایران هیچ‌گاه تقاضای دریافت سامانه «اس-400» از روسیه نداشته است
آغاز رسمی ثبت‌نام برای انتخابات مهم شوراهای تهران
قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم
بازپس‌گیری زمین‌های کلان در تهران؛ قوه قضاییه وارد عمل شد
تصمیم‌گیری درباره مکانیسم ماشه در شورای امنیت انجام خواهد شد
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز، جمعه 21 شهریور
بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس در محکومیت اسرائیل
نشست دوحه؛ ضرورت اتحاد عملی در برابر تجاوزگری
تصادف کامیون مرگ در کارناتاکای هند
احتمال برگزاری جلسه‌ای جدید با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
بیانیه نیویورک مسیری غیرقابل بازگشت به سوی صلح در خاورمیانه
خیبر خرم آباد صدرنشین باقی ماند
FATF در آستانه تغییر؟ هشدار درباره مانع‌تراشی داخلی در پرونده ایران
رزمایش مشترک روسیه و بلاروس/واکنش لهستان به نقض حریم هوایی
پدری که قاتل چارلی کرک را لو داد از جایزه میلیونی صرف نظر کرد
رازهای قطعه هنرمندان در روز ملی سینما
خلیل الحیه زنده است؛ حماس شایعات را تکذیب کرد
«بی‌طرفی»؛ خط قرمز اخلاق در برابر نسل‌کشی فلسطین
تصمیم نهایی درباره NPT؛ کلید حل معما در دست حاکمیت است
جنایت تازه اسرائیل از نگاه حماس: قانون بین‌الملل زیر پا له شد
اسرائیل تهدید امنیتی اول منطقه است نه ایران
پزشکیان به اجلاس اضطراری سران کشورهای اسلامی می رود
سپاهان (1) - گل‌گهر (1) | بازی جنجالی با تهدید داوران + فیلم درگیری
امپراتوری خون و دلار؛ ثروت ثابتی چگونه ساخته شد؟
تعیین تکلیف 98 درصد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده تهران در جنگ
عکس های منتخب حیات وحش هفته
64756 شهید در سکوت جهانی؛ غزه هنوز زیر آوار است
تغییر جنجالی در NBA در مورد شوت‌های راه دور ثانیه پایانی
یوزهای ایرانی زیر ذره‌بین دوربین‌های دید در شب!
استقلال0-1 استقلال خوزستان | اولین پیروزی خوزستانی‌ها در مقابل تیم پرستاره پایتخت
ناوگان شکست حصر غزه به تونس رسید
رأی‌گیری مجمع عمومی سازمان ملل برای برپایی کشور فلسطین
جوان 20 ساله قربانی دعوای خیابانی در رباط کریم شد
خوراکی‌های سالمی که مخفیانه چاقتان می‌کنند
هشدار گوترش درباره حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
ترامپ: صبرم از دست پوتین لبریز شده!
یک‌ طرفه شدن مقطعی محور هراز در مسیر شمال به جنوب
سفر جنجالی وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو
هزینه ساخت مسکن به سقف رسید؛ هر متر 30 میلیون تومان!
سیل در اندونزی؛ 19 کشته و ده‌ها مفقود
تصمیم جنجالی هلند علیه رژیم صهیونیستی
تراکتور 4-1 آلومینیوم| هت‌تریک دروژدک و پیروزی پرگل تراکتور برابر آلومینیوم +خلاصه
آیا ترامپ سکته کرده است؟ نشانه‌ای جدید همه را شوکه کرد!
کرملین خبر از توقف مذاکرات روسیه و اوکراین داد
مرگ مرد 55 ساله در سقوط از ارتفاعات بند نادری
27 سال زندان برای رئیس‌جمهور سابق برزیل
رکود بی‌سابقه در بازار طلا؛ کاهش قیمت و تقاضا ادامه دارد
زمان قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتبال زیر 23 سال آسیا مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی