×
بین الملل
شناسه خبر : 186290
تاریخ انتشار :

واکنش رسانه‌های جهان به حمله حزب‌الله در پاسخ به ترور فؤاد شکر

فاز اول حمله حزب الله لبنان به سرزمین‌های اشغالی و در پاسخ به ترور فواد شکر فرمانده ارشد این گروه در رسانه‌های جهان بازتاب یافت و مورد تحلیل قرار گرفت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: حزب‌الله لبنان در مرحله اول عملیات پاسخ  به ترور فواد شکر با شلیک ۳۲۰ راکت کاتیوشا و پهپاد سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد. این حمله در رسانه های جهان بازتاب ویژه یافت. رویترز با اشاره به اینکه حزب الله صدها موشک به سمت شمال اسرائیل پرتاب کرد، نوشت: حمله به‌دنبال ترور فرمانده حزب الله در بیروت صورت گرفت. اسرائیل می‌گوید حملات پیشگیرانه در لبنان حمله بزرگ‌تر را متوقف کرد.

اکسیوس به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد که پیش از حمله موشکی و پهپادی بزرگ حزب الله به اسرائیل، حمله پیشگیرانه‌ای را علیه اهداف حزب الله در لبنان انجام داده است. مقامات اسرائیلی و آمریکایی گفتند، در ۴۸ ساعت گذشته، ایالات متحده و اسرائیل اطلاعاتی به‌دست آوردند که نشان می‌داد حزب الله در حال آماده‌شدن برای حمله فوری خود است.

نیویورک تایمز در تحلیل خود از این عملیات مدعی شد: در عرض چند ساعت پس از حملات، هر دو طرف نشان دادند که در حال کاهش تنش هستند. حزب‌الله گفت که عملیات نظامی‌اش «برای امروز به پایان رسیده است». اسرائیل فرودگاه بین‌المللی بن گوریون در نزدیکی تل‌آویو را پس از یک تعطیلی کوتاه بازگشایی کرد، به این نشانه که مقامات معتقدند حملات مهار خواهد شد.

فرانس ۲۴ از شکلیک صدها موشک و پهپاد از سوی حزب‌الله به سمت اسرائیل خبر داد و به نقل از ارتش اسرائیل مدعی شد که پس از ارزیابی این که گروه لبنانی در حال آماده‌شدن برای شلیک یک رگبار دیگر است، حمله دوم و بسیار بزرگ‌تر حزب الله را با حملات پیشگیرانه خنثی کرد. این مبادلات سنگین باعث ترس از تشدید تنش در منطقه شد زیرا مذاکرات در قاهره برای توافق آتش‌بس غزه هیچ نشانه‌ای از پیشرفت را نشان نداد.

آسوشیتدپرس هم در تحلیل آتش رد و بدل شده میان اسرائیل و حزب الله نوشت: به نظر نمی‌رسد که این تبادل آتش سنگین، آتش جنگی را برانگیخته باشد که مدت‌ها از آن می‌ترسیدند، اما وضعیت همچنان متشنج است. در همین حال، مصر روز یکشنبه میزبان مذاکرات در سطح بالا با هدف میانجی‌گری برای آتش‌بس در جنگ ۱۰ ماهه اسرائیل و حماس در غزه است که دیپلمات‌ها امیدوارند تنش‌های منطقه‌ای را کاهش دهد.

سی‌بی‌اس نیوز به استناد ادعاهای اسرائیل نوشت: تل آویو بامداد یکشنبه یک سری حملات هوایی شدید را در جنوب لبنان انجام داد که به‌عنوان اقدامی پیشگیرانه علیه گروه حزب الله توصیف شد و تهدید کرد که جنگ گسترده‌تری در سطح منطقه ایجاد می‌کند که می‌تواند تلاش‌ها برای ایجاد آتش‌بس در غزه را خنثی کند.

بی‌بی‌سی هم در گزارش خود به ادعای ارتش رژیم صهیونیستی استناد و اعلام کرد که حدود ۱۰۰ جت جنگنده صبح روز یکشنبه «هزاران» پرتابگر موشک را در اقدامی «دفاع از خود» منهدم کردند. وزارت بهداشت لبنان گزارش داد که سه نفر کشته شده‌اند. حزب الله بعداً گفت که صدها راکت به سمت شمال اسرائیل شلیک کرده است و آن را "مرحله اول" حمله چند مرحله‌ای در انتقام از کشته‌شدن یک فرمانده ارشد خواند. هیچ تلفات جانی در اسرائیل گزارش نشده است.

تایمز اسرائیل هم مدعی شد: اسرائیل تدارکات حزب الله را برای انجام پرتاب علیه شمال و مرکز اسرائیل شناسایی کرد و حدود ۱۰۰جت جنگنده نیروی هوایی اسرائیل  به‌صورت پیشگیرانه برای از‌ بین‌ بردن تهدیدات به اهداف حمله کردند.

اسرائیل‌هیوم هم در ادعای مشابهی نوشت: اواخر شنبه شب، ارتش اسرائیل پس از شناسایی تدارکات حزب‌الله برای حمله موشکی و موشکی قابل توجه به اسرائیل، حملات پیشگیرانه‌ای را علیه اهداف موردنظر در لبنان انجام داد. یک منبع اطلاعاتی غربی فاش کرد که این حملات اولیه به هدف برخورد با پرتابگرهای موشک‌های دوربرد به جهت حمله به تل‌آویو در ساعت ۵ صبح بودند.

موضع گیری هاآرتص هم بر مبنای ادعاهای ارتش اسرائیل بود و اعلام کرد هیچ پایگاه نظامی مورد اصابت قرار نگرفته و هیچ موشکی در مرکز اسرائیل فرود نیامده است.

الجزیره به نقل از حزب الله اعلام کرد که این گروه  اهداف نظامی خاصی را مورد اصابت قرار داده است. در این حمله بیش از ۳۲۰ راکت و پهپاد شلیک کرده است و در مقابل اسرائیل ۵۰ نقطه را در جنوب لبنان بمباران کرد که  بزرگترین درگیری حزب الله و اسرائیل از زمان آغاز جنگ محسوب می‌شود.

العربیه با استناد به اعلام حزب الله ادعای ارتش اسرائیل مبنی بر خنثی‌سازی حملات را تکذیب کرد و نوشت: در همین حال یک منبع نزدیک به حزب الله اعلام کرد، که این گروه عملیاتی گمراه‌کننده را علیه اسرائیل انجام داده و در سایه آن یک هدف مهم در عمق خاک اسرائیل را مورد هجوم قرار داد.

الشرق الأوسط هم نوشت: نتانیاهو اعلام کرد هر کاری که بتواند امنیت را در منطقه شمال بازگرداند را انجام خواهیم داد. در این راستا ارتش اسرائیل اعلام کرده است که حمله پیشگیرانه را در عمق لبنان به منظور  جلوگیری از  یک حمله گسترده توسط حزب‌الله انجام داده است.

المیادین براساس اطلاعات موثق تأیید می‌کند که پاسخ حزب الله به ترور فرمانده ارشد نظامی فؤاد شکر «با بالاترین درجه دقت و موفقیت انجام شد» به شکلی که هشدار گسترده اسرائیل مانع از «رسیدن هیچ موشک یا پهپادی به هدفش نشد.»

یوسی یِهوشوَع خبرنگار وای نت هم گزارش داد: به گفته ارتش اسرائیل، تا کنون تنها حدود چند صد راکت بوده است که حزب الله قصد پرتاب آن را داشته است و نه هزاران راکت که گزارش شده است. در این میان، قارچ دودی قابل توجهی از حملات به انبارهای مهمات مشاهده نشده است .دستورات فرماندهی جبهه داخلی ابلاغ شده است.رئیس ستاد ارتش آمریکا امشب وارد اسرائیل می‌شود.

خدشوت۱۲ گفت: رهبر ایران (آیت‌الله) علی خامنه‌ای: "جنگ با دشمن لزوماً به معنای داشتن تفنگ نیست، یعنی درست فکر کردن، درست صحبت کردن، درست تشخیص دادن و دقیق ضربه زدن."

 

 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عملیات یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی +فیلم
زمین زیر پا ناآرام است؛ احتمال وقوع زلزله 7 ریشتری جدی است!
مرگی در سایه انفجار؛ زن مرموز در سالونیک چه می‌خواست؟
برق مشترکان پُرمصرف در تهران، از امروز قطع می‌شود!
کلید اولیه کنکور 1404 کی منتشر می شود؟
نورنما | توقیف خودرو و ضبط گواهینامه راننده متخلف در تبریز
رصد میدانی نشان از تخلف گسترده در اجرای طرح کالابرگ دارد! +فیلم
واژگونی جرثقیل 40 تنی در دل شب
قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1404 / ثبات قیمت شکست
بانک رفاه کارگران اعلام کرد؛ جزییات ارائه کارت‌های رفاهی تا 300 میلیون تومان به کارگران
اصلاحات بزرگ در نظام آموزش؛ آیین‌نامه جدید رتبه‌بندی در راه است؛
دختر ایرانی خوش درخشید. با کسب 2 مدال جهانی در وزنه برداری
آموزش و پرورش نیرو می‌گیرد؛ ثبت‌نام آزمون استخدامی بزودی!
ویدیو تکان دهنده جدید از شدت انفجار در بندر شهید رجایی
معاینه‌فنی موتورسیکلت‌ در تمامی مراکز شهر تهران امکان‌پذیر شد
ساحلی بازان ایران امروز برای شکار پاراگوئه به میدان می‌روند
افشای بیماری صعب العلاج بیل گیتس از سوی دخترش
جزئیات پر دردسر/مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟
صندوق بازنشستگی از ارائه تسهیلات رفاهی جدید به بازنشستگان خبر داد
تغییر ساعت کاری ادارات قطعی شد+ فیلم
عکس عجیب ترامپ در لباس پاپ
آتش در میانه جنگ و جشن
فرصت دوباره ایران‌خودرو برای وکالتی‌ها؛ پیش‌فروش با تحویل پاییز 1404+جزییات و لینک ثبت نام
مذاکرات از «سه» گذشت و بازی شروع شد!
عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی در عملیات غافلگیرانه پلیس به دام افتادند
تعویق مذاکرات، بازی را متوقف نکرد؛ سناریوی جدید دیپلماسی در راه است؟
آغاز بازی مار و پله از سوی آمریکا
ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس+ فیلم
انفجار بودجه‌های نظامی؛ جهان در آستانه جنگی خاموش؟
برنامه مسابقات امروز 13 اردیبهشت + پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
نورنما | حمام شترها در آب های خلیج فارس
تهران بارانی می شود
تراکتور قهرمان لیگ برترفوتبال ایران شد | تبریزی ها جشن خیابانی برپا کردند
صحبت‌های علیرضا بیرانوند بعد از قهرمانی«پسر خوبی برای مادرم و شوهر خوبی برای همسرم نبودم»
ملوان 3-3 ذوب‌آهن | بازگشت دراماتیک ملوان در انزلی + خلاصه بازی
واکنش بیرانوند به فحاشی هوادارن در شب پر گل بازی تراکتور - شمس آذر+فیلم
نتیجه نهایی بازی: سپاهان 1-2 گلگهر | شکست سپاهان در خانه؛ سهمیه آسیایی سپاهان به خطر افتاد
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز جمعه 12 اردیبهشت
جنون مرگ در خیابان ناسیونال؛ قتل‌عام خانوادگی با کلاشینکف در کرمانشاه
پدر در جست‌وجوی نشانه‌ای از فرزندش بعد از انفجار بندر شهید رجایی
چرایی تغییر رنگ اقیانوس‌ها از آبی به بنفش؟
بدون تعارف با خلبان اطفای حریق بندر شهید رجایی+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش‌سوزی گسترده در شمال فلسطین اشغالی +فیلم
طوفان و رعدوبرق ایلام را فراگرفت+ فیلم
ستارگان سینما به «یزدان» می آیند
زن جوان در دام زورگیران موتورسوار مقابل مترو شهید محلاتی+فیلم
تی تی ها خیلی زود قهرمانی را جشن گرفتند| تراکتور 4 - 0 شمس آذر
نتیجه نهایی بازی استقلال(5) - آلومینیوم (1) | لبخندغرور آمیز جباری برای تیمش + خلاصه بازی
گزارش تصویری | راهپمایی و اعتراضات کارگران در روز جهانی کارگر در نقاط مختلف جهان
X
آگهی تبلیغاتی