×
سیاسی
شناسه خبر : 185740
تاریخ انتشار :

ایران: آمریکا اسناد دخالت ایران در انتخاباتش را رو کند

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک اعلام کرد ایران هیچ هدف و انگیزه‌ای برای دخالت در انتخابات آمریکا ندارد. اگر دولت آمریکا در این ادعا صادق باشد، اسناد خود را در اختیار ما قرار دهد تا پاسخ ما را دریافت کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک در پاسخ به رسانه‌های آمریکایی درباره بیانیه مشترک نهادهای اطلاعاتی و سایبری راجع به دخالت کشورمان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با تاکید بر اینکه «چنین ادعاهایی بی‌اساس و فاقد هرگونه وجاهت است» اعلام کرد: همانطور که قبلا هم اعلام کرده‌ایم ایران هیچ هدف و انگیزه‌ای برای دخالت در انتخابات آمریکا ندارد. اگر دولت آمریکا در این ادعا صادق باشد، اسناد خود را در اختیار ما قرار دهد تا پاسخ ما را دریافت کنند.

 سرویس‌های اطلاعاتی ایالات متحده در بیانیه‌ای بدون ارائه شواهد مدعی شدند که اطمینان دارند ایران مسئول هک ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه و رئیس‌جمهور پیشین آمریکا است و گفتند این نفوذ سایبری را بخشی از تلاش گسترده‌تر تهران برای مداخله در سیاست آمریکا و به‌طور بالقوه شکل دادن به نتیجه انتخابات می‌دانند.

این، برای اولین باری است که دولت ایالات متحده با ارزیابی اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) و دیگر آژانس‌های اطلاعاتی، هک‌هایی را که خطر دخالت خارجی در انتخابات را دوباره افزایش داده است، مقصر می‌داند و ادعا می‌کند که چگونه ایران، علاوه بر دشمنان پیچیده‌تری مانند روسیه و چین، همچنان نگرانی اصلی باقی مانده است.

این مقامات علاوه بر حمله به کارزار ترامپ ادعا می‌کنند که ایران تلاش کرده است تا ستاد انتخاباتی کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات در انتخابات نوامبر آمریکا را نیز  هک کند.

مقامات فدرال مدعی‌اند که هک و فعالیت‌های مشابه به منظور ایجاد اختلاف، سوءاستفاده از شکاف در جامعه آمریکا و احتمالا تأثیرگذاری بر نتیجه انتخاباتی است که ایران آن را به‌ویژه از نظر پیامدی که می‌تواند بر منافع امنیت ملی‌اش داشته باشد، تأثیرگذار می‌داند.

اف‌بی‌آی، دفتر مدیر اطلاعات ملی و امنیت سایبری و آژانس امنیت زیرساخت در بیانیه مشترک خود مدعی شدند: ما شاهد فعالیت‌های تهاجمی فزاینده ایران در این دوره از انتخابات بوده‌ایم که به‌ویژه، عملیات‌های نفوذی که عموم مردم آمریکا را هدف قرار می‌دهد و عملیات سایبری که کارزارهای انتخابات ریاست‌جمهوری را هدف می‌گیرند، در برمی‌گیرد.

ایالات متحده تاکنون جزئیاتی را که نشان می‌دهد چگونه به این نتیجه رسیده که ایران مسئول هک است، ارائه نداده و همچنین ماهیت اطلاعاتی را که ممکن است از کارزار ترامپ به سرقت رفته باشد، مشخص نکرده است.

اما در این بیانیه ادعا شده است که جامعه اطلاعاتی ایالات متحده اطمینان دارد ایرانی‌ها از طریق مهندسی اجتماعی و تلاش‌های دیگر به دنبال دست یافتن به افرادی بوده‌اند که به ستادهای انتخاباتی هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه دسترسی مستقیم دارند.

همچنین در این بیانیه ادعا شده است که تلاش‌ها این چنینی برای تاثیر بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چیز جدید نیست و ایران و روسیه پیش از این هم از تاکتیک‌های مشابه برای دخالت در انتخابات در دوره‌ای گذشته استفاده کرده بودند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یمن در اقدامی کم سابقه آسمان اسرائیل را بست!
غیر حضوری شدن مدارس 14 شهرستان به علت گرد و غبار
ترمز خودروهای وارداتی با عوارض 2.4 برابری کشیده شد
سوپرگل آنتونی به اسپانیول در دقیقه 90+فیلم
پاسخ معنادار وزیر دفاع به تهدیدات واشنگتن؛ همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف مشروع است
رونمایی از موشک قاسم بصیر، کابوس سامانه تاد + فیلم
سایپا در جاده ایران خودرو!
گزارش تصویری | فاجعه انسانی در غزه
اسراییل بار دیگر ایران را تهدید کرد؛ نتانیاهو: ایران مسئول حملات حوثی ها است
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ خسارت 200 هزار میلیاردی به خودروها
نورنما | هنرمندان شیرازی،تیشه نزدند بر ریشه اش دمیدند روحی نو در پیکرش
سی‌وچهارمین قهرمانی بایرن؛ هری کین بالاخره جام گرفت!
فرانسه علیه برنامه موشکی ایران
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
پایان فرار یک متهم در اشکنان
طوفان در کمین پایتخت؛ هشدار هلال احمر برای تهران، قم و البرز
پادکست | مادرانه ها؛ نقش محوری مادر در شکل گیری شخصیت
نیش زنبورها به قلب شیاطین سرخ/ منچستر یونایتد 3-4 برنتفورد+ خلاصه بازی
آغاز برخورد با مقصران انفجار بندر شهید رجایی؛ دو مدیر خاطی بازداشت شدند
نقد فواد ایزدی نسبت به پیام صلح رییس ستاد کل نیروهای مسلح!
ترامپِ مدعی ضدجنگ با بودجه جنگی؛ آیا پنتاگون کاخ سفید را بلعیده است؟
پشت پرده شایعه تغییر فرمانده کل سپاه
کمدی «صددام»، نامی پرحاشیه را دوباره به پرده سینما آورد
فرصت طلایی برای دریافت وام بدون تشریفات اداری؛ فقط تا پایان تیرماه
الاهلی عربستان، رکورد سالها قبل استقلال را تکرار کرد
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
سایپا در جاده ایران خودرو!
جزییات نحوه پاک شدن نمره منفی رانندگان متخلف+ فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (24)«اسفراین»
سهام‌داران عدالت، فریب نخورید!
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
جزییات نحوه تغییر تاریخ تولد
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
X
آگهی تبلیغاتی