×
سیاسی
شناسه خبر : 185607
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/05/29 ساعت 08:56

*جواد هروی

اکنون زمان چالش نیست

نگرش‌هایی که آقای دکتر پزشکیان در دولت خود و در چینش وزرا لحاظ کرده است، شاید به زبان بی زبانی نگاه و خط مشی فکری دولت او هم هست.

نورنیوز-گروه سیاسی: او سعی کرده با طرح دولت وفاق ملی به ظاهر گروه های مختلف و جریان های سیاسی را وارد گود قدرت کند و عملا باشگاه قدرت را به سوی جریانات اصولگرا، اصلاح طلب و اعتدالی بار کند اما واقع قضیه این است که این وفاق ملی تا الان نتوانسته توقعات اجتماعی را برآورده کند.

توقعات اجتماعی از جنس جریانات سیاسی نیست. توقعات اجتماعی شامل بحث زنان، جوانان، اقلیت‌ها و بحث‌هایی است که بتواند انتظارات جامعه را برآورده کند لذا آنچه وجود دارد این است که شاید تصویر آقای پزشکیان بر آن است که بتواند به جای اینکه به سمت وفاق ملی برود به سمت مرتفع کردن توقعات اجتماعی گام بردارد و به همین خاطر هم هست که تلاش کرده با شناختی که از افراد پیرامون خود دارد افرادی را برگزیند که در راستای آن اهدافی که مد نظر دارد حرکت کند مثلا در بحث وزارت کشور همه می دانند که این وزارتخانه یکی از جامع ترین دستگاه های سیاسی کشور است که عملا بر حاکمیت استانها مستقیما نظارت دارد و این وزارت کشور است که امورات کشور را اداره می کند لذا کسانی که در اداره کشور در این وزارتخانه حضور دارند می توانند نمایندگان عالی دولت و قدرت در استان‌ها باشند پس طبیعتا این وزارتخانه و وزیر کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

آقای مومنی به عنوان شخصیتی که نظامی است از سوی رئیس جمهور انتخاب شده که البته نگارنده معتقد است وی بیشتر از اینکه در فضای نظامی باشد، بیشتر یک پلیس نیروی انتظامی است.

شاید تصور آقای پزشکیان این است که بتواند با انتخاب او و نحوه نگاه ایشان به مباحث اجتماعی بتواند جلوی برخی رخداد های اجتماعی را بگیرند، از جمله در تنش های اجتماعی که بحث حجاب در جامعه به وجود آورده یا مباحثی که چالش های موضوع اجتماعی را بتواند مرتفع کند.

حال اینکه این دولت و کابینه توان این را دارد که بتواند این چالش ها را مرتفع کند، باید مهلت داد. نکته اینکه خود آقای پزشکیان گفته که باید اجازه داد دولت کار کند و بعد در مورد اعضای آن نقد کرد.

یکی از وزرایی که آقای پزشکیان به مجلس معرفی کرده آقای نوری قزلجه در جهاد کشاورزی است همه می‌دانیم امروز یکی از مهمترین مطالبی که مطرح می شود مباحث مرغ و خوراک دام و طیور و بحث سفره مردم است که در این وزارتخانه پیگیری می شود.

آقای قزلجه خبره این کار است و نگاهی که در این دولت مطرح شده نگاهی مبتنی بر شناختی است که آقای پزشکیان بر اساس تجربه خود دارد اما ارزیابی این دولت واقعا امکان پذیر نیست لذا بر همین اساس بسیاری از احزاب دولت را در آستانه آغاز کار دولت را به چالش کشیدند در حالی که اکنون زمان چالش کشیدن نیست و باید فرصتی که رئیس جمهور داد تا در مقام عمل دیده شود که این وزرا کارآمدی لازم برای رفع چالش های کشور دارند یا خیر.


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
توافق سرمربی پرسپولیس با جذب بازیکن خارجی برای خط حمله
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است
بیانیه بی‌سابقه 27 کشور غربی درباره بحران انسانی در غزه
میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهران روز اربعین تعطیل است
طارمی مشتریان جدیدی از قطر، امارات و فرانسه پیدا کرد
کاظمی خبر داد؛ جذب بیش از 2800 استعداد برتر در دانشگاه فرهنگیان
اژه‌ای: برای فردی که لغزش کرده فضای توبه فراهم کنیم/نسبت به مقامات باید صیانت بیشتری داشت
عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم
آغاز پیش فروش بلیت قطار شهریورماه از فردا + جزئیات
نام اسرائیل در آستانه ورود به فهرست هشدار خشونت جنسی سازمان ملل
مشاورانتان را عوض کنید
حمله تروریستی خونین در بلوچستان پاکستان
بحران در درون تل‌آویو؛ نزاع بر سر انتصابات ارتش
حقارت زنجیره‌ای اروپا در مواجهه با آمریکا و چین
کاهش نگران کننده ذخایر سدهای تهران
عربستان ارسال سلاح به اسرائیل را تکذیب کرد
2 خط از متروی تهران روز اربعین رایگان شد
«مسیر ترامپ»، نام دیگر کریدور زنگه‌زور
هیأتی از نیروهای دموکراتیک سوریه برای مذاکره با دولت موقت به دمشق رفت
X
آگهی تبلیغاتی