×
ورزشی
شناسه خبر : 185565
تاریخ انتشار :

ابهامات و حاشیه‌های در حال بیشتر شدن است

چرا فدراسیون فوتبال رای پرونده بیرانوند را صادر نمی‌کند؟

پرونده جدایی علیرضا بیرانوند از پرسپولیس، به یکی از سوژه‌‌‌های عجیب فوتبال ایران تبدیل شده و اعلام نشدن حکم توسط کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال هم بر ابهامات این ماجرا افزوده است.

نورنیوز – گروه ورزشی: سی ام خرداد ماه گذشته بود که بیرانوند قراردادش را با پرسپولیس، به صورت یک‌طرفه فسخ کرد. این در حالی بود که این دروازه بان ملی پوش دو روز پیش از آن، تمام طلب فصل قبل خود را از این باشگاه دریافت کرده بود اما به دلیل اینکه اعلام شد مطالباتش از دو فصل پیش همچنان پابرجاست، قراردادش با سرخپوشان را فسخ کرده است. بیرانوند طبق بندی که در قراردادش داشت باید مطالبات خود را تا ۱۵ روز پس از اتمام مسابقات لیگ دریافت می‌کرد و براساس همین بند نیز قراردادش را فسخ کرد.

بیرانوند سال گذشته نیز قراردادش را با پرسپولیس فسخ و با استقلال مذاکره کرده بود اما در نهایت در پرسپولیس ماندنی شد اما این بار دیگر او به جمع سرخپوشان پایتخت بازنگشت و راهی تراکتور شد تا فوتبالش را در تبریز ادامه دهد.

در این میان هم باشگاه پرسپولیس از این بازیکن شکایت کرد ولی با اینکه 59 روز از فسخ بیرانوند می گذرد اما کمیته تعیین وضعیت رای نهایی خود درباره این پرونده را اعلام نکرده و این موضوع باعث شده تا روز به روز بر حواشی افزوده شود.

یکی از این حواشی مربوط به اظهار نظر محمدرضا زنوزی مطلق، مالک تراکتور بود که در واکنش به شایعه خبر محرومیت چهار ماهه بیرانوند، به انتقاد از فدراسیون پرداخت و اعلام کرد در صورتی که این خبر درست باشد، دست به افشاگری خواهد زد!

این در حالی است که فایلی صوتی از خود بیرانوند هم منتشر شده که سر و صدای زیادی به راه انداخت. او در این فایل ادعا می‌کرد فصل گذشته همراه با سایر بازیکنان تیم پرسپولیس، مبلغ سه میلیارد تومان در پنج بازی پایانی لیگ، به عنوان پاداش، خارج از قرارداد دریافت کرده است و مدیران پرسپولیس سقف قرارداد را دور زده‌اند که این کار تخلف آشکار محسوب می‌شود و فدراسیون فوتبال باید آن را پیگیری کند.

حالا هم خبر رسیده که کمیته تعیین وضعیت، رای خود را صادر کرده ولی از گوشه و کنار، فشارهایی به فدراسیون وارد می شود که فعلا رای را صادر نکنند یا رای را تغییر دهند. موضوعی که اگر واقعیت داشته باشد، دخالت در استقلال فدراسیون فوتبال خواهد بود و ممکن است حتی پای فیفا نیز به این ماجرا باز شود.

در هر صورت، فدراسیون باید هر چه زودتر رای خود را درباره پرونده صادر کند. رایی که دو حالت بیشتر نخواهد داشت. یا رای به سود بیرانوند خواهد بود و او می تواند به بازی اش در تراکتور به راحتی ادامه دهد و یا در رای دیگر، او محروم و جریمه خواهد شد و باشگاه پرسپولیس احقاق حق خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یمن در اقدامی کم سابقه آسمان اسرائیل را بست!
غیر حضوری شدن مدارس 14 شهرستان به علت گرد و غبار
ترمز خودروهای وارداتی با عوارض 2.4 برابری کشیده شد
سوپرگل آنتونی به اسپانیول در دقیقه 90+فیلم
پاسخ معنادار وزیر دفاع به تهدیدات واشنگتن؛ همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف مشروع است
رونمایی از موشک قاسم بصیر، کابوس سامانه تاد + فیلم
سایپا در جاده ایران خودرو!
گزارش تصویری | فاجعه انسانی در غزه
اسراییل بار دیگر ایران را تهدید کرد؛ نتانیاهو: ایران مسئول حملات حوثی ها است
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ خسارت 200 هزار میلیاردی به خودروها
نورنما | هنرمندان شیرازی،تیشه نزدند بر ریشه اش دمیدند روحی نو در پیکرش
سی‌وچهارمین قهرمانی بایرن؛ هری کین بالاخره جام گرفت!
فرانسه علیه برنامه موشکی ایران
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
پایان فرار یک متهم در اشکنان
طوفان در کمین پایتخت؛ هشدار هلال احمر برای تهران، قم و البرز
پادکست | مادرانه ها؛ نقش محوری مادر در شکل گیری شخصیت
نیش زنبورها به قلب شیاطین سرخ/ منچستر یونایتد 3-4 برنتفورد+ خلاصه بازی
آغاز برخورد با مقصران انفجار بندر شهید رجایی؛ دو مدیر خاطی بازداشت شدند
نقد فواد ایزدی نسبت به پیام صلح رییس ستاد کل نیروهای مسلح!
ترامپِ مدعی ضدجنگ با بودجه جنگی؛ آیا پنتاگون کاخ سفید را بلعیده است؟
پشت پرده شایعه تغییر فرمانده کل سپاه
کمدی «صددام»، نامی پرحاشیه را دوباره به پرده سینما آورد
فرصت طلایی برای دریافت وام بدون تشریفات اداری؛ فقط تا پایان تیرماه
الاهلی عربستان، رکورد سالها قبل استقلال را تکرار کرد
آتش‌سوزی شدید در شهرک صنعتی قم
سایپا در جاده ایران خودرو!
جزییات نحوه پاک شدن نمره منفی رانندگان متخلف+ فیلم
سیلی به رئیس اپوزیسیون ترکیه+ فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (24)«اسفراین»
سهام‌داران عدالت، فریب نخورید!
واقعیت شب پر حادثه البرز چه بود؟
هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
آغاز فروش فوری وانت محبوب ایرانی‌ها
هشدار طوفان در تهران؛ آماده‌باش برای کاهش دما
داروهای ممنوعه در حج اعلام شد؛هشدار جدی سازمان حج!
قیمت ارزهای خارجی امروز 14 اردیبهشت 1404 +جدول قیمتها
از کنکور سخت‌تر،‌ سهمیه‌هاست!
ویدئویی از سکوی زباله فردیس کرج که دیشب آتش گرفت
انصار الله: حمله به بن گوریون با موشک هایپرسونیک انجام شد +فیلم
سقوط آرام طلا پس از صعود تاریخی؛ اصلاح قیمت کامل شد؟ + عکس
جزییات نحوه تغییر تاریخ تولد
کارگران، قهرمانان بی‌صدای اقتصاد ایران
«قاتل بی‌رحم» اینستاگرامی دستگیر شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 + جدول
جهش میلیونی قیمت خودرو؛ بازار در تب دلار سوخت + جدول قیمتها
نورنما | تصاویر شوکه کننده از درگیری دو راننده خشمگین
طوفان خاک در جنوب؛ کلاس‌های نوبت عصر غیرحضوری شد
بارش‌های نجات‌بخش در حوضه ارومیه؛ امید به احیا زنده شد
چرا هزینه خدمت سربازی باید بیشتر از ازدواج شود؟!
X
آگهی تبلیغاتی