×
فرهنگی
شناسه خبر : 185514
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/05/28 ساعت 11:12

آلن دلون درگذشت+ علت مرگ

آلن دلون ستاره سینمای فرانسه در سن 88 سالگی در خانه‌اش درگذشت. فرزندان «آلون دلون» مرگ این ستاره سینمایی را در منطقه دوچی به خبرگزاری فرانسه اعلام کرده‌اند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری، چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی، چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

دلون نخستین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

آلن+دلون

مرگ آلن دلون، بازیگر مشهور فرانسوی و یکی از نمادهای سینمای فرانسه، واکنش‌های بسیاری را در پی داشته است. دلون که به خاطر نقش‌های ماندگارش در سینما و همچنین شخصیت پیچیده و بحث‌برانگیزش شناخته می‌شد، پس از اعلام خبر درگذشتش بازتاب‌های متفاوتی در میان علاقه‌مندان، همکاران و منتقدان خود ایجاد کرده است.

بسیاری از طرفداران و همکاران او، از جمله بازیگران، کارگردانان و شخصیت‌های فرهنگی، به یاد او پیام‌های تسلیت فرستادند و از تأثیر عمیقی که بر سینمای جهان گذاشته بود، صحبت کردند. دلون با بازی در فیلم‌های کلاسیکی چون «سامورایی»، «یوزپلنگ» و «کسوف» خود را به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین ستارگان سینمای جهان معرفی کرد و به خاطر سبک بازی منحصر به فردش، از او به‌عنوان یکی از چهره‌های ماندگار سینما یاد می‌شود.

به گزارش ددلاین، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه یکی از چهره‌هایی مهمی بود که اولین واکنش‌ را به درگذشت ستاره سینمای فرانسه داشت و در صفحه خود در شبکه اجتماعی X نوشت: «آقای کلاین یا روکو، یوزپلنگ یا سامورایی، آلن دلون نقش‌های افسانه‌ای ایفا کرده و دنیا را رویایی ساخته و با چهره فراموش نشدنی خود زندگی ما را تکان داد. مالیخولیایی، محبوب، رازدار، او چیزی فراتر از یک ستاره بود: یک بنای تاریخی فرانسوی».

رشیده داتی، وزیر فرهنگ فرانسه نیز نوشت: «ما معتقدیم که او جاودانه بود... استعداد و کاریزمای او باعث شد در سنین جوانی مورد توجه هالیوود قرار گیرد، اما او فرانسه را انتخاب کرد».

 دیگر چهره‌های برجسته فرانسوی نیز به آل دلون ادای احترام کردند، چهره‌ای که در مجموعه‌ای از فیلم‌های کلاسیک فرانسوی در دوران حرفه‌ای بیش از نیم قرن حضور داشت.

جک لانگ، وزیر فرهنگ سابق فرانسه نیز دلون را «یک غول بازیگری، شگفت‌انگیز و شاهزاده سینما» نامید و نوشت: «او بسیار متواضع، محجوب، خوددار و در عین حال خجالتی بود. حتی اگر گهگاه به طرز وحشیانه‌ای اظهار نظر می‌کرد».

اریک سیوتی، از حزب جمهوری‌خواه فرانسه، نوشت: «فرانسه سوگوار چهره بزرگ و مقدسی است که در زندگی روزمره مردم فرانسه در طول نسل‌ها وجود داشته و ما را برای مدت طولانی به هیجان  آورد.»

فیلیپ لابرو نویسنده و کارگردان فرانسوی نیز در واکنش به درگذشت آلن دلون در 88 سالگی نوشت: «خداحافظ دوست. مجموعه ای فوق العاده از فیلم ها، شخصیتی باورنکردنی و جذاب. زیبایی برای توضیح تکامل استثنایی استعداد او کافی نیست. او بهترین ستاره بود. سامورایی».

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط رنه کلمنت کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی آلن دلون تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری چون آنتونیونی، ویسکونتی، ملویل و گدار همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
ترامپ و مکرون درباره پیامدهای به‌ رسمیت‌ شناختن کشور فلسطین گفت‌ وگو کردند
حماس ادعاهای ترامپ برای آتش‌بس را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
رئیس‌جمهور شیلی خواستار محاکمه نتانیاهو شد
رویای سال نو نتانیاهو: نابودی محور ایران!
تیراندازی مرگبار پلیس کبک به نوجوان 15 ساله
جامعه بی‌لنگر
ترامپ در برابر جهان امریکا را بی‌اعتبار کرد
زلنسکی: ایران هرگز طرف ما نخواهد بود
حمله پهپادی به ناوگان جهانی الصمود
اقتصاد و روایت‌های سیاسی
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
گروه 7: ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد
ترک جلسه هیأت آمریکا بعد از حمایت کلمبیا از فلسطین
گروسی: ایران توانایی بازسازی برنامه هسته‌ای خود را دارد
بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های عرب زبان
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 2 مهر+ وضعیت استان ها
هدف واقعی ‎آمریکا اخلال در فعالیت دیپلماتیک ایران در سازمان ملل است
صنعت قیر؛قربانی بانک مرکزی ومکانیسم حراج باز بورس کالا
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
X
آگهی تبلیغاتی