×
بین الملل
شناسه خبر : 185309
تاریخ انتشار : جمعه 1403/05/26 ساعت 07:18
آمریکا بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات در دریای سرخ کرد

آمریکا بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات در دریای سرخ کرد

لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل بار دیگر ایران را متهم به حمایت از حملات به کشتی ها در دریای سرخ کرد و بدون اشاره به دلایل اصلی دفاع گروههای مقاومت در منطقه گفت: «پیام ما به حوثی‌ها (انصارالله یمن) ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: لیندا توماس گرینفیلد سفیر و نماینده آمریکا در سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی به شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل گفت: «حوثی ها به بازداشت ناعادلانه پرسنل بشردوستانه و دیپلماتیک ادامه می دهند. ۱۳۰ کارمند یمنی، از تقریباً ۲۹ سازمان مختلف، در بازداشت هستند. حوثی‌ها این بازداشت‌شدگان را آزاد نکرده‌اند و در واقع، فقط حملات علیه بشردوستانه را تشدید کرده‌اند.»

سفیر آمریکا مدعی شد: «شورشیان حوثی به مقر دفتر حقوق بشر سازمان ملل در صنعا یورش بردند. این اقدام باید به شدت محکوم شود. هیچ توجیهی برای هدف قرار دادن کارکنان سازمان ملل و بازداشت افراد به دلیل انجام کارهای قانونی بشردوستانه و دیپلماتیک خود در این درگیری وجود ندارد. ما باید با یک صدا صحبت کنیم تا بازداشت سازمان ملل و سایر پرسنل توسط حوثی ها را محکوم کنیم و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها باشیم. »

نماینده آمریکا همچنین ادعا کرد: «حوثی ها در مقابل تلاش ها برای مبارزه با شیوع وبا در یمن ایستاده اند. محرومیت از مراقبت‌های اولیه پزشکی از اکتبر صدها نفر را کشته است. این یک تراژدی قابل پیشگیری بود. »

گرینفیلد همچنین مدعی شد: «همکاری بین دولت جمهوری یمن و سازمان‌های بین‌المللی در کارزار واکسیناسیون به شدت با انسداد حوثی‌ها و در برخی موارد، ممنوعیت کامل تلاش‌های واکسیناسیون منجر به افزایش فلج اطفال و سایر بیماری‌های قابل پیشگیری در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها شده است.»

سفیر آمریکا ادعا کرد: « پیام ما به حوثی‌ها ساده است: ایجاد مانع برای کمک‌ها و تلاش‌های بشردوستانه را متوقف کنید. آمریکا بار دیگر از همه اعضای شورا می‌خواهد که حملات تشدیدکننده حوثی‌ها در دریای سرخ، خلیج عدن و آبراه‌های اطراف را صریحاً محکوم کنند. این حملات علیرغم درخواست این شورا در قطعنامه ۲۷۲۲ از حوثی ها برای « توقف تمام این حملات» ادامه دارد.»

او همچنین در ادامه ادعاهایش افزود: « این اقدامات تشدید کننده تهدیدی جدی برای آزادی های کشتیرانی بین المللی و همچنین صلح و امنیت منطقه است و باعث افزایش قیمت ها و تاخیر در تحویل اقلام حیاتی بشردوستانه مانند غذا و دارو به یمنی ها شده است. ایران مستقیماً این حملات را ممکن کرده است.»

سفیر آمریکا مدعی شد: « استفاده حوثی‌ها از پهپاد ایرانی صمد-۳ در حمله ۱۹ ژوئیه به اسرائیل نمونه دیگری از تسلیحات ایران بود که امکان حملات تروریستی مرگبار را در منطقه فراهم کرد. حوثی ها در تلاش برای ایجاد هرج و مرج در یمن و خاورمیانه روابط خود را با سایر سازمان های تروریستی مورد حمایت ایران در منطقه گسترش داده اند.»

گرینفیلد ادعا کرد: «ما باید اقداماتی را برای محروم کردن آنها از تسلیحات و تدارکات، به ویژه کالای حیاتی دریافت شده از ایران که مدت هاست در اختیار دارند، انجام دهیم. ارسال این تسلیحات بر خلاف تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحدبراساس قطعنامه ۲۲۱۶ است. کشورهای عضوی که در مسیر پاسخگو ساختن حوثی ها و ایران قرار دارند، در تضعیف اعتبار قطعنامه های این شورا شریک هستند.»

سفیر آمریکا در عین حال بار دیگر با تکرار حمایت واشنگتن از تل آویو گفت: «آمریکا به حمایت از حق دفاع اسرائیل از خود در برابر این حملات بی‌سابقه ادامه خواهد داد. ما باید اقدامات حوثی‌ها را محکوم کنیم. ما باید همچنان از همه طرف ها بخواهیم که برای صلح تلاش کنند.»

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده اند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد


ایرنا
اخبار مرتبط
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دوشنبه 1403/01/13 ساعت 02:45
دریای سرخ چه اهمیتی برای تجارت جهانی دارد؟
دریای سرخ تنها مسیر به کانال سوئز است و برخی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان کالا‌های تجاری در اروپا را به تأمین‌کنندگان اصلی کالا‌ها در آسیا مرتبط می‌کند و حدود 12 درصد از تجارت جهانی از طریق کانال سوئز انجام می‌شود.
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
سه‌شنبه 1402/12/29 ساعت 09:37
اتهامات علیه ایران درباره دریای سرخ و یمن بی‌اساس است
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، «اتهامات بی پایه و اساس» آمریکا و انگلیس علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص وضعیت دریای سرخ و یمن را رد کرد.
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
شنبه 1402/10/02 ساعت 18:17
15 شرکت کشتیرانی که دور دریای سرخ برای رسیدن به سرزمین‌های اشغالی خط کشیدند
عملیات ارتش یمن علیه کشتی‌هایی که در منطقه دریای سرخ به سمت بنادر رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند، باعث شد تعدادی از شرکت‌های حمل و نقل دریایی بین‌المللی مسیر خود را تغییر دهند یا سفر به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
X
آگهی تبلیغاتی