یکشنبه 5 مرداد 1404 | ساعت 5:02
یکشنبه 5 مرداد 1404 | ساعت 5:02
×
سیاسی
شناسه خبر : 185085
تاریخ انتشار :

نامه قالیباف به روسای مجالس جهان: ایران به نحو مقتضی پاسخ اسرائیل را خواهد داد

رئیس مجلس شورای اسلامی، با انتشار نامه به روسای پارلمان‌های جهان، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن مداوم غیرنظامیان و مقامات فلسطینی، از همه خطوط قرمز عبور کرده ‌است، اقداماتی که به باور بسیاری به روند اضمحلال و فروپاشی آن سرعت بخشیده ‌است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به روسای پارلمان‌های جهان تاکید کرد که شورای امنیت سازمان ملل متحد موظف است برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه که با حمایت مستقیم و همه‌جانبه آمریکا و برخی کشورهای غربی در حال انجام است، اقدام جدی و فوری به عمل آورد.

متن پیام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روسای پارلمان‌های جهان به این شرح زیر است:
 
عالیجناب؛
 
اکنون گذشت ۱۰ ماه از بحران غزه و استمرار جنایات گسترده و هدف قرار دادن عمدی شهروندان بی‌گناه فلسطینی، بیانگر فقدان اراده سیاسی رژیم اشغالگر و منحوس صهیونیستی برای پایان دادن به این جنگ ویرانگر و تداوم فاجعه انسانی در غزه است.
 
جنایت وحشیانه و هولناک رژیم صهیونیستی در حمله عمدی به مدرسه التابعین و به شهادت رساندن بیش از یکصد تن و زخمی کردن ده‌ها تن دیگر از غیرنظامیان بی‌گناه فلسطینی، نشان‌دهنده عزم شیطانی این رژیم جنایتکار برای ادامه جنگ و قتل‌عام نظام‌مند غیرنظامیان فلسطینی با هدف پاکسازی قومی در نوار غزه است.
 
این جنایات پرتکرار علیه غیرنظامیان، نقض آشکار حقوق بین‌الملل بشردوستانه به شمار می‌آید. از این‌رو، نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی و تداوم حملات به نوار غزه، نیازمند اتخاذ موضع واحد و مؤثر بین‌المللی برای حمایت از مردم فلسطین است.
 
از پیامدهای سکوت مجامع بین‌المللی در قبال جنایات مستمر رژیم صهیونیستی این است که این رژیم نامشروع نه تنها هیچگونه حد و مرزی برای تداوم اقدامات شنیع خود نمی‌شناسد، بلکه با قلب واقعیات و با کمک چتر حمایتی برخی قدرت‌ها به دنبال عادی سازی جنایت و نسل‌کشی هدفمند در غزه است.
 
رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن مداوم غیرنظامیان و مقامات فلسطینی، از همه خطوط قرمز عبور کرده ‌است، اقداماتی که به باور بسیاری به روند اضمحلال و فروپاشی آن سرعت بخشیده ‌است. به عنوان یکی از تازه‌ترین اقدامات ددمنشانه رژیم جعلی اسرائیل باید به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران اشاره کنم. جمهوری اسلامی ایران به موجب ماده ٥١ منشور سازمان ملل متحد، دفاع مشروع نسبت به این اقدام متجاوزانه علیه حاکمیت و تمامیت سرزمینی خویش را حق ذاتی خود دانسته و به نحو مقتضی به آن پاسخ خواهد داد.
 
جمهوری اسلامی ایران از جامعه بین‌المللی می‌خواهد که برای توقف این‌گونه موارد آشکار تجاوز و نقض مکرر حاکمیت کشورها تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.
 
بدین‌وسیله از جامعه جهانی و تمام آزادگان جهان به ویژه رؤسای محترم مجالس می‌خواهم ضمن محکومیت شدید جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل، به مسئولیت‌های بین‌المللی، اخلاقی و انسانی خود در امر حمایت از ملت مظلوم فلسطین عمل نموده و برای متوقف کردن کشتار غیرنظامیان فلسطینی که مصداق بارز ارتکاب جرایم جنگی و نقض فاحش حقوق بین‌الملل، حقوق بین‌الملل بشردوستانه و حقوق بشر بین‌المللی است، تلاش کنند و رژیم غاصب صهیونیستی را با اتخاذ اقدامات قاطع و بازدارنده پاسخگو نموده و به کرنش و تمکین در برابر قوانین بین‌المللی وادار نمایند.
 
در این راستا، شورای امنیت سازمان ملل متحد در اجرای وظایف ذاتی خود طبق منشور ملل متحد موظف است برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه که با حمایت مستقیم و همه‌جانبه آمریکا و برخی کشورهای غربی در حال انجام است، اقدام جدی و فوری به عمل آورد.
 
اینجانب بار دیگر ضمن محکومیت شدید این جنایت هولناک و اعلام همبستگی کامل با مردم مظلوم فلسطین، بر ضرورت اتخاذ مواضع قوی و یکپارچه توسط جامعه جهانی به ویژه کشورهای اسلامی با هدف توقف فوری و کامل تجاوز رژیم صهیونیستی و حمایت قاطعانه و مؤثر از ملت بی‌دفاع فلسطین تاکید می‌کنم.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی