×
سیاسی
شناسه خبر : 184947
تاریخ انتشار :

سیدرضا صدرالحسینی*

تماس‌ها بر تصمیم ایران بی‌تاثیر است

به‌تازگی برخی منابع غربی در حال فضاسازی در زمینه پیشنهاد آتش‌بس سه‌جانبه‌ای از طرف آمریکا هستند و این‌گونه القا می‌کنند که جمهوری اسلامی ایران با برقراری آتش‌بس در غزه از انتقام بزرگ خود صرف‌نظر یا در آن تجدیدنظر خواهد کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: بی‌تردید این فضاسازی‌های پوچ بی‌اثر خواهد بود، زیرا جمهوری اسلامی ایران در تصمیم خود برای خونخواهی شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی سابق حماس، محکم و قاطع ایستاده است. در تهران هیچ‌کس به وعده‌های رژیم تروریستی آمریکا و جعلی صهیونیستی اعتماد ندارد و حتی پیشنهادهای واسطه‌ها برای رایزنی با آمریکایی‌ها در این زمینه رد شده است.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و وزیر امور خارجه‌اش اقدامی برای غزه انجام نمی‌دهند و دنبال برقراری آتش‌بس در آنجا نیستند، بلکه وحشت‌زده و نگران آینده و سرنوشت رژیم جعلی صهیونیستی هستند. در زمینه شهادت هنیه، آمریکا متهم به حمایت از رژیم صهیونیستی و شریک جرم است و صهیونیست‌ها بدون چراغ سبز کاخ سفید و پشتیبانی دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور جرات نمی‌کردند حاکمیت ایران را نقض کنند.

مسئولان نظام جمهوری اسلامی موضوعات را از هم تفکیک می‌کنند، مانند تلاش برای آتش‌بس در غزه و گرفتن انتقام سخت از رژیم صهیونیستی. ناظران بین‌المللی، کارشناسان و سران کشورهای مختلف دنیا باید توجه کنند پرونده‌های مختلف میان جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها و مجموعه‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و موضوعاتی که به منطقه و عرصه بین‌الملل مرتبط می‌شود، ربطی به آتش‌بس در غزه و حق دفاع مشروع ایران از خود ندارد؛ بنابراین موضوعات مختلف نباید به‌صورت بی‌ربط با هم ادغام شود.

سیاست راهبردی جمهوری اسلامی قطعیت‌بخشیدن به آتش‌بس عادلانه و قطع نسل‌کشی و اتمام جنایت‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی است. جمهوری اسلامی برای صلح و ثبات در دنیا ازجمله منطقه و ژئوپلیتیک غرب آسیا و به‌ویژه در غزه تلاش‌های قابل توجهی انجام داده و نظرات خود را با صراحت و آشکارا بیان کرده است؛ بنابراین اگر دولت، گروه و جریانی بخواهند موضوع آتش‌بس را با مجازات رژیم صهیونیستی و خونخواهی ملت ایران مرتبط کنند، دچار خطای فاحشی شده‌اند.

لازم است سران کشورهای مختلف به‌ویژه حامیان رژیم صهیونیستی به این موضوع واقف شوند که آتش‌بس را نباید به مجازات‌نشدن رژیم صهیونیستی ربط دهند، زیرا حق دفاع مشروع ایران در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی به قوت خود باقی است و مردم ایران انتظار دارند سایر دولت‌ها، سران کشورها و نهادهای بین‌المللی این حق را به رسمیت بشناسند.

هرگونه موضع‌گیری درباره ربط‌دادن آتش‌بس به محقق‌نشدن حقوق ملت ایران قطعا اشتباه است، زیرا ایران اصول و قواعد مرتبط با آتش‌بس را به رسمیت می‌شناسد و تلاش‌های خود را برای تحقق آتش‌بس پایدار در غزه ادامه می‌دهد اما این موضوع جدای از تنبیه سخت رژیم صهیونیستی، به‌ویژه با نقض حاکمیت ملی و ترور شخصیتی مانند اسماعیل هنیه در ایران است.

جمهوری اسلامی در زمینه احقاق حق خود بی‌تفاوت نمی‌ماند؛ بنابراین در زمان و مکان مناسب به میزان لازم فشار مورد نظر خود را بر رژیم صهیونیستی وارد خواهد کرد، به نحوی که لبخند از لب سران رژیم جعلی صهیونیستی پاک شود.جمهوری اسلامی ایران در مجازات رژیم کودک‌کش صهیونیستی حتی یک گام عقب‌نشینی نخواهد کرد؛ بنابراین تماس‌ها و ارتباط‌دادن پرونده‌های مختلف به هم نمی‌تواند در تصمیم ملت ایران برای مجازات و تنبیه رژیم صهیونیستی خلل ایجاد کند.

* کارشناس مسائل سیاست خارجی


جام‌جم
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آزادی در انتظار آبی‌پوشان؛ جباری و مأموریت دشوار برابر آلومینیوم +ترکیب احتمالی استقلال
تسریع و تداوم عملیات سردسازی کانتینر بندر شهید رجایی+ فیلم
قیمت طلا امروز جمعه 12 اردیبهشت 1404/ افزایش قیمت+ جدول
ترامپ در مقابل رسانه‌ها!
نمایش پهپادی در دبی به مناسبت یک میلیاردی شدن‌ تلگرام+ فیلم
حواشی کنکور 1404: وقتی تنها پول انگیزه انتخاب رشته تجربی می‌شود!+ فیلم
دفترچه سوالات علوم تجربی نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ جمع جانباختگان شناسایی شده به 33نفر رسید
جولان مرگبار سگ‌های ولگرد در دماوند
ترکیب احتمالی تراکتور در بازی سرنوشت
چالوس از ساعت 18 یک‌طرفه می‌شود
نورنما | سه کلمه ای که باعت خوشبختی ما میشه!
گودال عجیب انفجار در بندر شهید رجایی+ فیلم
روایت خلبان فداکاری که فرشته نجات بندر شهید رجایی شد+ فیلم
قرارداد استقلال و مذاکرات پیچیده با ماتزاری و شروطی عجیب
کار دست معلّم نیست
انحصار سلاح یا انکار واقعیت؟ بازخوانی موضع جوزف عون در سایه تهدیدات اسرائیل
نتایج اولیه کنکور چه زمانی اعلام می شود؟+ فیلم
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/ آتش مهار نشد،نتانیاهو زیر آتش نقدها +فیلم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
یمن: به پایگاه رامات دیوید در شرق حیفا حمله کردیم +فیلم
خلاصه بازی منچستریونایتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
X
آگهی تبلیغاتی