×
بین الملل
شناسه خبر : 184637
تاریخ انتشار :

فارن پالیسی: سیاست خارجی آمریکا در ارتباط با اسرائیل باید توسط هریس-والز بازتعریف شود

مجله تحلیلی فارن پالیسی در گزارشی با اشاره به تغییر نگرش جامعه آمریکایی نسبت به سیاست‌ خارجی ایالات متحده توصیه کرد که کارزار «هریس - والز» و دموکرات ها در مورد اتحاد با تل‌آویو تجدیدنظر کنند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: مجله «فارن پالیسی» با اشاره به تغییر نگرش جامعه آمریکایی نسبت به سیاست‌ خارجی ایالات متحده به ویژه در مورد غرب آسیا و مشخصا رژیم صهیونیستی، بر لزوم تغییر جهت‌گیری کمپین «هریس - والز» و تجدیدنظر دموکرات ها در مورد اتحاد با تل‌آویو تاکید کرد.

به گزارش این رسانه تحلیلی آمریکایی، کامالا هریس معاون رئیس جمهوری آمریکا به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات آتی ریاست جمهوری باید رویکرد خود را نسبت به جهان را تعریف کند.

این مقاله با اشاره به این که تیم والز معاون تازه معرفی شده هریس برای انتخابات، تمایل چندانی نسبت به رویکردهای قدیمی سیاست خارجی ایالات متحده ندارد، افزود: انتخاب چنین فردی به عنوان معاون، می تواند به بازتعریف هریس در موضوع سیاست خارجی کمک کند.

فارن پالیسی ‌عبارت «آمریکا بازگشت»، شعار سیاست خارجی بایدن را به عنوان یک شمشیر دولبه توصیف کرد و نوشت: این شعار برای برخی از رای دهندگان، نویدبخش بازگشت به وضعیت عادی قبل از (ریاست جمهوری دونالد) ترامپ ‌رئیس جمهوری سابق آمریکا است و برای برخی دیگر نشانه بازگشت آمریکا به وضعیتی است که نه از نظر سیاسی محبوب بود و نه از نظر استراتژیک عاقلانه به نظر می رسید.

هریس ماه گذشته در جریان راه اندازی کمپین ریاست جمهوری خود، نگاهی اجمالی به چشم انداز آینده نگرتر ارائه کرد و شعار «ما به عقب برنمی گردیم» سر داد. این شعار ظاهراً در انتقاد از سیاست های دوران ترامپ انتخاب شده است اما می تواند در عین حال در مورد رویکردهای اشتباه بسیاری از مسیرهای رهبری آمریکا در جهان نیز صدق کند.

این مقاله با اشاره به نتایج نظرسنجی های انجام شده و اعلام موضع شهروندان آمریکایی در مورد سیاست خارجی کشورشان، نوشت: بسیاری از کسانی که هریس را تایید می‌کنند، دیگر تمایلی به بازگشت به دورانی ندارند که در آن جنگ‌های ناگوار برای تغییر رژیم ها توجیه شده بود. آن ها دیگر تمایل به بازگشت به دورانی ندارند که ایالات متحده خود را تنها منبع دموکراسی و مدافع آن در جهان می دانست.

فارن پالسی در بخش دیگری از این مقاله نوشت: احتمالا هریس سیاست خارجی عمل‌گرایانه‌تر و مترقی‌تری را توسعه می دهد. این تغییر با اجماع نظر کارشناسان نیز همخوانی دارد.

یک تحقیق که به تازگی از سوی «بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی» صورت گرفت، نشان می‌داد رویکرد کنونی ایالات متحده نسبت به جهان «با چالش‌های جاری و آینده دنیا سازگار نیست». این مطالعه همچنین به افزایش تقاضا برای «جهت گیری مجدد استراتژیک بزرگ» از سوی آمریکا اشاره کرد؛ جهت‌گیری که به استفاده عاقلانه‌تر و استراتژیک‌تر از قدرت این کشور منجر شود.

نگارنده این مقاله موضوع فلسطین و رژیم اسرائیل را به عنوان یک شاهد مثال برای نشان دادن ضرورت تغییر در رویکرد سیاست خارجی آمریکا مطرح کرد و نوشت: هریس و والز در تغییر نگرش نسبت به اسرائیل نسبت به جمهوریخواهان آمادگی بیشتری دارند. از طرفی حمایت آمریکایی‌ها از حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل از سوی نسل جوان‌ آمریکایی کاهش یافته است، در حالی که نگرانی و همدردی این نسل در مورد رنج فلسطینیان روز به روز بیشتر می شود. این موضوع تنها به جوانان و تحصیلکرده‌ها محدود نمی شود. نظرسنجی نشان می دهد که تفاوت های نگرشی قابل توجهی حتی بین افراد ۴۰ و ۶۰ ساله ساله نسبت به موضوع فلسطین و اسرائیل وجود دارد. در سراسر طیف جمعیتی در ایالات متحده، صرف نظر از قومیت یا سن، حمایت گسترده ای از آتش بس در غزه وجود دارد.

این مقاله در پایان صدای رای دهندگان آمریکایی در مورد لزوم تغییر و بازنگری در رویکرد خارجی ایالات متحده نسبت به رژیم اسرائیل را حتی در تعیین معاون از سوی هریس نیز تعیین کننده دانسته و آورده‌است: ممکن است جنگ در غزه در نهایت به تصمیم هریس برای جایگزین کردن والز به جای جاش شاپیرو فرماندار پنسیلوانیا (گزینه احتمالی قبلی هریس برای معاونت) منجر شده باشد ‌چرا که رای دهندگان حامی فلسطین با صدای بلند علیه مواضع حمایت گرایانه شاپیرو از اسرائیل در هفته های اخیر انتقاد کرده بودند.

 
 


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زن فلجی که با ذهنش نوشت؛ انقلابی در فناوری نورالینک و خواندن ذهن + عکس
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
X
آگهی تبلیغاتی