نورنیوز ـ گروه بینالملل: نشانهها در حالی بیانگر رعدی است که نوید دهنده برق آتش انتقام است که رفتار دولتمردان و رسانههای حامی رژیم صهیونیستی در صحنه جهانی نشانگر زنجیره اقداماتی است که در چارچوب جنگ روانی برای حمایت از این رژیم و البته کاستن پیشدستانه از بازتاب خونخواهیهای آتی مقاومت است. در این چارچوب چند نکته قابل توجه است.
نخست آنکه غربیها که تجربه وعده صادق و پاسخهای حزبالله و عملیات یمن در تل آویو را دارند، در ابتدا برآن شدهاند تا با واژگانی همچون خویشتن داری طرفین درگیری، میتوان از تنش جلوگیری کرد، جهان نیازمند ارامش است، هدف باید اتش بس در غزه باشد، اسرائیل حق دفاع از خود را دارد و... ضمن توجیه جنایات و تروریسم دولتی صهیونیستی، جبهه مقاومت را از انتقام گیری منصرف سازند. واکنشهای همه جانبه مقامات ارشد سیاسی و نظامی و در راس آن رهبر انقلاب مبنی بر گرفتن انتقام خون مهمان عزیز شهید هنیه، تاکید سید حسن نصرالله دبیر کل حزبالله مبنی بر قطعی بودن انتقام خود فرمانده شهید و نیز تاکید یمن بر گرفتن انتقام الحدیده، غرب را به این نتیجه رسانده که انتقام حتمی و سخت خواهد بود و تحرکات دیپلماتیک برای منصرف کردن مقاومت امکان پذیر نخواهد بود.
دوم آنکه پس از شکست سناریوی سیاسی و دیپلماتیک، جنگ ادراکی غرب با دو مشخصه وارد فاز جدیدی شد. اولا نعل وارنه متهم سازی و مقصر نمایی جبهه مقاومت و تطهیر تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی؛ نمود این رفتار را در مواضع فرانسه میتوان مشاهده کرد چنانکه فرانسه اعلام کرد از بیم حملات انتقامجویانه ایران، اقدامات امنیتی و حفاظتی را در اماکن یهودی سراسر این کشور افزایش داده است.
این ادعای ایران هراسانه در حالی است که ایران همواره نگاهی انسان دوستانه داشته و حتی در وعده صادق نیز صرفا پایگاههای نظامی را هدف قرار داد. حلقه تکمیلی این مقاومت هراسی را در ادعاهای مطرح شده در لغو پروازها به لبنان نیز میتوان مشاهده کرد که در کنار نمایش قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی نوعی مقصر نمایی از مقاومت نزد افکار عمومی نیز هست.
ثانیا، بزرگنمایی قدرت آمریکا و متحدانش بعد دیگر این جنگ روانی را تشکیل میدهد که هدف از آن نیز القای فضای جنگ گسترده و فشار افکار عمومی برای منصرفسازی مقاومت از پاسخگویی است.
در چارچوب این قدرتنمایی، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت که یک مقام نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت که نیروهای آمریکایی در خاورمیانه در حال اتخاذ «اقدامات ضروری» برای افزایش آمادگی رزمی و محافظت از نیروهای آمریکایی و متحدان در برابر هرگونه تهدید از سوی ایران یا گروههای نظامی تحت حمایت ایران هستند. واشنگتن پست نیز مدعی اعزام 12 کشتی جنگی آمریکایی به مدیترانه شد. همچنین عنوان شده جنگندههای بریتانیایی بر فراز اردن به پرواز درآمدند، سوخترسان نیروی هوایی آمریکا در هستند. تارنمای آمریکایی آکسیوس نیز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد پنتاگون و فرماندهی مرکزی ایالات متحده امریکا در حال آماده سازی مشابه آنچه در حمله آوریل گذشته انجام شد، هستند.
این قدرت نمایی و ایجاد فضای وحشت از توان نظامی آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی در حالی است که تجربه 10 ماه جنگ غزه نشان داد که آمریکا به رغم برخورداری از توان برتر نظامی، دیگر تعیین کننده سرنوشت تحولات منطقه نیست. ناتوانی آمریکا در برابر حملات موشکی و پهپادی حزب الله در مرزهای شمالی سرزمینهای اشغالی، عملیات وعده صادق و تحقق اهداف تعیین شده، عملیاتهای گسترده یمنیها در هدف قرار دادن کشتیهای صهیونیستی و آنهایی که به مقصد این رژیم میروند که شکست ائتلاف آمریکایی -انگلیسی در دریای سرخ در برابر پهپادهای 2 هزار دلاری که موشکهای 2 میلیون دلاری آمریکا و یک میلیون دلاری انگلیس را ناکام گذاشتهاند را رقم زده است و نیز عملیات پهپادی یمنیها در تل آویو، سندی آشکار بر برتری نظامی مقاومت در تعیین سرنوشت منطقه است.
لفاظی و قدرت نمایی پوشالی غربیها در حمایت از رژیم صهیونیستی برای منصرف سازی مقاومت و اجماع سازی جهانی در برابر مقاومت با ادعای پیشگیری از ننگی بزرگ زمانی اشکارتر میشود که رسانهها اذعان کردند دولت بایدن نگران است که بسیج ائتلاف بینالمللی و منطقهای کشورهایی که از اسرائیل در حمله قبلی ایران دفاع کردهاند دشوارتر باشد، زیرا ترور هنیه در چارچوب جنگ اسرائیل و حماس است که احساسات شدید ضد اسرائیلی را در سراسر منطقه برانگیخته است.
آکسیوس نیز مدعی شده رئیسجمهور ایالات متحده به نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره تنشآفرینی در منطقه هشدار داده است. طبق ادعای یک مقام آمریکایی بایدن به نتانیاهو گفت ایالات متحده به اسرائیل برای مهار حمله ایران کمک خواهد کرد اما به نتانیاهو هشدار داده که چنانچه یک بار دیگر تنشها را تشدید کند نباید روی کمک آمریکا حساب کند. ناتوانی صهیونیستها و آمریکا در برابر مقاومت چنان است که یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خواستار تشکیل ائتلافی برای حفاظت از این رژیم در برابر ایران و مقاومت منطقه شد. گالانت در گفتوگو با «جان هیلی» وزیر دفاع انگلیس درباره «آمادگی و قابلیتهای نظامیان اسرائیلی برای دفاع از اسرائیل در همه جبههها صحبت کرد و بر اهمیت ایجاد ائتلافی به منظور دفاع از اسرائیل در برابر ایران و گروههای نیابتیاش تاکید کرد.»
سوم آنکه غرب که میداند پاسخ ایران به تروریسم صهیونیستی قطعی است، بخشی از طراحی خود را به بعد از پاسخ اختصاص داده و در طراحی پیشدستانه به دنبال اهمیت زدایی از عملیات مقاومت و تحقیر کردن آن روی آورده است. این خط رسانهای را در بازنشر دوباره ادعاها درباره ارسال تسلیحات روسی به ایران و یمن میتوان مشاهده کرد. در حالی که ایران بویژه در حوزه موشکی و پهپادی در ردیف برترینهای جهان قرار داد برخی رسانهها مدعی شدهاند هواپیمای ترابری نظامی Il-76 متعلق به شرکت هواپیمایی روسی Gelix که در حمل و نقل سلاح و تجهیزات نظامی فعالیت دارد، برای اولین بار در پرواز از مسکو به تهران دیده شد همچنین در حالی که یمنیها با توان بومی به قدرت پهپادی و موشکی مبدل شده و عملیات تل آویو و پیش از آن عملیات آرامکو نمودی از این توان است، در یک باز نشر دوباره خبری پایگاه میدلایستآی مدعی شده است مأموران اطلاعات نظامی روسیه برای کمک به انصارالله یمن جهت هدف قرار دادن کشتیها در دریای سرخ در یمن مستقر شدهاند. یک مقام ارشد آمریکایی مدعی شده دستگاههای اطلاعاتی این کشور معتقدند که نیروهای اطلاعات نظامی GRU روسیه در حال انجام فعالیتهای مستشاری در مناطق تحت کنترل انصارالله یمن هستند.
تکرار این خط رسانهای در روزهای اخیر نشان میدهد که غرب که از ناتوانی خود و رژیم صهیونیستی در برابر توان مقاومت آگاه است در اقدامی پیش دستانه برآن است تا توان مقاومت و البته شکست خود را به جنگ با روسیه نسبت دهد. سناریویی که از یک سو برای کاهش حقارت در شکست در برابر مقاومت است و از سوی دیگر به زعم خود برآنند تا با برجسته سازی نام روسیه از الگو شدن مقاومت در رسیدن به توان دفاعی بودمی جلوگیری کنند.
به هر تقدیر با توجه به آنچه ذکر شد میتوان گفت که زنجیره رفتارهای غرب در حالی همچنان بیانگر همراهی همه جانبه آنها با تروریسم دولتی صهیونیستی است، ابعاد ضعف و ناتوانی آنها در عرصه سیاسی و نظامی در برابر مقاومت را آشکار میسازد. شکستی که با اجرای عملیات مقاومت در پاسخگوسازی رژیم صهیونیستی که ارتقای امنیت منطقه را نیز به همراه دارد، ابعاد گستردهتری خواهد گرفت که همچون گذشته غرب با حربه اعمال تحریمهای جدید به دنبال سرپوش نهادن بر آن خواهد بود.
نورنیوز