×
سیاسی
شناسه خبر : 182215
تاریخ انتشار :

امام جمعه اردبیل:

پزشکیان به جوسازی سهم خواهان اعتنا نکند/ کسی که دلبسته آمریکا باشد همکار خوبی نیست

امام جمعه اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی با اشاره به انتصابات پیش رو در دولت جدید اظهار داشت: از آقای رئیس جمهور می‌خواهم به وعده خودش عمل کند که فرموده من با تشخیص کارشناسان مسئولیت‌ها را به افراد خواهم سپرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با بیان اینکه رئیس جمهور منتخب نباید به جوهای ساختگی سهم خواهان اعتنا کند، گفت: مدیریت منابع انسانی رمز پیشرفت، توسعه و سکوی ارتقای خود ایشان به محبوبیت و مقبولیت بالاتر است.

 آیت الله سید حسن عاملی در خطبه های این هفته نماز جمعه اردبیل با اشاره به انتصابات پیش رو در دولت جدید اظهار داشت: از آقای رئیس جمهور می‌خواهم به وعده خودش عمل کند که فرموده من با تشخیص کارشناسان مسئولیت‌ها را به افراد خواهم سپرد.

وی با اشاره به علاقه رئیس جمهور منتخب به نهج البلاغه گفت: من از رئیس جمهور منتخب می‌خواهم در نصب افراد به سیره رسول خدا(ص) و امیرالمومنین(ع) عمل نماید دفتر مقام معظم رهبری نیز به همین سیره عمل می‌کند و آن سیره این است که هر کس که خودش پُست و سِمَت خواست یا افراد را واسطه کرد که مرا وزیر یا استاندار یا فرماندار کن مبادا مبادا به او پست و سِمَت بدهی او قطعاً به درد تو و به درد ملت نخواهد خورد.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: این سخن قطعاً به مذاق سهم خواهان و به مذاق کسانی که‌ خود تعیینی کرده و آن را در فضای مجازی رها کرده اند خوش نخواهد آمد اما آقای رئیس جمهور نباید به جوهای ساختگی اعتنا کند قطعاً توجه کند که مدیریت منابع انسانی رمز پیشرفت، توسعه و سکوی ارتقای خود ایشان به محبوبیت و مقبولیت بالاتر است.

آیت الله عاملی با بیان اینکه موفقیت آقای رئیس جمهور عمل به توصیه مقام معظم رهبری است،خاطرنشان کرد: ایشان قبل از انتخابات خطاب به نامزدها فرمودند با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذره‌ای با انقلاب زاویه دارند آن کسی که با انقلاب، با امام راحل و با نظام اسلامی ذره‌ای زاویه داشته باشد او به درد شما نمی‌خورد او همکار خوبی برای شما نخواهد بود.

وی تصریح کرد: کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمی‌شود قدم از قدم برداشت، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود و از ظرفیت‌های کشور استفاده نخواهد کرد.

امام جمعه اردبیل گفت: کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بی اعتنایی قرار دهد برای شما همکار خوبی نخواهد بود بنابراین کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت و اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: بال و پر آقای رئیس جمهور وزرا و استانداران هستند. با آنها آقای رئیس جمهور پرواز می‌کند اوج می‌گیرد و یا سقوط می‌کند همه کشور چشم دوخته‌اند که آقای رئیس جمهور کابینه خود را از چه کسانی تشکیل خواهد داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در استان‌ها همه حساس هستند که چه کسانی سکان دار مدیریت استان خواهد بود این مرحله برای آقای رئیس جمهور خیلی حساس است متاسفانه سیل لابی‌گری‌ها هم شروع شده است.یعنی نمی گذارند که رئیس جمهور “مخلی بالطبع” تصمیم بگیرد.

وی یادآور شد: در یک نگاه کلی آقای رئیس جمهور شایسته است در انتخاب کابینه و وزرا دو مطلب را رعایت کند؛ اول اینکه سراغ کسانی نرود که اعتقادشان این است که شاه کلید دست آمریکا و اروپاست و آنها با یک بمب ما را نابود می‌کنند و جز باج دادن به آنها، رکوع و انحنا در برابر آنها، التزام یک طرفه در برابر آنها و جلب رضایت آنها هیچ راهی برای توسعه و حل مشکلات وجود ندارد.

آیت الله عاملی افزود: کدام انسان عاقل در معاملات خرد و کلان اقتصادی خود و در قرار دادهای سنگین حاضر است یک طرفه ملتزم به قرار داد باشد ؟ رئیس جمهور محترم همیشه این آیه را نصب العین خود قرار دهد که “وَلَن تَرضی عَنکَ الیَهودُ وَلَا النَّصاری حَتّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم”(هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد، (تا به طور کامل، تسلیم خواسته‌های آنها شوی، و) از آیین (تحریف یافته) آنان، پیروی کنی) قلباً به این آیه معتقد باشد که “وَلَا یَزَالُونَ یُقَاتِلُونَکُمْ حَتَّیٰ یَرُدُّوکُمْ عَنْ دِینِکُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا ۚ” ( و کافران پیوسته با شما مسلمین کارزار کنند تا آنکه اگر بتوانند شما را از دین خود برگردانند)

امام جمعه اردبیل خاطرنشان کرد: نوع تعامل آنها با ایران در دوره‌هایی که هم فکران آقای رئیس جمهور در ایران حاکم بودند شاهد بسیار خوبی بر مدعاست و مومن از یک سوراخ ۲ بار گزیده نمی‌شود به همین جهت مقام معظم رهبری در تبریک به رئیس جمهور منتخب بر لزوم تمرکز روی توان مندی‌های داخلی اعم از منابع طبیعی و انسانی تاکید کردند.

وی افزود: نوع عکس العمل آمریکا در برابر این انتخابات پرشکوه نیز نشان داد که آنها سودای ناپاکی در سر دارند آنها با صراحت انتخابات ما را مردود، نامشروع و ضد دموکراسی خواندند و در یک تبانی مشمئز کننده با اروپا هر کدام نقش و ماموریت خاصی برای خود تعریف کردند.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: طبق این توافق قرار شد آمریکا به ایران و انتخابات ایران بگوید: “نه” و اروپا بگوید: “بله” یعنی همان سیاست چماق و هویج که سال‌هاست مناط تعامل آنها با ایران بوده است آنها در آینده قطعاً روش تحقیر و استخفاف را در پیش خواهند گرفت تا از این طریق به مطامع خود برسند.

وی با تاکید بر اینکه دوران استخفاف ایران گذشته است، ادامه داد: آنها با رعایت حقوق متقابل و رعایت ‌سیادت و حاکمیت ملی در ایران و اعتراف به اقتدار و نقش بی‌بدیل ایران در منطقه می‌توانند رابطه خوب و مستحکم با ایران داشته باشند و حالا آنها با دقت تمام به تصمیمات رئیس جمهور منتخب چشم دوخته اند تا بدانند که در آینده چگونه با ایران تعامل کنند.

خطیب جمعه اردبیل گفت: از آقای رئیس جمهور می‌خواهیم از کسانی استفاده کند که سابقه ناپاک دستی ندارند در دولت‌های گذشته برای خودشان حق ویژه درست نکردند به طور نامشروع ثروت‌اندوزی نکردند در هر فرصتی برای جیب خودشان کار نکردند.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: آقای رئیس جمهور! بخشی از این‌ها دور شما را گرفته اند و بخشی از این‌ها با ده‌ها لابی گری قصد ورود به مجموعه شما را دارند تشخیص این‌ها کار سختی نیست احتیاجی به استعلام از نیروهای اطلاعاتی یا بازرسی نیست کافی است ثروت این‌ها و درآمد آنها را کنار هم قرار بدهید به راحتی خواهید فهمید که این‌ها با ملت ما و سمت‌های حساس و با بیت المال و با کابینه شما نامحرم هستند.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل یادآور شد: آقای پزشکیان شما علاقه خاصی به نهج البلاغه و امیرالمومنین علیه السلام دارید به سیره آن حضرت عمل کنید که تا سر کار آمد در اولین روز و در اولین خطبه خود فرمود: به حساب همه رسیدگی خواهم کرد در وهله اول به حساب سه خلیفه رسیدگی خواهم کرد که آیا ثروت آنها با درآمد آنها سازگار است یا نه!

امام جمعه اردبیل افزود: آقای رئیس جمهور شما برای اولین بار در کشور سیستمی را طراحی کنید که اگر شخصی در هر نقطه ایران به ثروت غیرمتعارف دست یافت آژیر از آن سیستم بلند شود. مثل باطری پیش رفته قلبی که وقتی مریض مشرف به موت می شود با شدت تمام آژیر می کشد.

وی خاطرنشان کرد: البته مسئول اصلی برای این امر دستگاه قضایی ، کمیسیون قضایی مجلس، سازمان بازرسی، دیوان محاسبات، مرکز تنقیح قوانین و… می باشد اما فعلاً بحث ما در پیشنهاد راه اصلح برای انتخاب اطرافیان اصلح برای رئیس جمهور است.

آیت الله عاملی تاکید کرد: من در اینجا فرصت را غنیمت می‌شمارم و از آقای رئیس جمهور منتخب می‌خواهم حساب خاصی برای از بین بردن زمینه های فساد و سوء استفاده از مسئولیت ها فراهم نماید و این موضوع را در اولویت کارهای خود قرار دهد.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: از رئیس جمهور منتخب می خواهم در اسرع وقت هلدینگ‌های دولتی را در قالب اجاره به بخش خصوصی واگذار کند هم درآمد آن چند برابر می‌شود و هم جلوی فساد احتمالی گرفته می‌شود و هم ماجرای حقوق های نجومی تعطیل می گردد و هم قدم بزرگی در حل مشکل صندوق ها برداشته می شود.

آیت الله عاملی تصریح کرد: این مورد قبول نیست که ده ها هلدینگ عظیم الجثه فقط پنج درصد نیاز یک مجموعه دولتی را تامین بکنند.

وی ادامه داد: یکی از زمینه های فساد دو نرخی شدن ارز و واگذاری ارز سوبسیدی به افراد خاص و شرکت‌های خاص برای واردات خاص است ماجراهای ارز دو نرخی در دوره های قبل باید درس عبرت خوبی برای دولت جدید باشد واگذاری امضاهای طلایی به سیستم‌های هوشمند فوق العاده ضروری است و ریشه بخش عظیمی از فساد را قطع می‌کند.

آیت الله عاملی در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به هدف قرار گرفته شدن تل آویو توسط انصار الله یمن اظهار کرد: مصیبت بزرگ برای استکبار جهانی این است که آمریکا، بریتانیا، فرانسه و آلمان هر چهار کشور در دریای عرب و باب المندب با انصارالله در حال جنگ هستند اما نه تنها نتوانسته اند انصارالله را زمین گیر کنند بلکه انصارالله دست برتر را حفظ کرده است.

امام جمعه اردبیل گفت: با توجه به اعلان انصارالله که از این به بعد تل آویو هدف ماست به نظر می‌رسد در آینده اتفاقات مهمی در میدان جنگ و در عرصه دیپلماسی خواهد افتاد و مسیر جنگ کاملاً عوض خواهد شد.

آیت الله عاملی در پایان ضمن قدردانی از عوامل برگزاری عزاداری ها در استان اردبیل تصریح کرد: از تمام عزاداران و دست‌اندرکاران عزاداری به خاطر عزاداری‌های وسیع و پرشور در استان تشکر می‌کنم از اهل سنت استان مخصوصاً از اهالی عنبران و اهل سنت غرب گیلان بخاطر عزاداری ارزشمند آنها در مصیبت فرزند پیامبر(ص) تشکر دارم.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دو راهی خطرناک ترامپ: نجات تل‌آویو یا حفظ شعار «جنگ‌نکن»؟
عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران
آژیر خطر در بحر المیت در نزدیکی مرز اردن و فلسطین اشغالی به صدا درآمد
«وعده صادق 3» پایگاه‌های هوایی رژیم صهیونیستی را هدف گرفت+فیلم
هزینه دفاع موشکی برای اسرائیل هر شب چقدر هزینه دارد؟
سپاه: بر آسمان سرزمین های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم+فیلم
واکنش مدیر کل پیشین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به حملات اسراییل به ایران
ابراز نگرانی متا از حذف اپ های جاسوسی رژیم صهیونسیتی توسط ایرانیان
واکنش جواد نکونام درخصوص حمله اسرائیل به ایران
برنامه مسابقات امروز 28 خرداد + پخش زنده
موشک‌های فتاح پیام اقتدار ایران را به هم پیمانِ جنگ افروزِ تل‌آویو ارسال کردند
آتش‌سوزی عمدی نفوذی‌ها در محوطه برج میلاد؛ تلاش ناکام برای ایجاد جنگ روانی
آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد!
اوتیسمی ها در صف خدمت سربازی در اراضی اشغالی!
رهبر معظم انقلاب: هرگز با صهیونیست‌ها سازش نخواهیم کرد
تماس فوری ترامپ با نتانیاهو پس از نشست امنیتی درباره ایران
تمدید ممنوعیت پروازها در ایران تا ساعت 14 امروز
پایان نشست اضطراری شورای امنیت ملی آمریکا؛ ایران محور اصلی گفتگوها
حضور گسترده مردم در میدان فلسطین تهران در محکومیت رژیم صهیونیستی+ فیلم
اعترافات خلبانان اف-35 ساقط‌شده رژیم صهیونیستی به زودی منتشر می‌شود
اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد؛ سانسور رسانه‌ای رژیم صهیونیستی+ فیلم
دستگیری عوامل موساد توسط نیروهای مردمی+ فیلم
دستگیری شبکه تروریستی موساد در بهارستان؛ کشف مواد منفجره و تجهیزات پیشرفته
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف
دستگیری یک جاسوس تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر+ فیلم
پاسخ به یک سئوال مهم ؛چرا ایران تسلیم نمی‌شود
بحران سوخت در رژیم صهیونیستی/ زد و خورد شهرک نشینان بر سر بنزین+ فیلم
انصارالله: همانند غزه، از ایران هم حمایت می‌کنیم
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
واکنش مهدی قایدی به تجاوز رژیم صهیونی
تخلیه تهران یا ایران؟!
اختلالات اینترنت ناشی از حملات سایبری است
واکنش کاربران آمریکایی به توییت ترامپ درباره احتمال ورود به جنگ
دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان/ کشف ‌پهپاد‌ از‌ خانه تیمی مزدوران
موج دهم پاسخ پرقدرت نیروهای مسلح ایران به سرزمین‌های اشغالی است +فیلم
جاده چالوس یک‌طرفه شد
از هشدار تا حمله: فاصله‌ای به‌اندازه یک دروغ
صهیونیست‌ها از ترس موشک‌های ایران در مترو می‌خوابند
بازدید شهردار تهران از آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی
متن کامل پیام تصویری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران +فیلم
بیانیه سپاه پاسداران در خصوص موج دهم حملات موشکی ایران
اطلاعیه شماره 2 فرماندهی امنیت سایبری
هشدار کمبود سوخت در اسرائیل
نحوه فعالیت شعب بانک ها در شهر تهران اعلام شد
تصمیم شورای عالی بورس در خصوص فعالیت بورس‌ها طی سه روز کاری آینده
حمله موشکی ایران به «بت‌یام»: خسارات سنگین و احتمال فروپاشی 22 ساختمان
نوراینفو| هشدار شورای عالی امنیت ملی
انهدام 28 فروند هدف متخاصم/ شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی
شکار پهپادهای متخاصم اسرائیل در آسمان اصفهان
X
آگهی تبلیغاتی