×
سیاسی
شناسه خبر : 181300
تاریخ انتشار :

«نورنیوز» بررسی می‌کند

فرانسه در یورو2024 فرو ریخت؛ اسپانیا اوج گرفت

دیدار دو تیم فوتبال اسپانیا و فرانسه در مرحله نیمه‌نهایی یورو 2024 محل تقابل دو غول بزرگ فوتبال اروپا و جهان بود. تیم‌هایی که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند و پا به این مسابقه گذاشته بودند تا با راهیابی به فینال، شانس خود را برای بالابردن جام افزایش دهند.

نورنیوز ـ گروه ورزشی: بازی دیشب به نفع خروس‌ها آغاز شد و این تیم روی سانتر کیلیان امباپه و ضربه سر رندال کولو موآنی در دقیقه 12 به گل رسید، ولی این پایان کار نبود و لامین یامال در دقیقه 21 با شوتی مهارنشدنی بازی را به تساوی کشاند.

دنی اولمو هم در دقیقه 25 با شوتی که داخل محوطه جریمه زد و درون دروازه رفت، موفق شد گل دوم لاروخا را به ثمر برساند تا اسپانیای جوان با این کامبک جالب توجه به فینال رقابت‌های یورو ۲۰۲۴ برسد.

شاگردان لوئیس دلا فوئنته در حالی در آستانه کسب جام قرار دارند که بدون هیچ فشار و استرس خاصی یورو را آغاز کردند. حتی در برخی از پوسترهای مسابقات هم اثری از آنان دیده نمی‌شد؛ چراکه برای انتخاب مدعیان اصلی این بازی‌ها، تیم‌های آلمان، بلژیک، فرانسه، هلند، پرتغال، انگلیس، ایتالیا و کرواسی انتخاب شده بودند ولی اسپانیا با عملکرد بی‌نقص در دور گروهی همه را مجبور کرد که نام این تیم را هم کنار مدعیان بنویسند؛ اسپانیا با سه برد در سه بازی دور گروهی، با خط حمله‌ای ترسناک که کرواسی را سه بر صفر و ایتالیا و آلبانی را یک بر صفر شکست داد و بدون حتی یک گل خورده راهی مرحله بعد شد.

در اولین مرحله حذفی نوبت به گرجستان رسید که در مقابل ماتادورها با نتیجه پر گل چهار بر یک سلاخی شود و در مرحله یک‌چهارم هم آلمانِ میزبان بود که با نتیجه دو بر یک به اسپانیا باخت و دست‌های خود را بالا برد و همین نتیجه را برابر فرانسه به دست آورد و حالا در فینال، در انتظار برنده دیدار هلند و انگلیس است.

اما در مقابل فرانسه از ابتدای جام یورو 2024، کارش را با اما و اگر آغاز کرده بود. خروس‌ها تا پیش از رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی توانسته بودند برنام‍ه‌شان را بیشتر از هر زمان با بردهای اقتصادی و تساوی پیش ببرند؛ برد یک بر صفر برابر اتریش، تساوی بدون گل مقابل هلند و تساوی یک بر یک با لهستان.

شاگردان دیدیه دشان در مرحله یک‌هشتم نهایی هم برابر بلژیک به برتری یک بر صفر رسیدند و در یک‌‍چهارم نهایی هم پس از تساوی بدون گل با پرتغال، در ضربات پنالتی 5-3 این تیم را از پیش رو برداشتند تا اینکه برابر اسپانیا به دیوار سفت برخوردند.

جالب اینکه فرانسوی‌ها در جریان بازی حتی یک گل هم نزده بودند؛ چراکه دو گل به خودی که اتریشی‌ها و بلژیکی‌ها زدند و یک پنالتی که توسط امباپه گل شد، آنها را به این مرحله رساند. اسپانیایی‌ها تنها یک گل دریافت کرده بودند که توسط روبرت لواندوفسکی از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید، اما توانستند به این مرحله برسند تا برابر اسپانیا قرار بگیرند ولی تا دقیقه ۲۵ دو بار دروازه‌شان باز شد.

به این ترتیب بنایی که دشان ساخته و توانسته بود قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۸ و نایب قهرمانی جام‌جهانی ۲۰۲۲ را با آن به دست بیارود، در یورو فرو ریخت تا فرانسوی‌ها از این پس به فکر ساخت تیمی جدید بیفتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
X
آگهی تبلیغاتی