پنجشنبه 23 مرداد 1404 | ساعت 11:09
پنجشنبه 23 مرداد 1404 | ساعت 11:09
×
اجتماعی
شناسه خبر : 181242
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/20 ساعت 10:42

با شرکت بیش از ۹۸۴ هزار داوطلب در پنجاه و چهارمین دوره؛

ماراتن کنکور 1403 از فردا آغاز می‌شود

پنجاه و چهارمین ماراتن کنکور کشور فردا پنج شنبه 21 و پس فردا جمعه 22 تیر ماه جاری در 5 گروه آزمایشی تجربی، علوم انسانی، فنی و ریاضی، هنر و زبان های خارجی برگزار می‌شود.

نوزنیوز-گروه اجتماعی:  نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ با شرکت بیش از ۹۸۴ هزار داوطلب فردا و پس فردا ( پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲  تیر ماه)  در ۵ گروه آزمایشی تجربی، علوم انسانی، فنی و ریاضی، هنر و زبان های خارجی در ۴۰۸ شهرستان، ۶۲۵ حوزه امتحانی اصلی و ۱۷۴۷ حوزه امتحانی فرغی برگزار می‌شود.

این پنجاه و چهارمین کنکور کشور است و در این راستا آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی  و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه و آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۱ تیرماه و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۲ تیر ماه برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است با توجه به برگزاری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در تاریخ هشتم تیرماه، برگزاری آزمون سراسری به دلیل همزمانی با انتخابات ریاست جمهوری به روزهای ۲۱ و ۲۲ تیرماه سال ۱۴۰۳ موکول شد.

گفتنی است آقا متولد ۱۳۲۲ و خانم متولد ۱۳۲۷ از کرمانشاه و خانم متولد ۱۳۹۰ از کنگاور و سه داوطلب دیگر متولد ۱۳۸۸ جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ را از آن خود کردند.

دریافت کارت امروز چهارشنبه

کارت‌ شرکت در آزمون‌ همه داوطلبان به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون تا امروز چهارشنبه به تاریخ ۲۰ تیرماه در سامانه جامع آزمون سراسری (https://my.sanjesh.org/login) برای مشاهده و پرینت  فعال است و داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی ( علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی ) به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای ۲ کارت هستند.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.

داوطلبان در صورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون، باید براساس آدرس مندرج در جدول شماره ۲ اطلاعیه منتشر شده در خبر درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش به واحدهای رفع‌نقص کارت اعلام شده مراجعه کنند، لازم به تاکید است در این آزمون تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست و از مراجعه به واحدهای رفع‌نقص کارت، برای این موارد جداً خودداری شود.

درصورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون، باید "مطابق بند «پ»اطلاعیه ای که در این مورد منتشر شده است" به واحدهای رفع‌نقص کارت اعلام شده مراجعه کنند.

با توجه به اینکه روش ورود به سامانه جامع آزمون سراسری و کارپوشه داوطلبان از طریق وارد کردن کدملی / شناسه یکتا و رمز عبور و سپس دریافت کد تایید ارسالی توسط سامانه به شماره تلفن همراه اعلام شده در زمان ثبت ­نام است، ضرورت دارد در زمان ورود به سامانه جامع، شماره تلفن همراه اعلام شده زمان ایجاد حساب کاربری در دسترس باشد.

محل رفع‌نقص کارت شرکت در ‌آزمون داوطلبان گروه ­های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم‌ تجربی، هنر و زبان­ های ‌خارجی بر مبنای شهرستان‌ انتخابی آنان‌ که‌ در تقاضانامه‌ ثبت ­نام‌، مشخص‌کرده‌اند است.

در این آزمون تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست بنابراین از مراجعه به واحدهای رفع‌نقص کارت، برای این موارد جداً خودداری شود.

 نوبت صبح ساعت ۷:۳۰ دقیقه در حوزه ها بسته می شود و داوطلبان توجه داشته باشند که دیرتر مراجعه کنند اجازه ورود ندارند. آزمون بعدازظهر پنجشنبه ساعت ۱۴ در حوزه ها بسته می شود. وسایل الکترونیکی از هر نوع آن و چه روشن و چه خاموش به معنی تخلف است و منجر به محرومیت از آزمون می شود و در گروه علوم ریاضی و فنی دو دفترچه داده می شود. در گروه علوم انسانی هم دو دفترچه به داوطلبان داده می شود. در گروه علوم تجربی چهار دفترچه داده می شود که یک دفترچه مختص گروه بهیاری است. در گروه های زبان و هنر نیز تنها یک دفترچه داده می شود.

 اگر کد دانش آموزی و محل اخذ دیپلم مغایرتی مشاهده شد نیاز است که داوطلب به آموزش و پرورش منطقه خود مراجعه و آن را رفع کند. همچنین در صورت مشاهده مغایرت در بند جنسیت و معلولیت قطعا داوطلب باید به باجه رفع نقص مراجعه کند. در صورت نداشتن عکس، داوطلب باید با به همراه داشتن یک قطعه عکس به باجه رفع نقص مراجعه کند. در صورت مغایرت در سهمیه نیز باید به توضیحات ویرایش این بخش در اطلاعیه سازمان ملی سنجش مراجعه کنند.

زمان اعلام نتایج

نتایج اولیه نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ به صورت نمرات خام و نمرات کل کنکور در هفته آخر مردادماه اعلام می‌شود. همزمان با این موضوع به داوطلبانی که در دو نوبت کنکور ۱۴۰۳ و یا چهار نوبت کنکورهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ شرکت کرده اند در گروه‌های آزمایشی مختلف شرکت کرده باشند، اجازه داده می‌شود گروه آزمایشی اصلی خود را انتخاب کنند. اگر کسی انتخاب نکند آخرین نوبت برگزاری آزمونی که در آن شرکت کرده است ملاک عمل قرار می‌گیرد.

 انتشار کارنامه نهایی ملاک عمل برای انتخاب رشته در کنکور سراسری ۱۴۰۳ که شامل دو نوبت ۱۴۰۳ و دو نوبت ۱۴۰۲ است، در هفته اول شهریورماه صورت می‌گیرد. دفترچه شماره دو و راهنمای انتخاب رشته مجازی و فرآیند انتخاب رشته در دهه اول شهریورماه انجام می‌شود.

همزمان با انتخاب رشته، ثبت نام و انتخاب رشته‌های پذیرش با سوابق تحصیلی در هفته اول شهریور صورت می‌گیرد. کسانی که علاقمند به رشته‌های بدون آزمون هستند و در کنکور هم شرکت کرده اند نیازی به ثبت نام مجدد ندارند. اسامی معرفی شدگان در رشته‌های دارای شرایط خاص در هفته سوم شهریورماه انجام می‌شود.

 نتایج نهایی کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دهه اول مهر ماه ۱۴۰۳ یعنی ۱۰ یا ۱۱ مهر اعلام می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش تصویری| جاماندگان اربعین حسینی - تهران
طرح شکایت 225 میلیون دلاری علیه پرویز ثابتی، شکنجه‌گر ارشد ساواک
عراق اظهارات نتانیاهو درباره «ایده اسرائیل بزرگ» را محکوم کرد
چرا جابه‌جایی ابرها امکان‌پذیر نیست؟
ارتش اسرائیل دستور فراخوان 100 هزار نیروی نظامی برای اشغال غزه را صادر کرد
پزشکیان: بیانِ مشکلات یعنی احترام به شعور مردمی که صاحبان واقعی کشور هستند
بیمار سکته مغزی در پرواز 612 نجات یافت
نامه رسمی سه کشور اروپایی درباره تعهدات هسته‌ای ایران و احتمال بازگشت تحریم‌ها
انفجار مهیب در ادلب سوریه؛ گزارش‌های اولیه از خسارات
ترامپ بار دیگر روسیه را به پیامدهای مخالفت با آتش‌بس تهدید کرد
افشای جزئیات «گنبد طلایی» ترامپ
فروش 368 میلیارد دینار عراق به بیش از 2 میلیون زائر اربعین
برگزاری مراسم جاماندگان اربعین حسینی با استقبال گسترده مردم تهران
وزیر خارجه ترکیه: شرایط سوریه برای آنکارا غیرقابل قبول است
سردار شریف: هر اشتباه جدید دشمن با پاسخ سخت‌تری روبرو خواهد شد
گزارش دیده‌بان حقوق بشر از جنایات جنگی اسرائیل در حمله به زندان اوین
اقتصادنگار | رشد سه برابری"مستاجران فقیر" در 17 سال
دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب الله لبنان و لاریجانی
حذف سهمیه سوخت دهک‌های پردرآمد؛ تأثیر بر معیشت دهک‌های پایین‌تر
نتانیاهو؛ از وعده آب تا ابهام اورانیوم!
خبر خوش سخنگوی دولت برای خبرنگاران/ بسته حمایتی ویژه خبرنگاران نهایی شد
چهارمین قربانی قاتل سریالی/ این بار خانواده‌اش را غرق در خون کرد
عراقچی: ایران نسبت به طرح‌های محدودکننده دسترسی‌ها و منافع کشور حساس است
تشابه هولناک نسل‌کشی در فلسطین با فجایع هیروشیما و ناگاساکی
موشک مافوق صوت به فرودگاه بن گورین اصابت کرد
رئیس جمهور برزیل با قاطعیت به ترامپ پاسخ داد
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه در تهران به کجا رسید؟
معنای «مسیر ترامپ» بر حضور ایران و روسیه در قفقاز جنوبی
هشدار پلیس راه: ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
لیندسی گراهام: قطع کمک به اسرائیل، مجازات الهی آمریکا را در پی دارد
رویارویی احتمالی بعدی ایران و اسرائیل؛ سناریوها و پیامدها
هیئت مدیره ایران خودرو به‌دلیل گران‌فروشی محکوم شد
مدل پایان جنگ اوکراین شبیه اشغال کرانه باختری است ؟
هوای تهران در وضعیت ناسالم؛ آلودگی به سطح قرمز رسید
عراقچی خطاب به غرب: اگر نتانیاهو خودش اعتراف کند باز هم یهودی‌ستیزی است؟
جزئیات تازه از انفجار شدید در منزل سرلشکر باقری
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 23 مرداد
پاری سن ژرمن قهرمان سوپر جام اروپا شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج‌شنبه 23 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
گامی دیگر برای حمایت از بازنشستگان؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد
گام دولت برای حمایت از کشاورزی؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
آغاز فروش ویژه محصولات وارداتی سایپا با 4 خودروی پرطرفدار
حادثه تلخ و مرگبار اتوبوس زائران اربعین در بصره-شلمچه+ اسامی
حکم جدید دادگاه کانادا درباره سانحه هواپیمای اوکراین
افزایش حقوق کارکنان دولت و شهرداری‌ها در سال 1404 به مرحله نهایی رسید+جزئیات طرح
عربستان اظهارات نتانیاهو را به شدت محکوم کرد
مهاجرت مجری مشهور به خارج از کشور
ایران‌خودرو فروش خودرو با قیمت‌های جدید را متوقف کرد
اعتراض به جنگ غزه با آردپاشی در فرودگاه بن گوریون
سودان جنوبی ادعای گفت‌وگو با اسرائیل درباره اسکان فلسطینیان غزه را رد کرد
X
آگهی تبلیغاتی