×
حوادث
شناسه خبر : 180414
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/04/13 ساعت 14:37
پسری با اجیرکردن دوستش پدرش را کشت

به علت مخالفت با ازدواج؛

پسری با اجیرکردن دوستش پدرش را کشت

پسری که با پدرش اختلاف داشت با پرداخت 15 هزار دلار به دوستش از او خواست تا پدرش را به قتل برساند.

نورنیوز-گروه حوادث: اواسط خرداد امسال مأموران پلیس با گزارش ساکنان برجی در زعفرانیه در جریان بوی تعفنی که از یکی از واحدها به مشام می‌رسید قرار گرفتند و زمانی که مأموران پس از هماهنگی‌های قضایی با بازپرس جنایی وارد خانه مورد نظر شدند با جسد مرد 65 ساله صاحبخانه در حالی روبه‌رو شدند که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود و کمربندی نیز دور گردنش پیچیده شده بود.

در تحقیقات از همسایه‌ها مشخص شد که مقتول با پسرش خسرو، اختلاف داشته است چرا که پسر جوان قصد ازدواج با دختری را داشته که پدرش با این ازدواج مخالفت کرده و سر همین موضوع با هم درگیری داشتند. در ادامه تحقیقات مشخص شد تنها کسی که به خانه مقتول رفت و آمد داشته همین پسرش بوده و مرد سرایدار پسر جوان را چند روز قبل در پارکینگ برج دیده است.

باتوجه به اختلاف خسرو با پدرش، او و دختر مورد علاقه‌اش به عنوان مظنونان پرونده بازداشت شدند. پسر جوان در تحقیقات اولیه مدعی شد: من در قتل پدرم نقشی ندارم و نمی‌دانم چه کسی او را به قتل رسانده است. ما از مدتی قبل به‌خاطر اینکه من تصمیم به ازدواج گرفته بودم با هم اختلاف داشتیم. من به دختری علاقه‌مند شده و می‌خواستم با او ازدواج کنم اما پدرم مخالفت می‌کرد. من هم خانه را ترک کردم و بعد از آن در خانه دوستانم زندگی می‌کردم البته گاهی به پدرم سر می‌زدم تا اینکه فهمیدم به قتل رسیده است.

گرچه پسر جوان چنین ادعایی داشت اما یک هفته بعد از بازداشت، راز قتل را برملا کرد و گفت 6 ماه قبل تصمیم گرفتم پدرم را بکشم و برای این کار یک نفر را اجیر کردم.

او ادامه داد: موضوع را به یکی از دوستان قدیمی‌ام گفتم و قرار شد برای این کار دلارها و طلاهایی که در خانه و گاوصندوق پدرم بود را به عنوان دستمزد به او بدهم. روز حادثه با سهیل وارد خانه شدیم. ابتدا سهیل با چاقو به پدرم حمله و بعد از آن با کمربند پدرم را خفه کرد. بعد هم دلارهای داخل گاوصندوق را که حدود 15 هزار دلار و طلاهایی را که داخل خانه بود به عنوان دستمزد به او دادم.

با اعتراف پسر جوان، به دستور بازپرس محسن اختیاری، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شده و خیلی زود سهیل بازداشت شد. اما در تحقیقات اولیه مدعی شد با اینکه در صحنه جنایت حضور داشته ولی قتل را خود پسر مقتول مرتکب شده است.

به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی پایتخت، دو متهم در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی قرار داده شده و بررسی‌ها برای شناسایی قاتل اصلی ادامه دارد.

به خاطر رفاقت همراهش رفتم

سهیل که به اتهام قتل عمدی مرد ثروتمند بازداشت شده منکر قتل شد و گفت هیچ پولی هم نگرفته است.

با متهم چطور آشنا شدی؟

هر دویمان در هندوستان رشته مدیریت می‌خواندیم، زمانی که در هندوستان درس می‌خواندم پدرم ورشکسته شد و من مجبور شدم که درسم را نیمه کاره رها کنم. اما خسرو که وضع مالی‌اش خوب بود لیسانسش را گرفت و دوستی ما از 12 سال قبل تا الان ادامه دارد.

چه شد تصمیم به قتل گرفتی؟

خسرو همیشه از آزار و اذیت‌ها و رفتار نامناسب پدرش و اختلافاتی که با او داشت حرف می‌زد. دو روز قبل از حادثه به سراغم آمد و از من خواست در کشتن پدرش او را همراهی کنم. در این مدت معتاد به کوکائین شده بودم و روزی که او این پیشنهاد را داد، مواد زیادی مصرف کرده بودم و قبول کردم با او همراه شوم.

چقدر پول بهت داد؟

هیچ پولی نگرفتم و رفاقتی با او رفتم. خسرو خودش به پدرش چاقو زد و من تنها کمربند را به او دادم که با آن پدرش را خفه کرد. در جریان قتل هیچ نقشی نداشتم.

بعد چکار کردی؟

پشیمان شدم که چرا همراهش رفتم. از خانه و زندگی‌ام آواره شدم مثل کارتن‌خواب‌ها در کوچه و خیابان می‌گشتم تا اینکه تصمیم گرفتم به خانه برگردم که دستگیر شدم.


روزنامه ایران
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جان بولتون دادگاهی می شود
مل گیبسون به دنبال بازیگر نقش عیسی مسیح
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
لکورنو خطاب به ماکرون: شرایط مهیا نباشد، نخست‌وزیر نخواهم شد
صالحی: ایران و ترکیه مواضع مشترکی درباره مسائل مختلف دارند
سقوط 400 میلیارد دلاری بازار رمزارزها در یک روز
خودداری اسرائیل از آزادی 2 پزشک فلسطینی
افزایش قیمت بنزین تکذیب شد
افتتاح هفته‌ای 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
معترضان پاریسی: مکرون برو !
عکس های منتخب حیات وحش هفته
بازگشت دوباره اصلاح قانون مهریه به جلسه علنی مجلس
عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی وجود ندارد/ایران از هر طرح صلح واقعی حمایت می‌کند
تلفات سنگین ارتش پاکستان در درگیری با نیروهای طالبان در مرز افغانستان
تاس: رهبر انصارالله یمن دستور توقف حملات به اسرائیل را صادر کرد
ایران‌خودرو درباره ضرورت اصلاح قیمت‌ محصولات توضیح داد
گشت هوایی انگلیس، آمریکا و ناتو در نزدیکی مرز روسیه
تصویب تحقیق و تفحص از گمرک در مجلس
تاکید عراقچی بر تقویت مناسبات ایران با کشورهای آفریقایی
تیراندازی در آمریکا با 16 کشته و زخمی
اسیران اسرائیلی صبح دوشنبه آزاد می‌شوند
پیام تبریک عارف و عراقچی در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری ایران
آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از فردا
اجرای طرح اعتبار ملی در قالب انواع تسهیلات ارزان قیمت
پولادمردان ایران بر سکوی اول جهان ایستادند
نایب قهرمانی آسیا به ملی‌پوشان واترپلو رسید
تغییر نقشه زاد‌و‌ولد در ایران؛ صعود سن مادران، سقوط تولدها
پرشدگی سدهای کشور به 34درصد رسید
قیمت جدید 8 محصول ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت
برنز یک‌ضرب برای علی داوودی/ شریفی به روی تخته نرفت
ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران
تیم ملی فوتبال ایران وارد امارات شد
رایزنی وزیر امور خارجه پاکستان با عراقچی درباره تحولات منطقه
یک فوتبالیست 7 زندانی را آزاد کرد
بیانیه حزب‌الله درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
برنامه مرحله سوم جام حذفی فوتبال مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی