×
اجتماعی
شناسه خبر : 180215
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/04/11 ساعت 19:29
ساماندهی کولبران در نوار مرزی با عراق

در دیدار فرمانده مرزبانی فراجا با فرمانده مرزبانی عراق مطرح شد

ساماندهی کولبران در نوار مرزی با عراق

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی برای ساماندهی کولبران در نوار مرزی با کشور عراق صورت گرفته است، گفت: ارتقاء گشت‌های مشترک مرزی و مبارزه جدی با قاچاق کالا باید جدی تر شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: فرمانده مرزبانی فراجا با تأکید بر تسهیل تردد زائران اربعین حسینی از مرزهای مشترک ایران و عراق، گفت: ساماندهی کولبران در نوار مرزی با کشور عراق توسط مسئولان جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته و ان‌شاءالله شاهد کاهش ناهماهنگی‌های موجود در این خصوص باشیم.

 سردار احمدعلی گودرزی در دیدار با سپهبد محمد عبدالوهاب سکر، فرمانده مرزبانی عراق که با هدف تحکیم انتظامات مرزی و ایام اربعین حسینی و تسهیل در تردد زائران ایرانی در کشور عراق برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی به فرمانده مرزبانی کشور عراق و هیئت همراه، از همکاری و تعاملات بسیار مطلوب همتای عراقی در راستای حفظ و حراست از مرزها تقدیر و تشکر کرد و گفت:‌ ارتقاء گشت‌های مشترک مرزی، مبارزه جدی با قاچاق کالا مهم است که اقدامات در این خصوص باید ارتقاء یابد.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به مبارزه جدی با قاچاق سلاح، اظهارکرد: باید اراده جدی در برخورد با قاچاقچیان به ویژه قاچاقچیان سلاح و مهمات و مشروبات الکلی وجود داشته باشد، همکاری و تعامل دو کشور در بحث تبادل اطلاعات بین مرزبانان دو کشور برای جلوگیری از بروز اقدامات تروریستی مورد تأکید است. همچنین اقدامات بسیار خوبی برای ساماندهی کولبران در نوار مرزی با کشور عراق توسط مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته و ان شاءالله شاهد کاهش ناهماهنگی‌های موجود در این خصوص باشیم.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تمهیدات لازم برای تسهیل تردد زائران از سوی مرزبانی کشور عراق باید پیش‌بینی شود، اظهارکرد: تلاش بر این است امسال در راستای برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) همکاری گسترده و ویژه­‌تری در ارتباط با تسهیل تردد زائران در مرزها صورت گیرد.

گودرزی با اشاره به همکاری مطلوب مرزبانان دو کشور در اربعین حسینی سال گذشته، گفت: امید است برگزاری مراسم اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) امسال توام با همکاری متقابل دو کشور ایران و عراق باشد و ان‌شاءالله با توسعه همکاری‌ها شاهد ارتقاء امنیت نیز باشیم.

ارتقای همکاری موجب افزایش امنیت مرزها
سپهبد محمد عبدالوهاب سکر، فرمانده  مرزبانی جمهوری عراق نیز در ادامه این نشست با تأکید بر ارتقاء تعاملات و همکاری‌های دو جانبه، گفت: همکاری و تعامل با مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در سطح بسیار بالایی صورت می‌گیرد و همین همکاری و برادری باعث بهبود و ارتقاء همکاری و افزایش امنیت مرزها شده است.

وی نیز از استقبال ایران از وی در مرز خسروی تشکر و قدردانی کرد و افزود: تبادل اخبار و اطلاعات، مبارزه مشترک نیروهای مرزبانی دو کشور با قاچاق، حل مسائل امنیتی مرز، اقدام مشترک مرزبانان در رعایت پروتکل‌های‌های مرزی فی مابین، برگزاری منظم نشست‌های مرزی مرزبانان دو کشور، کنترل و مهار آتش‌سوزی در مناطق مرزی از سوی دو طرف مورد تأکید است که باید در این زمینه اهتمام داشت.

فرمانده مرزبانی جمهوری عراق در بخشی دیگر از سخنان خود؛ پذیرایی از زائران امام حسین (ع) را برای مرزبانان عراق افتخار بزرگی دانست و گفت: این افتخار نصیب مرزبانی کشور عراق شده است و مرزبانان به این خدمت به زائران امام حسین (ع) افتخار  می‌کنند و آن را برای خود توفیق بزرگی می‌دانند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتفلیکس با 82.7 میلیارد دلار در آستانه تصاحب برادران وارنر
فیس‌تایم و اسنپ‌چت در روسیه فیلتر شدند
چالش شناسایی بیماری‌های خودایمنی؛ وقتی علائم فریبنده‌اند
چرا یک‌سوم غذای جهان قبل از رسیدن به سفره‌ها هدر می‌رود؟
تصویر تازه «جیمز وب» از پلی میان کوتوله‌های فضایی
راز آرامش بعد از 65 سالگی فاش شد؛ 7 چیزی که باید رها کنید!
لبنان: برای حفظ ثبات به نیروی پشتیبان بین‌المللی نیاز داریم
انتقاد آلمان از سند راهبرد ملی آمریکا/ اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
کاهش عجیب سرانه آب تجدیدپذیر کشور
ارتش پاکستان: عمران خان تهدیدی علیه امنیت ملی کشور است
واشنگتن: راه خرید اف-35 برای ترکیه دوباره هموار می‌شود
هشدار جدید آمریکا به اروپا
قیمت آب بالای 6500 تومان/ تشویق برای کاهش مصرف
دستیار پوتین: مذاکرات با آمریکا درباره صلح اوکراین در حال پیشرفت است
آغاز گشت ویژه کنترل مصرف گاز در تهران
مسیر هوایی بین اقلیم کردستان عراق و جزیره کیش فعال شد
درگیری تازه مرزی بین افغانستان و پاکستان/ تیراندازی سنگین در مرز تورخم
توافق مهمی که پیش از اجرایی شدن ناکام ماند
فرستاده ترامپ: حزب‌الله را نمی‌توان با اقدامات نظامی خلع سلاح کرد
پزشکیان: دولت نمی‌خواهد با تورم و هزینه بر دوش مردم، هزینه‌های خود را تأمین کند
مدارس در کدام استان‌ها 15 و 16 آذرماه تعطیل شد ؟
قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال 2026/ترامپ جایزه صلح فیفا گرفت!/ایران گروهش را شناخت
مأموریت آژانس «آنروا» به مدت سه سال دیگر تمدید شد
وزارت اطلاعات: تروریست‌های سلطنت‌طلب بازداشت شدند
هشدار تند نبیه بری به اسرائیل/ «مذاکره زیر آتش معنا ندارد»
جواد نکونام پیشنهاد سرمربیگری مس رفسنجان را رد کرد
فهرست جدید محصولات آرایشی لب فاقد مجوز منتشر شد
میامی میزبان گفتگوهای حساس کی‌یف و واشنگتن /روسیه در انتظار واکنش آمریکا
ماراتن جنجالی در کیش/ واکنش فدراسیون دو میدانی/تشکیل پرونده قضایی برای برگزارکنندگان
واکنش علی تاجرنیا به توقف استقلال در دربی
معاون رئیس‌جمهور: پرونده حقوق کارکنان بر اساس عملکرد آغاز شد
ایران و روسیه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
وزارت کشور غزه: کشته شدن ابوشباب سرنوشت خائنان است
گمرکات کشور ملزم به رعایت استانداردهای FATF شدند
ساپینتو: نیمه دوم کنترل بازی با ما بود؛ مهاجمان نیازمند تجربه بیشترند
اوسمار: خوب بودیم اما گل نزدیم؛ از تساوی عذرخواهی می‌کنم
درخشش جوانان تکواندو ایران در جهان زیر 21 سال/مبینا نعمت‌زاده طلا گرفت
نجات 15 نفر از آتش‌سوزی ساختمان مسکونی در نعمت‌آباد
جدول لیگ برتر در پایان هفته دوازدهم/ سپاهان صدرنشین شد
دو مهره کلیدی تیم ملی ایران زیر ذره‌بین رسانه‌ها
مردم در انتظار تصمیم نهایی قیمت بنزین
حضور پزشکیان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سوی دولت تایید شد
فیفا از حضور قلعه‌نویی در آمریکا استقبال کرد
پوتین در هند؛ همکاری هسته‌ای مسکو–دهلی و نگاه نگران آمریکا
حماس سطح امنیت رهبرانش را به شدت ارتقا داد
گزارش تصویری | پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)
واکنش رئیس جمهور عراق به شایعه‌ای درباره حزب‌الله و انصارالله
بازداشت 6 مهاجر افغان توسط آمریکا
وضعیت جدول لیگ برتر پس از پایان دربی
پایان دربی 106؛ استقلال (0) پرسپولیس (0)+ خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی