×
اجتماعی
شناسه خبر : 180215
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/04/11 ساعت 19:29

در دیدار فرمانده مرزبانی فراجا با فرمانده مرزبانی عراق مطرح شد

ساماندهی کولبران در نوار مرزی با عراق

فرمانده مرزبانی فراجا با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی برای ساماندهی کولبران در نوار مرزی با کشور عراق صورت گرفته است، گفت: ارتقاء گشت‌های مشترک مرزی و مبارزه جدی با قاچاق کالا باید جدی تر شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: فرمانده مرزبانی فراجا با تأکید بر تسهیل تردد زائران اربعین حسینی از مرزهای مشترک ایران و عراق، گفت: ساماندهی کولبران در نوار مرزی با کشور عراق توسط مسئولان جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته و ان‌شاءالله شاهد کاهش ناهماهنگی‌های موجود در این خصوص باشیم.

 سردار احمدعلی گودرزی در دیدار با سپهبد محمد عبدالوهاب سکر، فرمانده مرزبانی عراق که با هدف تحکیم انتظامات مرزی و ایام اربعین حسینی و تسهیل در تردد زائران ایرانی در کشور عراق برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی به فرمانده مرزبانی کشور عراق و هیئت همراه، از همکاری و تعاملات بسیار مطلوب همتای عراقی در راستای حفظ و حراست از مرزها تقدیر و تشکر کرد و گفت:‌ ارتقاء گشت‌های مشترک مرزی، مبارزه جدی با قاچاق کالا مهم است که اقدامات در این خصوص باید ارتقاء یابد.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به مبارزه جدی با قاچاق سلاح، اظهارکرد: باید اراده جدی در برخورد با قاچاقچیان به ویژه قاچاقچیان سلاح و مهمات و مشروبات الکلی وجود داشته باشد، همکاری و تعامل دو کشور در بحث تبادل اطلاعات بین مرزبانان دو کشور برای جلوگیری از بروز اقدامات تروریستی مورد تأکید است. همچنین اقدامات بسیار خوبی برای ساماندهی کولبران در نوار مرزی با کشور عراق توسط مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته و ان شاءالله شاهد کاهش ناهماهنگی‌های موجود در این خصوص باشیم.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تمهیدات لازم برای تسهیل تردد زائران از سوی مرزبانی کشور عراق باید پیش‌بینی شود، اظهارکرد: تلاش بر این است امسال در راستای برگزاری مراسم اربعین حسینی(ع) همکاری گسترده و ویژه­‌تری در ارتباط با تسهیل تردد زائران در مرزها صورت گیرد.

گودرزی با اشاره به همکاری مطلوب مرزبانان دو کشور در اربعین حسینی سال گذشته، گفت: امید است برگزاری مراسم اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) امسال توام با همکاری متقابل دو کشور ایران و عراق باشد و ان‌شاءالله با توسعه همکاری‌ها شاهد ارتقاء امنیت نیز باشیم.

ارتقای همکاری موجب افزایش امنیت مرزها
سپهبد محمد عبدالوهاب سکر، فرمانده  مرزبانی جمهوری عراق نیز در ادامه این نشست با تأکید بر ارتقاء تعاملات و همکاری‌های دو جانبه، گفت: همکاری و تعامل با مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در سطح بسیار بالایی صورت می‌گیرد و همین همکاری و برادری باعث بهبود و ارتقاء همکاری و افزایش امنیت مرزها شده است.

وی نیز از استقبال ایران از وی در مرز خسروی تشکر و قدردانی کرد و افزود: تبادل اخبار و اطلاعات، مبارزه مشترک نیروهای مرزبانی دو کشور با قاچاق، حل مسائل امنیتی مرز، اقدام مشترک مرزبانان در رعایت پروتکل‌های‌های مرزی فی مابین، برگزاری منظم نشست‌های مرزی مرزبانان دو کشور، کنترل و مهار آتش‌سوزی در مناطق مرزی از سوی دو طرف مورد تأکید است که باید در این زمینه اهتمام داشت.

فرمانده مرزبانی جمهوری عراق در بخشی دیگر از سخنان خود؛ پذیرایی از زائران امام حسین (ع) را برای مرزبانان عراق افتخار بزرگی دانست و گفت: این افتخار نصیب مرزبانی کشور عراق شده است و مرزبانان به این خدمت به زائران امام حسین (ع) افتخار  می‌کنند و آن را برای خود توفیق بزرگی می‌دانند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر ارتباطات هم از وضعیت اینترنت ابراز نارضایتی کرد
مصوبه افزایش 30 درصدی قرارداد بازیکنان فوتبال لغو شد
دولت با حذف 4 صفر از پول ملی موافقت کرد
وزیر بهداشت: 6 هزار تخت جدید بیمارستانی در سال جاری افتتاح می شود
احتمال همگروهی استقلال و النصر در رقابت‌های آسیایی
فناوری تلفن همراه در ایران وارد 31مین سال شد
جسد پسربچه گمشده در رشت پیدا شد
سخنگوی دولت: تعطیلی شنبه در اختیار استانداران است + فیلم
عکس های منتخب جهان،10 آگوست 2025
5 شرط اصلی نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد
نوری قزلجه: ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب هستند
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
جنجال بازنشر ویدئو توسط وزیر دفاع آمریکا: چه معنی دارد زنان رای بدهند؟
نورنما | غزه، 92 درصد نابودی
نگرانی دادستان ارشد اتحادیه اروپا از سطح فساد در کشورهای اروپایی
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
جزئیات محل خاکسپاری استاد فرشچیان بر اساس آخرین وصیت او +تصویر وصیت‌نامه
قضاوت 2 داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
برنج ایرانی کیلویی 250، اما در بازار 400 هزار تومان!
رهبر معظم انقلاب با تمدید عضویت اعضای هیات‌امنای کمیته امداد موافقت کردند
پیشنهاد تداوم شناورسازی ساعت کاری ادارات تا 15 مهرماه برای کاهش ترافیک تهران
26 مصدوم و یک فوتی در اثر تصادف رانندگی در پارس‌آباد
X
آگهی تبلیغاتی