×
اقتصادی
شناسه خبر : 179244
تاریخ انتشار :

با حضور مخبر در وزارت صمت انجام شد

افتتاح 26 طرح صنعتی و تولیدی در 10 استان

26 طرح بزرگ صنعتی و تولیدی زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت در 10 استان کشور و با اعتباری بالغ بر 60 هزار و 706 میلیارد تومان، امروز با حضور سرپرست ریاست جمهوری به شکل رسمی افتتاح شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمد مخبر صبح امروز یکشنبه در ادامه افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های دولت سیزدهم، با حضور در وزارت صنعت، معدن و تجارت، دستور آغاز بهره‌برداری رسمی از 26 طرح بزرگ صنعتی و تولیدی را در 10 استان کشور، صادر کرد.

رشد تولید بدون توجه به صنعت امکان‌پذیر نیست

سرپرست ریاست جمهوری در این مراسم  با بیان اینکه رشد تولید بدون توجه به صنعت امکان‌پذیر نیست، سیاستگذاری دولت مردمی در این بخش مبتنی بر راهنمایی‌های رهبری معظم انقلاب و تمرکز بر توسعه بنگاه‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان را از جمله دلایل توفیقات و دستاوردهای این وزارتخانه دانست.

محمد مخبر ضمن تبریک فرارسیدن عید بزرگ غدیر و هفته ولایت گفت: شهید رئیسی به هیچ عنوان جلسات رصد اقتصادی را تعطیل نمی‌کرد و در کنار آن جلسات متعددی با مسئولان و فعالان اقتصادی داشت و علاوه بر اینها به صورت میدانی نیز مسائل و رفع مشکلات این بخش را دنبال می‌کرد.

مخبر احیای واحدهای تولیدی راکد را یکی دیگر از دغدغه‌های جدی رئیس جمهور شهید دانست و اظهار داشت: دولت سیزدهم احیای 10 هزار واحد تعطیل یا نیمه‌تعطیل را هدف‌گذاری کرده بود که امروز بخش قابل توجهی از آن محقق شده و بخش زیادی از موفقیت‌های دولت مردمی در زمینه تشکیل سرمایه ثابت، کاهش نرخ بیکاری و رشد تولید مربوط به اقدامات و تلاش‌های دولت در همین عرصه است.

دکتر مخبر در ادامه با بیان اینکه رشد تولید بدون توجه به صنعت امکان‌پذیر نیست، سیاستگذاری دولت مردمی در این بخش مبتنی بر راهنمایی‌های رهبری معظم انقلاب و تمرکز بر توسعه بنگاه‌ها و فعالیت‌های دانش‌بنیان را از جمله دلایل توفیقات و دستاوردهای این وزارتخانه دانست و گفت: خوشبختانه علی‌آبادی وزیر صنعت معدن و تجارت که خود از دانشمندان این حوزه نیز محسوب می‌شود، تمام سیاست‌های لازم برای توسعه صنعت با تکیه بر این توانمندی‌ها را لحاظ کرده است.

سرپرست ریاست جمهوری شرکت‌های دانش بنیان را یک مزیت و امتیاز ویژه برای کشور برشمرد و با بیان اینکه امروز ایران اسلامی یکی از کشورهای پیشرو و پیشرفته در این حوزه است، افزود: کشور عزیز ما به‌رغم برخورداری از نعمت‌های طبیعی و خدادادی از وجود نیروهای جوان و نخبه به عنوان لوازم اصلی توسعه دانش‌بنیان‌ها بهره‌مند است و اساسا اگر به دنبال افزایش بهره‌وری هستیم با تکیه بر این ظرفیت‌ها قابل تحقق است.

این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر 60 هزار و 706 میلیارد تومان اجرا شده‌اند و با بهره‌برداری از آنها 5 هزار و 563 فرصت شغلی مستقیم و پایدار ایجاد شده است.

در همین راستا در دولت سیزدهم، رشد واردات کالاهای واسطه‌ای 12.6 درصد، رشد واردات کالاهای سرمایه‌ای 13 درصد و رشد واردات کالاهای مصرفی 5 درصد بوده و در برابر ارزش کالاهای صادراتی صنعتی رشد 10 درصدی و کالاهای صادراتی بخش معدن و صنایع معدنی رشد 11 درصدی داشته است.

بر اساس گزارش ارائه شده وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان شش ماهه اول سال 1403، 125 طرح قابل افتتاح دارد که مجموع سرمایه‌گذاری این طرح‌ها 238 هزار میلیارد تومان بوده و 30 هزار فرصت شغلی پایدار ایجاد خواهند کرد.

 


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز رقابت نفس‌گیر برای صندلی‌های پزشکی
وضعیت آب و هوا امروز 12 اردیبهشت +وضعیت استانها
فرصت جدید ایران‌خودرو برای مشتریان دارای حساب وکالتی+جزییات و لینک ثبت نام
برنامه مسابقات امروز 12 اردیبهشت + پخش زنده
کار دست معلّم نیست
ساعت کاری ادارات تغییر خواهد کرد / جزئیات جدید از تصمیم دولت +فیلم
حمله موشکی یمن به شمال فلسطین اشغالی
خلاصه بازی منچستریونیاتد و اتلتیک بیلبائو +فیلم
سقوط تیم هوادار پس از 4 فصل + خلاصه بازی
مسکن ارزان‌تر با مشارکت مردمی؛ وقتی مردم بهتر از دولت می‌سازند
جاده چالوس 10 روز بسته می‌شود؛ ایمنی، اولویت راه‌سازی
طوفان خاک در راه است، اما خوزستان غافلگیر نمی‌شود
جدول گروهB جام جهانی فوتبال ساحلی پس از بازی های روز اول | 11 اردیبهشت
دستورات جدید ترامپ برای تحریم نفت ایران
جدول لیگ برتر در هفته بیست و هشتم پس از بازی های امروز 5 شنبه 11 اردیبهشت
خوابیدن کنار موبایل به مغز آسیب می‌رساند؟/ تأثیر گوشی‌های هوشمند بر کیفیت خواب
نورنما | سفر مجازی به پایتخت موسیقی جهان!/سنندج
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ شناسایی 29نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی
این‌گونه از هوش مصنوعی بپرسید / 7 اصل طلایی برای گرفتن پاسخ بهتر
صدها تروریست در سیستان و بلوچستان منهدم یا دستگیر شدند
مشکل مطهری با روحانیت چه بود؟
به دنیای نوجوانان نزدیک شویم؛ کلیدهای گفت‌وگو
نتیجه بازی فولاد (1) - چادرملو اردکان (1) | بازی در بارش سخت باران + خلاصه بازی
جنایت فجیع خانوادگی
نورنما | 12 اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد
پیام مدیرعامل فولاد مبارکه به مناسبت روز کارگر؛ تقدیر از دستان خستگی‌ناپذیر
نتیجه نهایی بازی پرسپولیس (3) مس رفسنجان (0) + خلاصه بازی | انتقام قرمز ها در باشگاه مس
هشدار هواشناسی: احتمال باران، باد شدید و صاعقه در تهران
تعویق مذاکرات رم؛ آیا پای اعتراض به دیپلماسی تهدید و تحریم در میان است؟
برد نفس گیر ایران در اولین دیدار؛ ایران(5) - موریتانی(4) + فیلم
برنامه بازی های بعدی تیم ملی ایران در جام جهانی فوتبال ساحلی 2025
ورود پزشکان به سامانه نسخه‌نویسی، دو مرحله‌ای شد
«گرگ پارسی» تاریخ‌ساز شد؛ پرافتخارترین بدنساز ایران در جهان!
بمب بزرگ استقلال؛ ماتزاری آمد؟ / باشگاه واکنش نشان داد
جنایت اسید پاشی در مدرسه
نخستین واکنش از شرکت سینا: "هیچ تقصیری نداریم"+ویدیو
آغاز فروش 2 محصول جدید سایپا دیزل + لینک ثبت نام
هشدار رسمی ایران در واکنش به رفتار های ضد و نقیض آمریکا
دفترچه سوالات کنکور 1404 رشته ریاضی و علوم انسانی منتشر شد
قیمت طلا و سکه امروز 11 اردیبهشت 1404
کارگران؛ طلایه‌داران تولید و افتخارآفرینی در صنعت کشور هستند
نورنما | روزت مبارک ای معلم، ای فراتر از کلام،تو را سپاس
آخرین جزئیات آتش‌سوزی گسترده در اراضی اشغالی/گسترش آتش ادامه دارد+فیلم
جهنم در سرزمین های اشغالی: وقتی اسرائیل از مهار آتش ناتوان ماند!
رونمایی از تعداد و سهمیه رشته‌ها در بیستمین بازی‌های آسیایی 2026
روایت گروسی از احتمال درگیری نظامی ایران و آمریکا
ابطال کارت سوخت خودرو های فاقد بیمه شخص ثالث
حرکت زیبای مهدی طارمی برای هموطنان عزادارش + فیلم
فرجام سارقان مسلحی که شبح مرگ بودند
برنامه مسابقات فوتبال و ورزش امروز 11 اردیبهشت + پخش زنده
X
آگهی تبلیغاتی