×
حوادث
شناسه خبر : 179195
تاریخ انتشار : شنبه 1403/04/02 ساعت 22:10
قتل؛ پایان گروگانگیری 140 میلیاردی

قتل؛ پایان گروگانگیری 140 میلیاردی

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از پایان یک گروگانگیری 140 میلیارد ریالی خبر داد و گفت: گروگان پیش از درخواست پول از خانواده اش به قتل رسیده بود.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری هفت نفر که پس از ربودن یکی از دوستان خود، به شکل ناخواسته او را به قتل رسانده بودند، خبر داد.

سردار علی ولیپور گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: بهمن‌ماه سال گذشته، فردی به اداره چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ که ویژه فقدان است، مراجعه کرد و گفت که یکی از آشنایان نزدیکشان که حدود ۴۹ سال سن داشته و سهامدار یکی از انتشاراتی‌های کتاب است، چند روزی است که از خانه خارج شده و خبری از او نیست. این فرد گفت که تلفن همراه فقدانی نیز خاموش بوده و تلاش‌های خانواده و دوستان برای پیدا کردن او تا کنون بی‌نتیجه مانده است.

وی افزود: بدین ترتیب تیمی از کارآگاهان اداره چهارم وارد عمل شدند و در نخستین گام از بیمارستان‌های تهران و پزشکی قانونی کشور استعلام گرفتند اما ردپایی از فردی مفقودی به دست نیاوردند. تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه یک پیامک با شماره‌ای ناشناس به خانواده فرد فقدانی ارسال شده که در آن عنوان شده بود فرد فقدانی هدف آدم‌ربایی قرار گرفته و آدم‌ربایان با تهدید به قتل او درخواست ۱۴۰ میلیارد ریال پول نقد کرده‌ بودند.

ولیپور گودرزی گفت: با توجه به حساسیت موضوع، پرونده برای رسیدگی تخصصی به اداره یازدهم پلیس آگاهی ارجاع داده شد و کارآگاهان در تجزیه‌ و تحلیل‌های اطلاعاتی دریافتند که پنج مرد جوان پیامک‌های تهدیدآمیز را برای خانواده مرد گمشده ارسال کرده‌اند. سرانجام خردادماه سال ۱۴۰۳، تیم جنایی پس از این دریافت این اطلاعات مهم با بهره‌گیری از روش‌های علمی و کشف شیوه‌های کشف نوین جرم هویت پنج متهم پرونده را شناسایی کرده و با دستور قضائی آنها را در یک عملیات ضربتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کرد.

وی افزود: متهمان پس از انتقال به اداره یازدهم پلیس آگاهی به صورت جداگانه هدف بازجویی قرار گرفتند اما به جرم آدم‌ربایی اعتراف نکردند. تحقیقات همچنان ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی متوجه ارتباط آدم‌ربایان با دو مرد جوان شدند که هم‌محله‌ای و دوستان فرد مفقود شده هستند که همین موضوع شک تیم جنایی را برانگیخت.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهارکرد: اقدامات ویژه پلیسی نیز نشان داد که فرد فقدانی به خانه‌ این دو نفر در محله کیانشهر رفته و پس از آن تلفن همراهش خاموش شده است که کارآگاهان پس از کشف این سرنخ مهم، خیلی زود مخفیگاه دو دوست فرد فقدانی را شناسایی کرد و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی متهمان را دستگیر کرده و با انتقال به مقر انتظامی تحت بازجویی قرار دادند.

وی گفت: دو مرد جوان که در جریان تحقیقات با اظهارات ضد و نقیضی منکر هرگونه ارتکاب جرم بودند پس از مواجه با مدارک موجود داخل پرونده به ارتکاب جنایتی هولناک با همدستی یکدیگر و اجرای نقشه قبلی اعتراف کردند. یکی از متهمان پرونده گفت که با مقتول دوست و هم‌محله‌ای بوده حتی می‌دانستند که ثروتمند است به همین خاطر او را به خانه‌شان دعوت کرده تصمیم گرفتند تا با آدم‌ربایی از خانواده‌اش پول دریافت کنند.

ولیپور گودرزی با اشاره به ادامه اعترافات متهم گفت:‌ پس از اینکه فرد فقدانی به خانه آنها رفته، متهم به همراه همدستش با او درگیر شده اما در جریان این درگیری او به قتل رسید و آنها نتوانستند ایده خود برای آدم‌ربایی را اجرا کنند. دو متهم که به گفته خودشان خیلی ترسیده بودند یک باند تشکیل داده و ماجرا را با پنج نفر دیگر در میان گذاشته که قرار شد با دریافت ۱۴۰ میلیارد  ریال از خانواده مقتول پول‌ها را میان خود تقسیم کنند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد:‌ متهمان پس از ارتکاب جنایت، جسد مقتول را مثله و بقایای آن را در اطراف منطقه‌های جاجرود و رودهن رها کردند. در ادامه نیز او و همدستش به عنوان طراح اصلی این جرم از پنج مرد جوان خواستند که با تهدیدهای زیاد از خانواده یاشار ۱۴۰ میلیارد ریال درخواست و پس از دریافت پول پا به فرار بگذارند که دستگیر شدند.

ولیپور گودرزی گفت: پس از این اظهارات، متخصصان پزشکی قانونی، کارآگاهان اداره یازدهم و ماموران تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی ماموریت یافتند تا به همراه متهمان برای پیدا کردند بقایای اجساد مقتول به جاجرود و رودهن بروند. همچنین با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی  قرار گرفتند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو رسما خواستار خلع سلاح در جنوب غرب سوریه شد
پزشکیان: بازگشت تحریم‌ها ناخوشایند است، اما پایان راه نیست و در برابر آنها تسلیم نمی‌شویم
دبیرکل سازمان ملل: جهان در آستانه عصر جدید انرژی ایستاده است
رایزنی غریب آبادی با سفرای چین و روسیه درباره قطعنامه 2231
مقام اروپایی:‌امیدواریم به راه حل دیپلماتیک در ارتباط با ایران دست یابیم
ویتکاف: آمریکا مایل به مذاکره با ایران است
پزشکیان: اگر اسنپ‌بک اتفاق بیفتد، گفت‌وگو دیگر معنایی ندارد
ادعای «روبیو» علیه ایران
وزیر خارجه اسپانیا: کشتار غیرنظامیان غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
صعود فوتسال ایران به مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا
روایت لاریجانی از تبیین جنگ و آرامش دادن به مردم توسط رهبر معظم انقلاب
شاهکار نیروهای مسلح یمن در حمله به سرزمین‌های اشغالی
رئیس جمهوری آرژانتین سازمان ملل را به سوءاستفاده از قدرت متهم کرد
گسل‌های ایران فعال شدند
عارف: دبیرکل سازمان ملل همه مواضع ما را قبول دارد
نورنما | عجیب‌ترین کتاب‌فروشی دنیا با قدمت 100 میلیون سال در چین
فعال شدن امکان جستجو با صدا و دوربین در گوگل
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای عزت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان رساند
شناسایی 213 گلوگاه فساد در کشور
خطیب: گنجینه اطلاعات تسلیحاتی اسرائیل را مستند کردیم
یورش بیش از 1000 صهیونیست به مسجد الاقصی در روزهای اخیر
لاوروف و روبیو در سازمان ملل دیدار کردند
دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه با یکدیگر /مکرون: توافق با ایران همچنان امکان‌پذیر است
روسیه: ترامپ می‌خواهد کل جهان انرژی آمریکا را بخرند
مصر دست رد به پیشنهادهای اروپا زد
درخشش ستاره‌های ایرانی در لیگ امارات
وعده ترامپ به سران عربی: کرانه باختری به اراضی اشغالی ملحق نمی شود
رویترز: تحریم‌های غرب تأثیر قابل توجهی بر جریان نفت ایران نداشته‌ است
سازمان ملل: اخبار ورود مواد غذایی به غزه فریب است
اصابت پهپاد به اراضی اشغالی با وجود استقرار سامانه دفاع لیزری/تلفات بی‌سابقه‌+فیلم
برد المپیاکوس با دبل مهدی طارمی در جام حذفی یونان+فیلم
موافقت عراق با ایجاد دو گذرگاه جدید در مرزهای ایران و عربستان
عراقچی: غرب صلاحیت توسل به اسنپ‌بک را ندارد
پاداش پای سکو 200 میلیون تومان
رسانه‌های عربی درباره سخنان پزشکیان در سازمان ملل چه گفتند؟
عارف: دانشگاه‌ها همکاری‌های ارزشمندی را با مراکز دفاعی آغاز کرده‌اند
نجات 9 خدمه شناور تانزانیا در 2 مایلی جنوب کیش
اجرای طرح «کارت امید مادر» از فروردین سال آینده
زلنسکی: روسیه آتش‌بس را نمی پذیرد
گزارش تصویری | سخنرانی رئیس جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد
پادشاه اسپانیا: کشتار مردم غزه باید به پایان برسد
جاده چالوس یک طرفه شد؛ ترافیک سنگین راه‌ها
صالحی امیری: کنسرت ارمنستان در تخت‌جمشید، دیپلماسی فرهنگی ایران را تقویت کرد
سرلشکرموسوی: سربازان شجاع ایران دشمنان را از اقدام خود پشیمان کرده‌اند
پزشکیان: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران خیانتی بزرگ به دیپلماسی کرد
زمان جشن روز تهران اعلام شد/ تورهای تهرانگردی فعال می‌شود
هاشمیان: به حمایت هواداران پرسپولیس نیاز دارم
رئیس دیوان عالی کشور: هوش مصنوعی به قضات در صدور آرای مستدل کمک کند
مدیرعامل توانیر: زمستان امسال شرایط بهتری را در تامین برق خواهیم داشت
آلمان: در تلاشیم تا فشار غرب بر روسیه را حفظ کنیم
X
آگهی تبلیغاتی