×
اقتصادی
شناسه خبر : 178586
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/28 ساعت 18:11

تزریق 60 میلیون دلار به بازار سرمایه/ بورس صعودی می‌شود

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی با بیان اینکه طبق قانون باید معادل ریالی 510 میلیون دلاربه بازار سرمایه تزریق شود، گفت: حدود 450 میلیون دلار به بازار سرمایه تزریق شده و حدود 60 میلیون دلار باقی مانده که در سه مرحله وارد بورس می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی از تزریق ۶۰ میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه خبر داد.

سید علیرضا میرمحمد صادقی با بیان اینکه طبق قانون باید معادل ریالی ۵۱۰ میلیون دلار از منابع ارزی صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار بورس تزریق شود، افوزد: از این میزان تاکنون حدود ۴۵۰ میلیون دلار به بازار سرمایه تزریق شده و حدود ۶۰ میلیون دلار باقی مانده که این ۶۰ میلیون دلار نیز طی سه مرحله وارد بورس می‌شود.

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی اظهارداشت: در نخستین مرحله مقرر شد ۲۰ میلیون دلار با نرخ ETS از منابع صندوق توسعه ملی یعنی تقریبا ۸۰۰ میلیارد تومان تا روز سه‌شنبه به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود و صندوق بتواند به وظایف قانونی خود در قبال حمایت از بازار سرمایه و سهام‌داران بورس عمل کند.

میرمحمد صادقی تصریح کرد: بی شک بورس یکی از بهترین و سودآورترین بازارها برای سرمایه‌گذاری است و صندوق توسعه ملی به عنوان یکی از سرمایه‌گذاران و سهامداران تاثیرگذار در بازار سرمایه تلاش می‌کند با همکاری سازمان بورس از طریق تزریق منابع به صندوق تثبیت بازار از این بازار مالی حمایت کند تا بورس بتواند هر چه سریعتر با اصلاح مسیر به روند سوددهی و مسیر اصلی خود بازگردد.

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی، دورنمای بورس را روشن و رو به رشد توصیف کرد و گفت: با توجه به دیدگاه‌های نامزدهای ریاست جمهوری و برنامه‌هایی که برای رونق بخشیدن به بازار سرمایه مطرح کرده‌اند به نظر می‌رسد بازار سرمایه در روزهای آینده با انتخاب رئیس جمهور بعدی به ثبات یرسد و صرف نظر از اینکه چه کسی در انتخابات پیروز خواهد شد بورس روند رو به رشد خود را پی خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: سهامداران باید بدانند تلاش همه مسئولان حمایت از بازار سرمایه است و هر کدام از نامزدهای انتخابات که پیروز شوند نگاهی مثبت به بورس دارند.

میرمحمد صادقی افزود: نیم‌نگاهی به داریی‌های شرکت‌ها و نمادهای بورسی نشان می‌دهد ارزش واقعی سهام شرکت‌ها بسیار بیشتر از چیزی است که این روزها در تابلوی بورس مشاهده می‌کنیم و مورد معامله قرار می گیرد.

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی اظهارداشت: سهامداران مطمئن باشند سهام شرکت‌ها بسیار ارزنده‌تر از قیمت‌های کنونی است و بازار سرمایه در آینده نزدیک دوباره رکوردشکنی کرده و شاخص بورس به روزهای اوج خود باز می‌گردد.

وی با تاکید بر نگاه مثبت صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه خاطرنشان کرد: صندوق توسعه ملی آمادگی دارد براساس مصوبات بالادستی و تا جایی که قانون اجازه دهد نقش خود را در حمایت از صندوق تثبیت بازار سرمایه و بورس ایفا کند.

میرمحمد صادقی گفت: تزریق ۸۰۰ میلیارد تومان به بازار سرمایه در روز سه‌شنبه - ۲۹ خرداد و برنامه‌ریزی برای واریز دو مرحله‌ بعدی هم بزودی از جمله گام‌های مهم و تأثیرگذار برای کمک به رونق به این بازار است.

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی ابراز امیدواری کرد: بازار سهام ظرفیت‌های بسیاری در رونق اقتصادی و سوددهی به سرمایه گذاران دارد و بی‌شک روزهای پیش‌رو روزهایی روشن و نویدبخش برای سهامداران و نمادهای بورسی خواهد بود و شاخص به مدار صعودی خود بازخواهد گشت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
X
آگهی تبلیغاتی