×
بین الملل
شناسه خبر : 175396
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/03/10 ساعت 14:55
لاوروف: روسیه آماده مذاکره با اوکراین است؛ نه صلح

لاوروف: روسیه آماده مذاکره با اوکراین است؛ نه صلح

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه پیش‌بینی کرد که دیر یا زود افرادی در کی‌یف به قدرت می رسند که منافع ملی برایشان اهمیت دارد، اما در حال حاضر تصور گفتگو درباره صلح با در نظر گرفتن حاکمیت «حزب جنگ» در این کشور دشوار است.

نورنیوز- گروه بین الملل:  وزیر امور خارجه روسیه به اسپوتنیک گفت: امیدواریم دیر یا زود نیروهای سیاسی در اوکراین ظاهر شوند که به منافع مردم اهمیت می‌دهند. در این میان چاره‌ای جز ادامه عملیات ویژه نظامی تا رسیدن به اهداف آن وجود ندارد.

لاوروف افزود: اکنون تصور گفتگو در مورد صلح با در نظر گرفتن حاکمیت حزب جنگ در کی‌یف دشوار است. حزب جنگ در کی‌یف حکمرانی می‌کند و به دنبال شکست روسیه در میدان جنگ است.

وی تاکید کرد: در چنین شرایطی تصور گفتگو درباره صلح دشوار است.

به گفته وزیر خارجه روسیه، مسکو ایده برگزاری فرضی کنفرانس بین المللی صلح برای حل و فصل مناقشه اوکراین با مشارکت مسکو و کی‌یف را ادامه احتمالی تلاش‌های چین برای ایجاد شرایط برای حل این بحران می‌داند.

سرگئی لاوروف تاکید کرد که روسیه برای مذاکره در مورد اوکراین آماده است، اما موضوع صلح است، نه آتش بس. ما بارها، در بالاترین سطوح، گفته‌ایم که روسیه برای مذاکره باز است. با این حال، باید به وضوح درک کرد که ما در مورد صلح صحبت می‌کنیم، نه آتش بس. اعطای آتش‌بس به دشمن هیچ فایده‌ای ندارد جز اینکه بتواند دوباره از آن برای تجدید قوا و تسلیح مجدد استفاده کند.

لاوروف در پاسخ به این سوال که آیا امکان تسریع روند حل و فصل سیاسی اوضاع پیرامون اوکراین وجود دارد، گفت: مذاکرات باید بر اساس اصل تقسیم ناپذیری امنیت و حقایق میدانی باشد.

او گفت: در مورد ایده تشکیل به موقع کنفرانس بین‌المللی صلح که مشارکت مساوی روسیه و اوکراین و بحث در مورد همه طرح‌های صلح موجود را تضمین می‌کند، ما آن را ادامه تلاش‌های پکن برای ایجاد شرایط برای حل بحران می‌دانیم. در بحران اوکراین در این موضع اشتراک داریم که اول از همه، باید علل اصلی آن از بین برود و منافع مشروع همه طرف ها تضمین شود. توافق‌های آینده در مورد حل و فصل مناقشه اوکراین باید بر اساس اصل امنیت برابر و غیرقابل تقسیم باشد.

دیپلمات ارشد روس در پاسخ به این سوال که آیا امکان تسریع روند حل و فصل سیاسی مناقشه اوکراین وجود دارد یا خیر، گفت: از نظر تئوری، بله. برای انجام این کار، لازم است غرب از ریختن تسلیحات به اوکراین دست بردارد و کی‌یف جنگ را متوقف کند. هر چه زودتر این اتفاق بیفتد، زودتر حل و فصل سیاسی آغاز خواهد شد.

اوتاکید کرد که روسیه عرضه جنگنده‌های اف-۱۶ به اوکراین را یک سیگنال عمدی از سوی ناتو در حوزه هسته‌ای در نظر خواهد گرفت.

وی افزود: جنگنده‌های F-۱۶ از دیرباز ابزار اصلی تحویل در چارچوب ماموریت‌های موسوم به مشترک هسته‌ای ناتو بوده‌اند، بنابراین، ما نمی‌توانیم عرضه این سامانه‌ها به رژیم کی‌یف را جز به عنوان یک سیگنالی عمدی از سوی ناتو در نظر بگیریم.

لاوروف گفت: آنها در تلاشند تا به ما بفهمانند که ایالات متحده و ناتو برای هر چیزی در اوکراین آماده هستند. در عین حال عرضه جنگنده‌های اف ۱۶ به هیچ وجه وضعیت خط تماس را تغییر نمی دهد. این جت‌ها و همچنین انواع دیگر سلاح‌هایی که کشورهای ناتو در اختیار اوکراین قرار می‌دهند، نابود خواهند شد.


ایسنا
کلید واژگان
اوکراینجنگمذاکره
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فروریختن پل هونگچی در چین +فیلم
کاهش کلسترول بد با ژن درمانی
نجات جان سربازان جنگی با مکمل «روی»!
دکمه لایک و شیر فیس بوک در سایت‌ها حذف می شود
انجام نخستین جراحی روباتیک سکته را از راه دور
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونی استعفا کرد
جوسازی و ادعای جدید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران
عضو شورای شهر تهران: پلمب پاساژ علاالدین محتمل است
جزییات حادثه خروج هواپیمای تفریحی از باند فرودگاه نوشهر/ تلفات جانی گزارش نشد
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت / احضار چند نفر در پرونده جمشیدی
توبیخ نتانیاهو در دادگاه به دلیل طفره رفتن از پاسخ به قاضی
ائتلاف بزرگ شیعیان عراق: دولت جدید در زمان قانونی تشکیل می شود
ادای احترام وحید شمسایی و کادر فنی تیم ملی فوتسال ایران به حضرت علی(ع) پس از قهرمانی+فیلم
نورنما |اعماق رازآلود آسمان
تکرار ادعای «نابودی توان هسته‌ای ایران» از سوی ترامپ!
ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
جایگزین شدن پرچم اسرائیل با پرچم فلسطین در جام جهانی شمشیربازی
ایران و عربستان توافقنامه حج تمتع 1405 را امضا کردند
نخست وزیر هند: عاملان انفجار در دهلی نو به سزای اعمالشان خواهند رسید
بانوی کاراته‌کای ایران طلا گرفت
«مهسا بهشتی» در ریاض طلایی شد
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 20 آبان 1404
زمان فروش فوق‌العاده محصولات سایپا اعلام شد+جدول فروش
ورود ناو هواپیمابر آمریکا به حوزه دریای کارائیب
تبریک رئیس جمهور و نخست وزیر عراق به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور
فاطمه صادقی در کاراته طلایی شد
هشدار روسیه به آمریکا درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
نتانیاهو در جریان جلسه محاکمه به اتهام فساد مالی سرزنش شد
توقف واردات موز تکذیب شد
دستگیری یک شهروند آلمانی به اتهام تلاش برای ترور مرکل و شولتس
موشک کروز روسیه می‌تواند یک ایالت آمریکا را از نقشه محو کند
نوار غزه عملا در آستانه تقسیم‌شدن است
قطع عضو 6 هزار نفر فلسطینی با حملات رژیم اسرائیل
ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد
تشکیل پرونده قضایی برای یک بلاگر
تقدیر السودانی از مردم عراق/ کمیساریا: انتخابات با موفقیت برگزار شد
مسی: بارسلونا بخشی از زندگی‌ام است/دلم برایش تنگ می شود
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تضمینی برای حاکمیت لبنان است
درخواست بیش از 2 هزار سال زندان برای امام اوغلو
هوای پایتخت 4 درجه سرد می‌شود
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و مراکز طرف قرارداد
اعلان جنگ ترامپ علیه دستگاه قضایی آمریکا
قالیباف: ناترازی در انرژی، صندوق های بازنشستگی و امنیت غذایی غوغا می‌کند
حمله پهپادی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سقوط یک هواپیمای باری ترکیه در گرجستان +فیلم
در غروب نفوذ، اروپا تور می‌افکند
اعلام سقف جدید نرخ ارز نهاده‌های دام و طیور
جزئیات جدید از شبکه جاسوسی وابسته به آمریکا، اسرائیل و عربستان در یمن
یک ایرانی برترین مربی زن جوان سال آسیا 2025 شد
X
آگهی تبلیغاتی