×
بین الملل
شناسه خبر : 175045
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/03/07 ساعت 20:30

«نورنیوز» از بمباران چادرهای آوارگان در غزه گزارش می‌دهد

شب جهنمیِ رفح+ عکس و فیلم

بمباران شامگاه گذشته چادر آوارگان جنگ غزه در رفح از سوی رژیم صهیونیستی که به آتش‌گرفتن چادرها و زنده‌زنده سوختن جنگ‌زدگان منجر شد، خشم و اعتراض جهانی را به دنبال داشت. شمار افرادی که در آتش‌سوزی ناشی از بمباران چادرها کشته شدند از 45 نفر گذشته است که 23 نفرشان زن، کودک و افراد سالخورده بودند و 249 نفر هم آسیب‌ دیده‌اند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل؛ تصاویر و ویدئوهایی که از رفح منتشر می‌شود، تکان‌دهنده است. دودی که از چادرها برخواسته، پیکرهای سوخته‌ای که لای پتو پیچیده شده و جراحت و سوختگی شدید کودکان و زنان، تصویری آخرالزمانی از حمله هوایی دیشب رژیم اسرائیل به جنگ‌زدگان است.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد بسیاری از مردم در چادرهای رفح گیر افتاده بودند و «زنده زنده در آتش سوختند». محمود عباس، رئیس تشکیلات فلسطینی در کرانه باختری، رژیم صهیونیستی را به هدف قرار دادن «عمدی» چادرهای آوارگان متهم کرد.رفح

حماس: دیگر در هیچ مذاکره‌ای شرکت نمی‌کنیم

حمله به اردوگاه آوارگان چنان سهمناک بود که حماس امروز (دوشنبه) اعلام کرد که این جنبش پس از جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی در هیچ مذاکره ای شرکت نمی‌کند. گفته می‌شود در این حملات دست‌کم 40 فلسطینی اعم از زن و کودک به شهادت رسیدند. جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی در بیانیه‌هایی جداگانه، این جنایت را بی‌اعتنایی و اهانت آشکار به حکم اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر لزوم توقف حملات به این شهر دانستند و دولت آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهوری این کشور را به طور ویژه، مسئول این جنایت اعلام کردند.

رفح

محکومیت گسترده حمله به رفح از سوی کشورهای منطقه

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای ضمن محکوم‌کردن این حملات، خواستار پایبندی رژیم صهیونیستی به حکم دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف حملات به رفح شد و تاکید کرد :« حملات رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه، تلاش واسطه‌ها را پیچیده می‌کند و مانع رسیدن به توافق برای توقف فوری و دائمی جنگ می‌شود.» وزارت خارجه اردن نیز اعلام کرد که این کشور جنایت‌های جنگی نیروهای اشغالگر در نوار غزه را به شدت محکوم می‌کند.

رفح

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای بمباران اردوگاه آوارگان در شهر رفح را نقض آشکار قوانین بین‌المللی انسانی و بند ۴ توافق ژنو در سال ۱۹۴۹ توصیف کرد که بر لزوم محافظت از غیرنظامیان در جنگ تاکید دارد. در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است: «این اتفاق دردناک در راستای هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌دفاع و سیاست گسترش دایره قتل و ویرانی در نوار غزه انجام شد تا این منطقه دیگر قابل سکونت نباشد.» مصر از رژیم صهیونیستی به عنوان یک «قدرت اشغالگر» خواست که به قوانین پایبند باشد و حکم دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف فوری عملیات نظامی و اقدامات دیگر در رفح را اجرایی کند.

رفح

قاهره همچنین از شورای امنیت و طرف‌های بین‌المللی تاثیرگذار خواست که برای توقف فوری جنگ در نوار غزه و پایان دادن به عملیات نظامی در شهر رفح وارد عمل شوند. وزارت امور خارجه عمان نیز در بیانیه ای اعلام کرد: «ما تداوم تجاوزگری اسرائیل به غزه و حمله به چادرهای آوارگان در شهر رفح را محکوم و خواهان آن هستیم که جامعه بین المللی برای جلوگیری از این اقدامات پلید وارد عمل شود و از جمله تحریم هایی را علیه اسرائیل وضع کند.»

رفح

واکنش تند عربستان

وزارت امور خارجه عربستان سعودی با انتشار بیانیه‌ای «تداوم هدف قرار دادن غیرنظامیان در نوار غزه» را محکوم کرد و آن را ادامه «قتل‌عام به دست نیروهای اشغالگر» خواند. عربستان  همچنین خواستار مداخله فوری جامعه جهانی شد و اقدامات رژیم اسرائیل را «تداوم نقض آشکار تمامی قطعنامه‌ها، قوانین و هنجارهای بین‌المللی و بشردوستانه» دانست.

رفح

کویت هم بمباران اردوگاه آوارگان در رفح را که فلسطینیان به عنوان یک منطقه «امن بشردوستانه» به آنجا پناه برده بودند، محکوم کرد. وزارت امور خارجه کویت نوشت که «آنچه اشغالگران در برابر چشم جهانیان علیه فلسطینیان بی‌دفاع انجام می‌دهند، نسل‌کشی بی‌سابقه و جنایاتت جنگی آشکار» است. این وزارتخانه از جامعه بین‌المللی خواست تا فورا و قاطعانه در این موضوع مداخله کند تا اسرائیل مجبور شود «از تمام قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی تبعیت کند».

درخواست تحقیقات «جامع و شفاف»

«تام ونزلند»، فرستاده سازمان ملل به خاورمیانه نیز خواستار «تحقیقات جامع و شفاف» درباره حمله به رفح شد. در بیانیه او آمده است: «از مقام‌های رژیم اسرائیل می‌خواهم تا تحقیقات جامع و شفافی را در باره این رخداد انجام دهند، آنهایی را که مسئول هرگونه خطایی هستند بازخواست و برای محافظت از غیرنظامیان فوری اقدام کند.» عفو بین‌الملل هم از دیوان بین‌المللی دادگستری در لاهه خواست تا درباره «جنایت جنگی» در سه حمله رژیم اسرائیل به اردوگاه مغازی و رفح در ماه گذشته تحقیق کند.

واکنش اروپا به بمباران چادر آوارگان

«جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز خواستار اجرای تصمیم اخیر دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد جنگ غزه شد. او در واکنش به حمله رژیم اسرائیل به رفح تأکید کرد «آنچه که شب گذشته رخ داد، ما را وادار می‌کند تا بر ضرورت اجرای تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف فوری جنگ تایید کنیم». مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین گفت: «متاسفانه آنچه که در ساعات اخیر دیده‌ایم این است که اسرائیل عملیاتی را که از آن خواسته شده بود متوقف کند، ادامه می‌دهد». مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که این نهاد اروپایی پیشنهاد «احیای ماموریت اتحادیه اروپا در گذرگاه رفح» را ارائه خواهد داد. البته بورل تأکید کرد که این پیشنهاد با سپردن مسئولیت اداره غزه به تشکیلات خودگردان فلسطینی اجرا خواهد شد.

سه کشور اروپایی اسپانیا، ایرلند و نروژ که قرار است فردا (سه‌شنبه) رسما کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند، حملات نظامی رژیم صهیونیستی در شهر مرزی رفح را محکوم کردند.

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه نیز در شبکه اجتماعی ایکس در این رابطه نوشت: «از حملات اسرائیل که منجر به کشته شدن بسیاری از آوارگان در رفح شد خشمگین هستیم. این عملیات باید متوقف شود. هیچ منطقه امنی در رفح برای غیرنظامیان فلسطینی وجود ندارد. من خواستار احترام کامل به قوانین بین‌المللی و آتش‌بس فوری هستم.»

اونروا: غزه به جهنم روی زمین تبدیل شده است

همزمان با این تحولات، «اونروا» آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی اعلام کرد که غزه به «جهنم» روی زمین تبدیل شده است. این نهاد بین‌المللی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت گزارش‌ها از حمله یکشنبه‌شب ارتش رژیم اسرائیل به آوارگان فلسطینی در شهر رفح در جنوب غزه «وحشتناک» است. رسانه‌ها از گرفتار شدن تعدادی از فلسطینی‌ها در شعله‌های آتش خبر دادند. به گزارش آسوشیتدپرس، تصاویر ویدئویی منتشر شده از محل بمباران ارتش  صهیونیستی حکایت از «یک حمله هوایی سنگین و خسارت فراوان» دارد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
تاج: اگر در ورزشگاهی شعار نژادپرستانه سرداده شود داور باید پایان مسابقه را اعلام کند
پیشنهاد پوتین به ترامپ: با واگذاری شرق اوکراین، جنگ متوقف خواهد شد
پلیس فتا: «جراح قلابی» را شناسایی کرده و گزارش دهید +سایر مشخصات
X
آگهی تبلیغاتی