×
سیاسی
شناسه خبر : 172549
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/02/19 ساعت 12:12

رئیس جمهور: دختران صاحبان اندیشه فردا هستند/ منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دختران صاحبان اندیشه فردا هستند، بیان کرد: ما نگاه مغرب زمین را در مورد زن و دختر نمی پذیریم زیرا که یک نگاه ابزاری است، آن نگاهی که می‌خواهد زن را از جامعه و نقش آفرینی جدا کند را هم نمی پسندیم زیرا منزوی کردن زنان را قبول نداریم.

نورنیوز-گروه سیاسی: «آیت الله سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور در مراسم جشن گرامیداشت روز دختر «دختران آرمانی» که صبح امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت برگزار شد ضمن گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تصریح کرد: به برکت نام فاطمه معصومه روز دختر مبارک باد، از برگزار کنندگان این نشست باشکوه تشکر می‌کنم. به وجود شما دختران افتخار می‌کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: دختران عزیز شما معلمان و استادان دانشگاه و صاحبان اندیشه فردا برای جامعه و آینده سازان کشور هستید. شما دختران سرمایه بزرگ برای خانواده، شهر استان و کشور هستید و ما قدر شما را می ‌دانیم.

رئیس جمهور گفت: دختر هدیه خداوند است. شما هدیه های الهی هستید و ما به شما به عنوان هدیه های گرانقدر پروردگار نگاه می کنیم.

منزوی‌کردن زنان را به هیج‌وجه قبول نداریم

آیت الله رئیسی بیان کرد: ما نگاه مغرب زمین را در مورد زن و دختر نمی پذیریم زیرا که یک نگاه ابزاری است، آن نگاهی که می‌خواهد زن را از جامعه و نقش آفرینی جدا کند را هم نمی پسندیم زیرا منزوی کردن زنان را قبول نداریم.

رئیس جمهور تاکید کرد: نگاهی که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی فرمودند نگاه عمیق اسلام است که معتقد است دختران ما می توانند همسران و مادران ارزشمند باشند و هم میتوانند در عرصه اجتماع نقش آفرینی کنند.

رئیس جمهور به آمار دختران تحصیل‌کرده کشورمان که جزو بالاترین‌ها در منطقه و جهان است اشاره کرد و گفت: دیروز در مراسم قدردانی از مدال‌آوران ورزشی، تعداد قابل توجهی از دختران ورزشکار را دیدیم که با ایستادن بر سکوهای قهرمانی جهانی برای کشور افتخارآفرینی کردند و از سوی دیگر تعداد بی‌شماری زن و دختر داریم که در عرصه‌های معلمی، استاد دانشگاهی، مخترع، مدیر و غیره مشغول فعالیت هستند؛ دختران امروز آینده‌سازان فردای کشور هستند و لازم می‌دانم از مربیان و معلمان شما صمیمانه قدردانی کنم.

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: امروز فقط به شکل نمادین روز دختر نامگذاری شده و باید همه روزها و هفته‌ها و ماه‌ها را روز دختران بدانیم و قدردان زنان و دختران باشیم، همچنان که پیامبر، امامان و پیشوایان ما و شهدای عالی‌قدر ما اینگونه عمل کردند و باید ایشان را الگوی خود قرار دهیم.

رئیس جمهور با اظهار امیدواری نسبت به اینکه کشوری که به نام قرآن و دین و به نام حضرت فاطمه معصومه تلاش کرده پرچم دین را برافرازد، بتواند در عرصه‌های مختلف پیشرفت کند و آینده را به دست شما دختران و جوانان ایران اسلامی پرافتخار رقم بزند، گفت: ما هم به عنوان دولت در خدمت شما هستیم و به خدمتگزاری به شما افتخار می‌کنیم.

وی اظهار داشت: از همین جا روز دختر را به همه شما و به همه دختران ایران زمین تبریک می‌گویم و به اینجا آمدم تا بگویم دختر یعنی عاطفه، احساس، رحمت الهی، مایه افتخار و وجودی ذی‌قیمت و دوست‌داشتنی و با همه وجود می‌گویم که همه دختران ایران عزیز را دوست دارم.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش واشنگتن برای توقف شورای امنیت درباره اشغال کامل غزه
شورای امنیت جلسه اضطراری «اشغال غزه» را به یکشنبه موکول کرد
«کریدور زنگزور»؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
پایان کار طارمی در اینتر؟ مقصد بعدی شاید لیگ برتر انگلیس
پزشکیان: عملکرد رسانه‌ها در جنگ 12 روزه توانست ایران را در سطح جهان مطرح کند
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 18 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 18 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
قرعه‌کشی خودروهای وارداتی فردا برگزار می‌شود +جزئیات
آلاسکا میزبان پوتین و ترامپ؛ یخبندان یا گشایش؟!
جاده ترامپ و اختناق ایران؟
وقتی مجری الجزیره عضو پارلمان اسرائیل را ادب می‌کند
هشدار آمریکا به شهروندان: از اماکن مرتبط با اسرائیل در امارات دوری کنید
آتش‌سوزی گسترده در کالیفرنیا /هزاران نفر خانه هایشان را ترک کردند+ فیلم
نماینده فلسطین در سازمان ملل: اسرائیل به دنبال اجرای طرح خبیث در غزه است
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و مودی
گره مذاکرات مستقیم ایران و FATF بعد از 6 سال باز می شود
شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد
ونس: برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نداریم
کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت
دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس: اسرائیل تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه است
دفتر نتانیاهو ادعای بگو‌مگوی لفظی با ترامپ را تکذیب کرد
راهپیمایی میلیونی دوباره یمنی ها در حمایت از مردم غزه
شبکۀ ان‌بی‌سی‌نیوز آمریکا: اسرائیل با همه‌گیری جاسوسی برای ایران روبه‌رو شده است+فیلم
جاده ترامپ و اختناق ایران؟!
لوکاشنکو: ترامپ خیلی وراج است
بلومبرگ: تماس ترامپ و مودی درباره پاکستان روابط آنها را تیره کرد
ایران طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد
اشغال غزه؛ از فاجعه انسانی تا خودکشی استراتژیک اسرائیل
ادعای نتانیاهو: قصد اشغال نظامی غزه را نداریم
گزارش تصویری | رشد نیروگاه های خورشیدی
پویش یک تیک‌تاکر معروف عراقی در حمایت از موشک‌های ایرانی+فیلم
سلاح مقاومت یا خلأ امنیتی؛ لبنان در دوراهی تاریخی
نویسندگان هالیوود در نامه ای به ترامپ استبداد به آزادی بیان را محکوم کردند
افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی
شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری سارق کابل برق در شفت گیلان
ووشو ایران در بازی‌های جهانی صاحب مدال طلا شد
اکبر عبدی: حالم خوب است/به زودی از بیمارستان مرخص می‌شوم
سازمان همکاری اسلامی تصمیم رژیم اسرائیل برای اشغال غزه را محکوم کرد
حماس: تصمیم رژیم صهیونستی درباره اشغال غزه "جنایت جنگی" است
سکتبالیست‌های ایران ژاپنی ها را به زانو درآوردند
فاکس نیوز هم از دیدار احتمالی پوتین و ترامپ در هفته آینده خبر داد
واکنش ها به طرح اسرائیل برای اشغال غزه
قالیباف: مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد
رهبران اردن و مصر با طرح اشغال کامل نوار غزه مخالفت کردند
همراه اول؛ نخستین اپراتور خارجی با خدمات حضوری در فرودگاه نجف
تکذیب هر گونه درگیری در جریان انتقال به زندان اوین
تجهیز پایگاه «استاربیس» به خطوط لوله آب!
سارا بهمنیار مدال طلای بازی‌های جهانی چین را بدست آورد
محکومیت طرح اشغال غزه از سوی عربستان
سفر غیررسمی رییس جمهوری کشورمان به ارومیه
X
آگهی تبلیغاتی