×
فرهنگی
شناسه خبر : 167870
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/12/28 ساعت 10:58

نور نیوز به بهانه اکران نوروزی فیلم " تمساح خونی" بررسی می کند؛

تمساحی که جشنواره فجر 42 را غافلگیر کرد

اولین فیلم جواد عزتی که پس از سال‌ها درخشش جلوی دوربین به پشت دوربین آمد، "تمساح خونی" است،اثری کمدی، سرپا و مفرح که مخاطبش را با لذت به خانه می‌فرستد.

نورنیوز_گروه فرهنگی: تعداد بازیگرانی که پس از سال‌ها نقش‌آفرینی جلوی دوربین، تصمیم می‌گیرند به پشت دوربین بروند و فیلمی را کارگردانی کنند کم نیست.

وسوسه‌ی کارگردانی همیشه سراغ بازیگران می‌آید و برخی از آن‌ها را در این عرصه هم به توفیق می‌رساند.

جواد عزتی‌،بازیگر موفق سینما و تلویزیون نیز در این عرصه شانس خود را امتحان کرد و پس از سال‌ها درخشش جلوی دوربین، به پشت دوربین آمد که حاصل آن ساخت فیلم تحسین برانگیز"تمساح خونی"بود.

اولین فیلم جواد عزتی اثری کمدی، سرپا و مفرح است که مخاطبش را با لذت به خانه می‌فرستد. "تمساح خونی" تقریبا تمام عناصر لازم برای تبدیل‌شدن به یک کمدی پرفروش را دارد: بازیگران مشهور و در صدر آن‌ها خود عزتی، شوخی‌های پرتعداد و جذاب، غافلگیری و البته رنگ و لعاب! فیلم اما به این عناصر محدود نیست و برخلاف بیشتر کمدی‌های پرفروش سال‌های اخیر، از فیلمنامه‌ای چفت‌وبست‌دار بهره می‌برد.

"تمساح خونی" داستان دو کارگر ساده است که مجبور می‌شوند در موقعیتی عجیب قرار بگیرند و این اجبار، آن‌ها را وارد مجموعه‌ی زنجیرواری از چالش‌ها می‌کند؛ چالش‌هایی که بستر کمدی موقعیتِ "تمساح خونی" می‌شوند.

"تمساح خونی" فیلم خوش‌ریتمی‌ست، اتلاف وقت نمی‌کند و با تنوع لوکیشن‌ها و موقعیت‌ها، از یکنواخت‌شدن پرهیز می‌کند‌.

صحنه‌های اکشن پرتعداد هم به جذابیت بصری فیلم اضافه کرده و البته بزرگترین نقطه قوت فیلم، خود جواد عزتی‌ است که انگار در چهار پنج سال اخیر که در هیچ فیلم کمدی حضور نداشته،تمام انرژی خود برای خنداندن مخاطب جمع کرده و در این فیلم خرج می‌کند.

"تمساح خونی" فیلمی است که به‌راحتی می‌تواند یک گیشه‌ی خوب داشته‌باشد و حتی به رقابت با رکورد فیلم‌هایی مثل فسیل و هتل فکر کند.

عزتی برای اولین تجربه‌ی کارگردانی با "تمساح خونی" نمره‌ی قبولی می‌گیرد و استعداد بالای خود برای خلق یک فیلم کمدی را به تصویر می‌کشد.

شاید اگر سیمرغ مردمی جشنواره حذف نمی‌شد، از روز اول برگزاری جشنواره فیلم فجر با خیال راحت می‌شد تمساح خونی را برنده‌ی این سیمرغ دانست.

فیلم «تمساح خونی» که با بیشترین سانس فوق‌العاده و استقبال مردمی، پرمخاطب‌ترین فیلم چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر شد از روزچهارشنبه شانزدهم اسفند توسط پخش شهرفرنگ روی پرده سینماهای سراسر کشور رفت.

اولین فیلم جواد عزتی که در جریان اکران در بخش مسابقه چهل و دومین جشنواره فیلم فجر بیشتر تماشاگران را غافلگیر کرد موفق شد با کسب سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی فیلم اول، نخستین تجربه کارگردانی او را به خاطره ای خوشایند مبدل کند.

باید منتظر ماند و دید که تمساح خونی که در جشنواره چهل و دوم فیلم فجر توجه ویژه تماشاگران و منتقدان را به خود معطوف کرد،آیا می تواند در جلب گیشه هم موجب غافلگیری تازه ای شود؟


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
طرح توقیف سیستمی گواهینامه از ابتدای شهریور اجرا می‌شود
الحوثی: جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین «جنایت قرن» است
انتشار بخشنامه رئیس قوه قضاییه درباره شرایط عفو معیاری 1404
گشوده شدن پرونده کیفری علیه تیک‌تاک در فرانسه
رئال مادرید امسال هم به مراسم توپ طلا نخواهد رفت
بیانیه نشست وزرای خارجه روسیه و کشورهای خلیج فارس علیه رژیم تل‌آویو
ایران خودرو تعزیرات حکومتی را تهدید کرد
پارلمان اروپا خواستار شناسایی کشور مستقل فلسطین از سوی دولت‌های عضو شد
نشست فوق‌العاده سران کشورهای عربی و اسلامی یکشنبه برگزار می شود
72 نفر دیگر در غزه شهید شدند
آیا خبری از گران شدن بنزین در راه است؟
حمله پهپادی یمن به اسرائیل/ آژیرهای خطر به صدا درآمد
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران معرفی شدند
واکنش قطر و کشورهای خلیج فارس به حمله اسرائیل به دوحه چگونه خواهد بود؟
ارسال بسته مشکوک برای رئیس رژیم صهیونیستی در انگلیس
پخش دو فیلم خاطره‌انگیز ایرانی و جهانی در روز ملی سینما
X
آگهی تبلیغاتی