×
اجتماعی
شناسه خبر : 164095
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/11/16 ساعت 09:42

رصد مطبوعات

رصد مطبوعات دوشنبه 16 بهمن 1402

نورنیوز-گروه فرهنگ وجامعه: حمله با پهپاد ۵۰۰ میلیون دلاری به ساختمان‌های خالی

احمد دستمالچیان سفیر سابق ایران در لبنان در آرمان ملی نوشته است: اساسا حملات آمریکا به عراق و سوریه نتیجه‌ای ندارد چرا که در حال تخریب ساختمان‌های خالی هستند و با پهپادهای پانصد میلیون دلاری این پایگاه‌ها را مورد اصابت قرار می‌دهند حال اینکه نیروهای مقاومت در این ساختمان‌ها حضور ندارند.

در نتیجه آمریکا وارد دور تسلسل باطلی شده است و این اقدامات ممکن است منطقه را با بحران‌های پیچیده‌تری روبه‌رو کند.

پزشکان بروند

اسدالله بادامچیان دبیرکل موتلفه اسلامی به شهروند گفته است: ما در سازمان نظام پزشکی در سال ۵۷، ۱۴هزار پزشک داشتیم، حتی در آن زمان پزشکان بنگلادشی و هندی به ایران می‌آمدند. اما امروز ما نزدیک به ۲۰۰هزار پزشک داریم که بیشتر از حد نیاز کشورمان است. در لس‌آنجلس از میان ٢میلیون ایرانی که در آنجا زندگی می‌کنند، پزشکان ایرانی را سرآمد و بهترین طبیبان می‌دانند که این برای مملکت ما افتخار است.

آمار داریم که در این ٤٥ سال حداکثر ۱۰هزار پزشک به کشورهای دیگر رفته‌اند. پزشکان بروند و ایرانی‌بودن خود را حفظ کنند، ارتباط‌شان را با فرهنگ ریشه‌دار مملکت‌شان حفظ کنند و قطع نکنند و فرهنگ ایران را گسترش دهند و این نیازمند تحول در سیاست‌هاست.

ورزش قوی ، مدیر قوی می‌خواهد

حسن روشن ، ملی‌پوش سابق فوتبال به قدس گفته است: رهبر معظم انقلاب فرمودند ایران قوی ورزش قوی می‌خواهد و به نظر من درصورتی این موضوع محقق می‌شود که مدیران ورزشی قوی داشته باشیم. مدیریت قدرتمند بسیار مهم است؛ چرا که اگر مدیران، ورزشی‌ها را درک کنند و در کنار این به وضعیت معیشتی و اقتصادی آن‌ها نیز رسیدگی شود، ورزشکاران هم انگیزه می‌گیرند و در رقابت‌های مختلف افتخارآفرینی می‌کنند. البته آقای هاشمی به عنوان وزیر نیز از جنس ورزش است و تجربه کافی را دارد و تاکنون تغییرات خوبی در برخی جاها انجام داده است.

شرکت‌های هواپیمایی: مالیات بر ارزش افزوده را از مسافران بگیرید

انجمن شرکت‌های هواپیمایی در جوابیه‌ای که برای شرق فرستاده، وضعیت صنعت هواپیمایی ایران را هشداردهنده دانسته و نوشته است: درحالی‌که نیاز ارزی شرکت‌های هواپیمایی برای امور جاری سالانه حدود ۸۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۹۰ میلیون دلار ارز به شرکت‌ها تخصیص یافته است. ضمنا نا تاکنون هیچ‌گونه تسهیلات ارزی بدون سود به شرکت‌های خصوصی این صنعت تعلق نگرفته است.

درحال‌حاضر ۱۱ درصد از قیمت هر بلیت هواپیما به‌عنوان مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) و عوارض هلال‌احمر (یک درصد) و عوارض ایمنی (۳۰ هزار ریال) و عوارض مسافری فرودگاه (۷۰ هزار ریال) به حساب‌های مربوطه دولت واریز می‌شوند؛ درحالی‌که در همه مشاغل و حرفه‌ها مالیات بر ارزش افزوده جداگانه محاسبه و از خریداران کالا یا خدمات اخذ می‌شود.

نتیجه نوسازی آمرانه تورم است

ابراهیم فیاض به عنوان جامعه‌شناس در فرهیختگان نوشته است: در نتیجه نوسازی آمرانه ، یک دولت به شدت متحکم روی کار می‌آید، مثل دولت غربگرای روحانی، هاشمی رفسنجانی و شروع به بازسازی به روش غربی می‌کنند.

تنها فرمولی که در این بعد اقتصادی در بازسازی آمرانه وجود دارد، تورم است. تورم اوج می‌گیرد و همه مسائل اخلاقی و علمی دچار فروپاشی می‌شود چیزی که در سال گذشته اتفاق افتاد به همین خاطر بود. و باعث شد ملت ضعیف بشود. اگر ملت ضعیف شود دولت هم ضعیف می‌شود.

در دولت قبل بومی‌گرایی نداشتیم و مشارکت کم بود. در این دوره اما بومی‌گرایی رشد کرده و دولت به فکر بازسازی آن‌چیزی است که از قبل وجود داشته است.
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد؛ سقف وام فرزندان بازنشستگان دو برابر شد
رئیس کل گمرک: نفوذ تجهیزات دشمن از گمرک‌ها صحت ندارد
گاوصندوق منزل از شدت انفجار به حیاط همسایه پرتاب شد
اسرائیل؛ اولین گرفتار بحران آب در منطقه
مذاکرات برای اجرای طرح بین‌المللی کنترل سلاح در غزه
اقتصاد سیاسی بازار سرمایه
امروز ؛ آخرین روز فروش ارز اربعین + جزئیات
دلیل افزایش 28 درصدی قیمت آب اعلام شد
دولت به قولش عمل کرد؛ پرداخت 70 درصد مطالبات گندم‌کاران
تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا زیر تیغ انتقاد عراقچی
علی لاریجانی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد/لاریجانی: همواره در کنار مردم عزیز لبنان هستیم
نیمیتز پس از 5 سال در بحرین؛ واشنگتن بدنبال چیست؟
نقشه قدرت آسیا منتشر شد ؛ تراکتور در کنار غول‌های غرب قاره
اربعین؛ محک صداقت و آینه مسئولیت
نتانیاهو: مردم اسرائیل تصمیم خواهند گرفت که این آخرین دوره نخست‌وزیری من باشد یا خیر
پرونده مبهم اسرای اسرائیلی؛ بن‌بست در مذاکرات با حماس
روایت موشک‌های ایرانی در جنگ 12 روزه؛ خرمشهرها در پیش است!
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 22 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
سیاست‌نامه | ماموریت لاریجانی برای به‌روزرسانی راهبرد امنیت ملی
از جنگ 12 روزه تا احیای دیپلماسی هسته‌ای
پول‌های جدید از چه تاریخی در معاملات استفاده می‌شوند؟
داستان تلخ مرگ شیدا کاردگر 15 ساله در بابل/ چه کسی او را کشت؟
رویارویی آبی‌پوشان با رونالدو تحقق می یابد؟
مرکز آمار: با افزایش تورم، نرخ زاد و ولد هم کاهشی شد
«پیرپسر» با رقمی کم سابقه دومین فیلم پرفروش سال شد
حمایت گسترده شماری حقوقدان ایرانی از گزارشگر ویژه سازمان ملل
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
توافق سرمربی پرسپولیس با جذب بازیکن خارجی برای خط حمله
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
X
آگهی تبلیغاتی