×
سیاسی
شناسه خبر : 161892
تاریخ انتشار : شنبه 1402/10/30 ساعت 19:58

«نورنیوز» به بهانه مرگ دلخراش کودک ۲ ساله انگلیسی بی توجهی مقامات لندن به وضعیت کودکان در این کشور ر

آمار دلخراش

کشف جسد «برنسون بترسبی» کودک دو ساله و پدر 60 ساله‌اش کنث، چند روز پیش در آپارتمان‌شان در شمال غربی انگلیس افکار عمومی را شوکه کرد و بار دیگر موضوع بی توجهی به وضعیت کودکان در انگلیس را در صدر رسانه های گروهی این کشور قرارداد.

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: همزمان با اوج گرفتن احساسات عمومی در بریتانیا در پی درگذشت تاسف بار کودک دوساله از گرسنگی،  «بی‌بی‌سی»  در گزارشی اعلام کرد؛ این کودک پس از آن که پدرش بر اثر سکته قلبی درگذشت، او چند روز تنها در خانه کنار جسد پدرش بوده و بر اثر گرسنگی جان باخته است.این موضوع انتقادهای گسترده‌ای از جمله از سوی مادر این کودک به سازمان خدمات اجتماعی و عملکرد مددکاران در پی داشت که سه بار در مراجعه به این خانه با در بسته مواجه شده بودند. این در حالی است که بعدا مشخص شد پس از این رویداد، دزد به خانه خالی و مهر و موم‌شده آن‌ها زده ‌است.

این فاجعه ضمن آن که بار دیگر بی‌توجهی و مسئولیت‌ناپذیری نهادهای دولتی انگلیس در قبال کودکان را به صدر اخبار رسانه ها اورد موضوع بی مسئولیتی مددکار اجتماعی و سقوط معیارهای اخلاقی در جامعه انگلیس را به موضوع روز رسانه ها مبدل کرد.گفته می شود مددکار اجتماعی  که از زندگی کردن کودک با پدر 60 ساله‌اش آگاه بوده است، بدون به وضعیت انان محل را ترک کرده است    

آمار تکان‌دهنده از کودکان قربانی تعرض و قتل

البته این کودک 2 ساله تنها قربانی ناکارآمدی سیستماتیک ساختار حاکم بر انگلیس نیست؛ چنانکه تابستان 2023 رسانه‌های انگلیسی از قتل دختربچه ۱۰ساله‌‌‌ای نزدیکی لندن خبر دادند و نوشتند: پدر، نامادری و عموی «سارا شریف» که جسدش در خانه‌ای در ووکینگ در نزدیکی لندن پیدا شده به اتهام قتل تحت تعقیب قرار گرفته‌اند. با این حال رسانه حکومتی «بی‌بی‌سی» با محور قراردادن اصالت پاکستانی خانواده این کودک، سعی کرد محل وقوع این جنایت یعنی کشور انگلیس را کم‌رنگ کرده و به جایش به اسلام‌هراسی دامن بزنند حال آنکه گزارش‌ها حاکی از ۴۹۳ مورد سوء رفتار جنسی با کودکان در بیمارستان‌ها، واحد‌های سلامت روان و مراکز جراحی‌های عمومی در انگلیس است که با دستِ‌کم ۱۷۱ قربانی زیر ۱۳ سال از سوی ۳۲ واحد پلیس ثبت شده است.

گزارش‌هایی نیز درباره قتل کودکان در انگلیس منتشر شده که عمق فاجعه را نشان می‌دهد. در این رابطه گاردین در گزارشی نوشته: «آرتور لابینجو هیوز، استار هابسون، فینلی بودِن و جیکوب کراچ» در یک دوره هفت‌ماهه در سال ۲۰۲۰ پس از آزار مداوم از سوی بزرگسالانی که قرار بود از آن‌ها مراقبت کنند، کشته شده‌اند. «آرتور» کودک شش‌ساله، پس از هفته‌ها آزار و شکنجه از جمله مسموم‌شدن با نوشیدنی‌های حاوی نمک و ۱۴ ساعت در انزوا، ژوئن ۲۰۲۰ از سوی نامادری خود به قتل رسید. «استار هابسون» ۱۶‌ماهه سپتامبر ۲۰۲۰ از سوی دوست مادرش کشته شد. «فینلی بودن» ۱۰‌ماهه پس از تحمل ۱۳۰ جراحت جداگانه در روز کریسمس سال ۲۰۲۰ از سوی والدینش، مرده پیدا شد. چندی پیش هم جلسه محاکمه پرستاری برگزار شد که اقدام به قتل 7 نوزاد در بیمارستان کرده بود.

در همین راستا پرونده «جیمی سویل» مجری بی‌بی‌سی که تا پیش از مرگش در سال ۲۰۱۱، دستِ‌کم به ۵۰۰ کودک آزار جنسی رسانده بود از موضوعات جنجالی سالهای قبل در انگلیس نام گرفت.. در اردیبهشت 1392 نیز «استیوارت هال» تهیه‌کننده بی‌بی‌سی اعتراف کرد که در فاصله سال‌های 1967 تا 1985 به 14 دختر از جمله یک دختر 10 ساله تعرض کرده است.

البته این نوع فساد و آزار در خاندان سلطنتی نیز به طور سیستماتیک جریان دارد؛ چنانکه اخیرا در پرونده سوء استفاده جنسی از دختران زیرسن قانونی نام شاهزاده «اندرو»، برادر پادشاه انگلیس در این پرونده جنایت علیه کودکان قرار دارد.

افزایش مرگ کودکان ناشی از بی‌توجهی

آمار‌های دولتی انگلیس نشان می‌دهد که در سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، ۲۲۳ مورد مرگ کودکان ناشی از سوءاستفاده یا بی‌توجهی وجود داشته که نسبت به سال پیش از آن ۱۸۸ مورد افزایش نشان می‌دهد.

منتقدان، دولت انگلیس را به دلیل کاهش خدمات حمایتی به کودکان و نوجوانان مقصر می‌دانند؛ زیرا آمار‌های دولتی نشان می‌دهد که سالانه بیش از ۱۶ هزار کودک در انگلیس با استثمار جنسی مواجه می‌شوند و دستِ‌کم ۲۷ هزار کودک در معرض خطر استثمار توسط باند‌های جنایتکار سازمان‌یافته قرار دارند.

خطر فقر در کمین کودکان انگلیسی

در همین خصوص وزارت کار و امور بازنشستگی انگلیس اعلام کرد؛ ۴.۲ میلیون کودک معادل ۲۹ درصد از جمعیت زیر ۱۸ سال در یک سال منتهی به آوریل ۲۰۲۲ در فقر نسبی بوده‌اند. براساس این گزارش بیش از یک میلیون کودک انگلیسی در یک سال فقر را تجربه کرده اند. البته این مسئله صرفا به دوران کنونی باز نمیگردد؛ چنانکه آمارها نشان می‌دهد تعداد کودکان فقیر انگلیسی  از 2.3 میلیون نفر در سال 2013 به بیش از 2.6 میلیون نفر در سال 2014 افزایش یافته بود و این روند صعودی تا امروز ادامه یافته است.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تلاش آمریکا برای ازسرگیری میانجی‌گری قطر در مورد غزه
انفجار نزدیک سفارت رژیم اسرائیل در پایتخت نروژ
لاریجانی : ایران با تعصب از امنیت ملی دفاع می‌کند
تیراندازی به اردوگاه ارتش صهیونیستی در کرانه باختری
آغاز ثبت‌نام فروش فوق‌العاده سایپا و پارس‌خودرو از فردا
پسران هندبال ایران جهانی شدند
دیدار مجدد عراقچی و گروسی در نیویورک
نماینده فلسطین در سازمان ملل: به رسمیت شناختن کشور ما یک حق است
سردار نائینی: «وعده صادق 1 و 2» انسجام رسانه‌ای جنگ جدید را شکل داد
کشف تازۀ باستان‌شناسان در 2 کیلومتری تخت جمشید
برلین مدعی شد ارائه مهلت چندروزه به ایران از سوی تروئیکای اروپایی
پیشکسوت استقلال در بیمارستان بستری شد
نخست وزیر لبنان اظهارات نماینده آمریکا را محکوم کرد
دبیر: کسب 15 مدال در 20 وزن بی‌سابقه بود
ترامپ در دیدار با زلنسکی: روسیه از قدرت نظامی قابل‌توجهی برخوردار است
نورنما | کارون زیبا،اهواز
سه برابر شدن یارانه خانواده‌های غیرکارمند دارای 3 فرزند
گروسی: بازرسان آژانس در راه ایران هستند
حماس ادعاهای ترامپ را کاملا بی‌اساس توصیف کرد
ماکرون: آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم
دیدار عراقچی با وزرای خارجه اسپانیا و قطر در نیویورک/توافق همکاری آموزشی ایران و مجارستان
مدافع ایرلندی در آستانه پرسپولیسی شدن
آلمان: درهای مذاکره با ایران باز است
تغییر ساعات کاری ساتنا و چکاوک از اول مهرماه+جزئیات
روز برگزاری دومین دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران تعیین شد
گزارش تصویری | « هفته دفاع مقدس»
دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد
ترامپ ادعاهای خود علیه ایران را تکرار کرد/کنایه اردوغان به ترامپ در سازمان ملل
اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب
اعلام جزییات نشست عراقچی با وزرای خارجه سه کشور اروپایی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: اتحاد ملت ایران در جنگ دوازده‌ روزه دشمن را ناامید کرد
واریز مرحله پنجم وام 50 میلیونی بازنشستگان کشوری
نورنما | هفته دفاع مقدس گرامی‌باد
ناوگان الصمود به نزدیکی یونان رسید
دروغی به نام فرار ایران از میز مذاکره
استقبال حماس از بیانیه کنفرانس راهکار دودولتی در نیویورک
ایران 3-2 صربستان | با نمایش غیرت ملی پوشان، ایران به 8 تیم برتر جهان صعود کرد + بازی بعدی
گروسی رسما نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
قائم‌مقام معاون راهبردی رئیس‌جمهور منصوب شد
رایزنی عراقچی و دیپلمات‌های ارشد اروپایی در نیویورک
درخواست عربستان از همه کشورها برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
افزایش سه‌ درجه‌ای دما در تهران تا شنبه
دادگاه لاهه تحریم می‌شود
پیام جنگی جدید نتانیاهو؛ استراتژی عملیاتی یا فرافکنی؟
گزینه هاشمیان در خط حمله پرسپولیس چه بازیکنانی هستند؟
هشدار عراقچی نسبت به تبعات هرگونه استفاده ابزاری 3 کشور اروپایی از شورای امنیت+فیلم
معاون بهداشت: امسال شیر در مدارس ابتدایی توزیع می شود
سفیر ایران در ریاض: ایران و عربستان، آینده منطقه را می سازند
لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند
پلیس مسئول صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی شد
X
آگهی تبلیغاتی