×
فرهنگی
شناسه خبر : 161318
تاریخ انتشار : دوشنبه 1402/10/25 ساعت 09:00

نورنیوز مرگ مشکوک ۲ تفنگدار امریکایی در سواحل سومالی را بررسی می کند؛

دو کشته و دهها ابهام

خبر غرق شدن دو نظامی آمریکایی در سواحل سومالی که بدون نام بردن از اسامی، درجه و مسئولیت این دو نظامی منتشر شده، گمانه ها در خصوص امکان پنهان‌کاری مقامات نظامی آمریکا در مورد این رخداد را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: چند روز قبل مقامات نظامی آمریکا از مفقود شدن دو تفنگدار دریایی این کشور در سواحل سومالی خبر دادند و به جزئیات این رخداد نیز اشاره ای نکردند.

این رخداد که مصادف با حمله ائتلاف آمریکایی به مواضعی در کشور یمن رخ داد موجب شکل گیری ابهامات زیادی در مورد محل واقعی و علت دقیق مرگ دو نظامی امریکا شد. اکنون روزنامه واشنگتن پست به نقل از دو مقام مسئول آمریکایی اعلام کرد که دو تفنگدار مفقود شده که پیشتر در نزدیکی سواحل سومالی ناپدید شده بودند، حین بازرسی یک کشتی غرق شده‌اند. این خبر که تاکنون از سوی مقامات نظامی رسمی آمریکا تایید نشده نه تنها به شایعات و ابهامات پیرامون این موضوع پایان نداد بلکه سئوالات جدیدی را نیز ایجاد کرد که در قالب توییت‌های و کامنتهای مخاطبین آمریکایی منتشر شده است.

انتشار این خبر که بدون نام بردن از اسامی، درجه و مسئولیت این دو نظامی انجام شده گمانه ها در خصوص امکان پنهان‌کاری مقامات نظامی آمریکا در مورد این رخداد را افزایش داده است.

بر اساس پروتکلهای نظامی،یگانهایی که اقدام به بازرسی کشتی‌ها می کنند دارای چند واحد عملیاتی و پشتیبانی با تعداد نفرات زیاد هستند و اینکه چگونه پس از ناپدید شدن دو نفر از تیم بازرسی کننده کشتی فرماندهان یگانها متوجه این موضوع نشده اند موضوعی است که هنوز هیچ توضیحی در مورد آن ارائه نشده است.

بسیاری از کاربران فضای مجازی ذیل پست منتشر شده از سوی واشنگتن پست با تشکیک در مورد واقعی بودن خبر اعلام شده گفته اند؛ چگونه دو تفنگدار امریکایی به تنهایی اقدام به بازرسی یک کشتی کرده اند و آیا گروه دیگری همراه این دو نفر نبوده اند.

علاوه براین از مقامات آمریکایی سئوال شده که دقیقا نحوه غرق این دو تفنگدار چگونه بوده و آیا جنازه آنان کشف شده است؟ مقامات آمریکایی بارها در مورد تعداد و علت کشته شدن سربازان ارتش این کشور بویژه آن گروه که در ماموریت‌های خارجی شرکت می کنند اقدام به پنهان‌کاری و انتشار اطلاعات غیر واقعی نموده اند و از این رو افکار عمومی در آمریکا به خبرهایی که در این زمینه منتشر می شود اعتماد ندارند.

یکی از بارزترین موارد پنهان‌کاری ارتش آمریکا در خصوص تعداد و علت مرگ سربازان این کشور مربوط به حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عین الاسد بعد از ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که حاشیه های زیادی را بدنبال داشت. تناقض گویی مقامات آمریکایی در خصوص تعداد بالای مجروحین این عملیات که گفته شد دچار آسیب مغزی شده اند و تاکید پنتاگون به کشته نشدن هیچیک از نظامیان آمریکایی در این عملیات، ماه‌ها سوژه رسانه های آمریکایی و کارشناسان نظامی مستقل بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
مرگ کارگر جوان در چاه
سه‌گانه‌ای که جهان نمی‌فهمد
نسل بیمار آینده؛ کودکان در محاصره
X
آگهی تبلیغاتی